Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Fiskefilet.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Fiskefilet
Tilberedningstid 15-30 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Birte A.
Hvis man bøvler med gluten, kan man til panering bruge glutenfri cornflakes, der har været en tur i blænder/hurtighakker. Det smager forrygende. Birte.
- Jesper Vollmer
Hej Birthe
Det er et godt trick! Så kan alle være med til bords :)
Jesper - Hellen G.
Kære Birte.
Det har jeg gjort flere gange. Min datter har gluten allergi .
Jeg bankede dem bare lidt i en plastpose. Med en kagerulle.
Samme proces til gammeldags æblekage osv.
Normale cornflakes indeholder ikke gluten.
Hilsen fra mig
- Michael P.
Når man har lavet fiskefiler kan man så sætte dem i oven (i 1-2 timer) på 50 grader indtil gæsterne skal have dem, for at holde dem lune?
- Jesper Vollmer
Jeg tror ikke, du behøver at bruge 2 timer på at varme dem op. 50 grader er jo faktisk heller ikke varmt.
Giv dem et kort skud på 180-200 grader i 3 min. Så er de lune og sprøde igen.
- UllaMarie P.
vendes i mel med salt & peber til så sart en filet vil være at foretrække, samt steges i LURPAK, det er ikke et surt opstød herfra men en valgmulighed.
- Jesper Vollmer
Hej UllaMarie
Hver sin smag, det her er jo bare mit bud ;)
Så længe man gør det så man kan lide maden, er det jo det vigtigste :)
Jesper
- Hellen G.
Jeg er altid i tvivl, når der står , dobbelte fileter.
Hvad præcis er det?- Jesper Vollmer
Det er, når begge sider på hver side af rygbenet sidder sammen. Altså både den korte og den lange.
Giver det mening? Så man ikke står med 4 små men 2 større fileter.
Jesper
- Hellen G.
Jeps. Tak
- Dorthe P.
Endnu en skøn opskrift, jeg glæder mig til hver torsdag, har ikke fundet spor negativt endnu, men jeg har fået gode fif ,da jeg også har det problem med armen, kun den ene er brugelig, så tak herfra
- Jesper Vollmer
Hej Dorthe
Glad for at du kan lide opskrifterne! :)
Og godt du kan bruge fifsne, det skal ikke sætte en stopper for ens lyst og evne til at lave lækker mad :D
Jesper
- Lars H.
Hold nu op, - lavede dem til Susanne som sen/tidlig frokost/aftensmad og er nu en meget populær mand. De sad lige i skabet. Vi sidder tilbage nu med en lang dejlig eftersmag af citrus som bare gav det hele den friskeste dejlige smag med peberrod, kapers og alt det andet.
Superlækkert! ( snød med creme fraiche, 9% går an. )
Hilsen Lars- Jesper Vollmer
Hej Lars
Skønt!! Intet som at sidde tilbage med en dejlig eftersmag efter vellykket måltid! ;)
Er glad for at den var et hit derhjemme!
Jesper
- Shirley
Lige maden til en stormfuld lørdag - mums der blev hygget og smovset :-)
- Jesper Vollmer
I den grad en genial storm ret!!
Håber I kom godt (og mætte) igennem stormen ;)
Jesper
- Gunvor P.
Kan man ikke stege fiskefileterne på panden! Bruger aldrig friture.
Hilsen
Gunvor- Jesper Vollmer
Ja det kan du sagtens. Det siger jeg også i filmen. Det er kun for at få en helt ensartet stegning, jeg bruger frituren.
Men prøv med 50/50 olie og smør. Det smager super godt.
Jesper
- Anders J.
Første gang jeg har kastet mig ud i at lave remoulade selv - den smagte da VILDT godt !!
...og så var der endda til dagen efter. - Nete F.
Jeg har en mand som ikke kan tåle friske æbler, desværre. Alle frugter med kerner er no go som friske. Hvad vil du foreslå som erstatning for æblet til at give det samme om muligt?
Jeg glæder mig til at prøve at lave fiskefilet efter din opskrift. Den lyder super lækker. Jeg er nyt medlem og lærte allerede nogle gode fif ved at se din video. I det hele taget synes jeg, det var en særdeles god video. En nybegynder kan fremstille efter den. Den får mig til at overveje et længere medlemsskab i klubben.
Nete- Jesper Vollmer
Hej Nete
Lige i denne opskrift ville bladsellerien måske give meget god mening.
Hvor er du sød, med dine roser. Jeg bliver så glad for det, når jeg hører hvor glad du er.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.