Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Fiskegratin. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Fiskegratin

Fiskegratin

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at skrælle kartoflerne, og kog dem i mindre stykker uden salt i vandet. De skal bare koges møre.  Skær fisken ud i 2x2 cm. tern. Blancher fisken i kogende vand i 30 sek. Løft fiskestykkerne op af vandet.  Saucen: Lav en opbagning ved at...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

44

Kommentarer

  • Gitte L.

    Hvornår bruger du æggeblommerne? Er det i opbagningen inden man blander fisk og kartofler i?
    Mvh Gitte

    • Jesper Vollmer

      Hej Gitte
      Jeg havde glemt at skrive det, så nu er det kommet med. Det er i saucen efter opbagningen ja. Lige inden osten.
      Jesper

  • Gitte L.

    Kan man bage det hele i et ildfast fad?

    • Jesper Vollmer

      Ja da... så giver du den bare 20 - 25 min.

  • Tinna L.

    Hvis man vil lave 1 stort fad i stedet for flere små, hvad betyder det for tiden i ovnen?

    • Jesper Vollmer

      Så hedder den 20 - 25 min.

  • Wanda K.

    Hej Jesper
    Kan den fryses

  • Wanda K.

    Eller evt laves dagen før

    • Jesper Vollmer

      Du kan sagtens spise den kold dagen efter, men jeg ville ikke fryse den ned, hvis det var mig.
      Jeg har ikke prøvet det dog.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.