Ingredienser
Dunserne
600 gram torsk, eller anden hvid fisk
1 spsk. salt, og lidt peber
2 stk. æg
2 spsk. mel
2 dl. piskefløde
1 håndfuld hakket kørvel og purløg
Remoen
2,50 dl. mayonaise
2,50 dl. creme fraiche 38%
400 gram grov pickles
3 spsk. hakket kørvel og purløg
4 skiver rugbrød
1 citron til at grille
Fremgangsmåde
Skær fisken i grove stykker, og kør den til mos på en foodprocessor. I med salt og peber, og sving den en tur rundt i maskinen igen, så den bliver helt fjedrende.
I en skål (evt. med en handske på) rører du nu æggene ud i farsen. Når det er homogent, kommer du mel og lidt af fløden i. Rør rundt, og tilsæt resten af fløden og de hakkede urter.
Steg fiskedunserne i halvt vindruekerneolie og halvt smør ved lidt over middel varme.
Imens de steger. samler du remouladen ved at blande mayo, creme fraiche og pickles. Smage det til med salt og peber og de hakkede urter.
Grill evt. rugbrødet og ikke mindst den delte citron.