Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Forårsruller.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Jeg vil simpelthen så gerne have en god opskrift på pasta med skaldyr men uden blåmuslinger for det tåler jeg ikke. Jeg plejer at lave den med hjertemuslinger og de frosne blandede skaldyr, man kan få i supermarkedet, men sovsen bliver aldrig helt som i Italien. Godt nytår 🥳 Bedste hilsner Brit
Hej Brit
Tak for din hurtige besked... Det er noteret. Har du prøvet min Spaghetti Vongole her i klubben? Den synes jeg selv, er virkelig lækker. Der er også krabbepastaen... Den kan også noget.
Jesper
Hej Jesper, pasta amatriciana..fik den bedste jeg nogensinde har smagt i Rom i oktober…måske du kunne lave det for os..
Hej Jesper
Vi er ikke meget for friture, kan man bruge ovnen eller airfryeren. ?
Hilsen Jan Olsen
Ja du kan. Pensl dem med lidt olie inden.
Jesper
Det er lidt som Spaghetti vongola jeg laver sovsen, men kun godt tænke mig at der ikke var så meget tomat i. Jeg er begyndt at komme væsken fra hjertemuslingerne i, men sovsen er stadigvæk for tomatiseret 😉 . Måske skal jeg prøve med en grøntsags fond.
Prøv opskriften herinde på muslinger med chorizo. Så erstatter du bare med hjertemuslinger. Så får du masser af smag uden tomat...
Jesper
Det skal da laves for det lyder nemt og lækkert. Elsker hjemmelavede forårsruller. Vores bagboere er vietnamesere og det dufter herligt, når de står ude i et lille skur og koger forårsruller.
Spændende, kan de steges på panden, altså ikke friture?
Ja da...
Kære Jesper
Hvordan laver man en rigtig god pebersovs?
Du ved sådan en’ lidt stærk der passer til en steak.
Bedste hilsner Karin Björk
Modtaget...
Chiliesaucen kan jeg ikke finde
Jeg kan høre, at jeg siger, den ligger under Fish Cakes, men det er i Grønt i Beignet jeg laver den selv...
Jesper
Den smager vildt godt, så den skal du og i andre prøve
Ja de forårsruller ser lækre ud, vi laver dem også selv af og til - også uden kød. Men jeg er nu alligevel glad for at jeg har meldt mig ud af Klub Vollmer og dette var min sidste opskrift, Da jeg blev medlem for to - tre år siden virkede det noget mere seriøst, knap så mange “hurtig retter” - nu lugter det lidt af at du skal nå den sidste færge😜. Nettet bugner af sider og video med alverdens opskrifter, og det koster jo ikke noget - og ikke mindst:
Der bliver man ikke påduttet en omvendt “Familien Heick paparazzi”, og på det seneste konstante gentagne afbrydelser af det, som det egentlig burde handle om - madopskrifter på video, det er unægtelig ikke en hundeklub vi meldte os ind i. Og indrømmet, det har virkelig irriteret mig! Men jeg vil savne Columbus Let og hans professionelle fotoevner.
Godt Nytår
Kære Jan
Det er jeg ked af at høre. Vi gør os ellers så umage for at udvikle klubben, og holde det høje niveau på opskrifterne.
Jeg får så mange ønsker fra medlemmerne, og dem jeg kan lide, laver jeg, dem jeg ikke synes passer ind, springer jeg over.
Virkelig mange efterspørger hurtige retter, som ikke tager hele dagen at lave, derfor har fokus ligget der.
At Carla er blevet en del af mit liv og derfor også et (synes vi selv) et lille hyggeligt stemningsindslag i optagelserne, er jeg ked af irriterer. Det har bestemt ikke været hensigten.
Jeg er glad for din tid som medlem herinde, og håber, du har kunne bruge det til noget.
Jeg giver dine roser videre til Columbus. Det bliver han glad for...
Rigtig godt nytår til dig.
Jesper
Eeejjjjj det skal vi snart have 😀 steger de i rapsolie ?
Jeg steger i solsikke her. Jeg synes ikke så meget om smagen i rapsolie...
Kære Jesper . Kan de forårsruller fryses.
Kære Birthe
Du skal lige love mig at se filmen, hvor jeg laver dem. Der fortæller jeg en lille anekdote fra Marselisborg Slot om netop frosne forårsruller....
Så det korte svar er ja...
Jesper
Det er længe siden jeg har lavet forårsruller. Det må jeg snart gøre igen
Jeg har da et par gode forslag til retter:
- Til påske lammecoulotte som passer godt hvis en lammekølle er for stor. Så har jeg et stykke papir med en grønt sauté, som du har lavet til på et tidspunkt som tilbehør. Der var rød peber, courgette, rødløg, aubergine, artiskok hjerter og rød pesto
- Gullasch. Så en god Jesper udgave med masse af smag
- En lækker ret med kylling
Godt nytår og tak for alle de gode opskrifter
Hej Søren
Tak for de fine forslag. Hvad er det med et stykke papir med en sauté? Den siger mig ikke lige noget. Er det noget fra klubben eller
Go´Morgen Danmark måske?
Der ligger allerede en gullashsuppe herinde, men jeg vil gerne lave en kraftig ragoutudgave også.
Og ang. kylling... har du prøvet at skrive kylling i søgefeltet? Der ligger 50 opskrifter med kylling, da det nok er min yndlingsråvare. ;)
Godt nytår til dig også...
