Ingredienser
Dejen
5 dl. vand, fingerlunt
25 gram gær
1 dl. olivenolie
600 gram hvedemel, Tipo 00
1 spsk. flagesalt
Pynten
1 stk. forårsløg
1 stk. rødløg
1 dusk purløg
1 stk. radise
1 stk. lille kartoffel
1 dusk persille
2 spsk. sesamfrø
1 dl. olivenolie
1 tsk. flagesalt
Fremgangsmåde
Smuldr gæren ud i vandet, og bland olie, mel og salt i, og rør det godt sammen. Dæk dejen til, og lad den hæve ca. 1 time til dobbelt størrelse.
I en form på ca. 20 x 40 cm. kommer du bagepapir. Fordel dejen i formen ud til hvert hjørne med olierede fingre eller en dejskraber.
Form et flot blomstermønster i dejen med tynde skiver af radiser og kartofler. Skær skiver af løget, og form nogle løgblomster eller hvad du nu synes er sjovt.
Lad det hæve igen i 30 min.
Bag i 25 min. ved 200° varmluft.
Pensl med lidt mere olivenolie og evt. lidt flagesalt.