Jesper
Hej Jesper
Det er et stykke håndskrevet papir. Jeg skal se om jeg kan finde ud af hvor den kommer fra. Der står Jesper Vollmer Grønt Saute som overskrift
Og jeg elsker alle retterne med kylling, men det kunne være du havde en ny lækker ret i arkivet
Så blev jeg lidt klogere, hvor jeg har skrevet den af fra. Et påske katalog fra Føtex (Princip)
Aaaahhh ja... jeg fandt det lige frem. Det er sat på til påskelammeculotten... Kommer senere...
Jesper
Godt Nytår.
Den langtidsstegte and var fantastisk. Tak for god opskrift.
Forslag til nye opskrifter:
- Landpaté savner jeg tit (og slagternes m.fl. er ikke gode nok).
- Tunfisk-paté.
- Benløse fugle (som virkelig smager af noget, herunder saucen).
- Nogle rigtig spændende kanapéer og/eller tapas (til drinksene før middag. Således at forretten ved bordet kan springes over). Vi smagte nogle i Barcelona, det var fx. røget laks på en lækker hjemmebagt rund brødbund, som blev smurt med yoghurt, oven på det hele perler af balsamico.
- Kan vi få endnu flere faglige fif (som fx. læres på kokkeskolen og i miljøet).
PS. Det er mit andet år i klubben og jeg er særdeles tilfreds som det forløber. Til forskel fra mange opskrifter på nettet generelt, er Jesper Vollmers opskrifter altid gennemtestede. Endvidere bruger jeg også de faglige fif, vi fra tid til anden lærer af ham.
Mvh. Lisbeth
Hvor er det fint Lisbeth tusind tak for de skønne forslag. De er noteret.
God idé med kanapéer. Det er altid dejligt...
Jeg skal huske det med de faglige fifs. Dem kan man aldrig få for mange af...
Godt nytår
Jesper
En velsmagende paté med tilbehør, gerne en hvor man kan vælge vegetar eller at putte kød i. Fik engang en champignonpate, der smagte himmelsk men fik smidt opskriften ud 🫣
Jamen det må vi dag gøre noget ved så ;)
Hej Jesper Godt Nytår
Jeg kunne virkelig godt tænke mig en opskrift på gammeldags oksekøds suppe.
De ser virkelig lækre ud dine forårs ruller dem må jeg prøve at lave.
Mvh. Kenn
Forskellige simple men velsmagende hapsere!
Det kunne også være sjovt hvis du prøvede at lave en Menu: Forret, hovedret og dessert.
Og når når du giver os gode tips kunne det jo være dejligt at du gave gode råd til hvilke salater der ville passe godt til de især hovedretter du laver.
Godt Nytår !
Vh Ester
Kære Jesper
Rigtig godt nytår til dig og familie. Og Columbus selvfølgelig.
Synes jeg kan huske, at du på et tidspunkt lavede en slags risotto af orzo-pasta, men jeg kan simpelthen ikke genfinde den. Husker jeg forkert?
Indtil da må jeg hoppe på forårsrullerne ☺️
Mange hilsner
Tina
Tænker du på den her?
https://klubvollmer.dk/cremet-risoni
Er jeg måske lidt smålig ? MEN det er nu lidt underligt at betale for en opskrift og så finde ud af at man kan få den helt gratis 4 dage senere i Go’Morn.dk
Hej Ester
Når jeg en gang imellem laver mad i Go´Morgen Danmark, bliver det fra tid til anden også brugt som en lille reklame for klubben. Dvs. jeg viser folk hvad de kan få meget mere af i Klub Vollmer, hvor man ikke kun har 3 min. hist og her, men laaang tid til at vise og forklare...
Der er så mange seere på TV2, der bliver nysgerrige efter mere, så jeg guider dem ind i klubben efterfølgende.
Da jeg jo ikke har en restaurant at reklamere for, bruger jeg morgenfladen til at larme for hvad man kan se mere af i klubben.
Jeg håber, du kan mærke forskellen på roen i klubben kontra tv, selvom det nogengange er opskrifter fra klubben, jeg viser.
Bedste hilsner
Jesper
Hej Jesper
Jeg har ikke modtaget nogen opskrift i går den 9.1.25?
Bedste hilsner
Jane Hansen
Hej Jesper
Har du lukket Klub Vollmer? Når jeg forsøger at kontakte dig på mail, bliver jeg kørt rundt til ubrugelige steder på hjemmesiden. Jeg har ikke modtaget nogen opskrift fra dig i torsdags, og nu har vi lørdag? Er der sygdom eller???
Bedste hilsner
Helle
Hej Helle
Jeg undskylder den sene opskrift, vi blev lidt ophængt på øen, men NU er den her. Du får derfor 2 opskrifter i denne uge...
Jesper
Kære Jesper
Jeg har heller ikke modtaget nogen opskrift fra dig .
Ingen info . Det bekymrer mig.
Vh
Jane .
Hej Jane
Det forstår jeg godt, og jeg beklager uvisheden. NU er opskriften kommet ud, og opskriften til på torsdag er allerede i klipperummet.
Vi havde en masse optagelser på øen op til weekenden, og vi skyndte os at få klippet den første ret til dig, men det tog altså lige lidt ekstra tid.
Håber du vil nyde oksehalerne...
Jesper
Kan du måske komme med nogle opskrifter på mexicansk mad eller nogle flere kinesiske retter.
I øvrigt tak for en virkelig god klub. Jeg nyder at se dine videoer.
Jeg synes, at det er hyggeligt, at du har din hund med i køkkenet. Det er en virkelig sød hund.
Godt nytår
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.