Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Fiskefilet. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Fiskefilet

Fiskefilet

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Til remouladen samler du mayo, creme fraiche og pickles. Skær æblet i små tern, og snit purløg fint. Rør det sammen med lidt salt og peber.  Citrussalaten laver du ved at nippe de små stængler af kørvelen, og skære skrællen af citron og lime. Skær...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

12

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Birte A.

    Hvis man bøvler med gluten, kan man til panering bruge glutenfri cornflakes, der har været en tur i blænder/hurtighakker. Det smager forrygende. Birte.

    • Jesper Vollmer

      Hej Birthe
      Det er et godt trick! Så kan alle være med til bords :)
      Jesper

    • Hellen G.

      Kære Birte.
      Det har jeg gjort flere gange. Min datter har gluten allergi .
      Jeg bankede dem bare lidt i en plastpose. Med en kagerulle.
      Samme proces til gammeldags æblekage osv.
      Normale cornflakes indeholder ikke gluten.
      Hilsen fra mig

  • Michael P.

    Når man har lavet fiskefiler kan man så sætte dem i oven (i 1-2 timer) på 50 grader indtil gæsterne skal have dem, for at holde dem lune?

    • Jesper Vollmer

      Jeg tror ikke, du behøver at bruge 2 timer på at varme dem op. 50 grader er jo faktisk heller ikke varmt.
      Giv dem et kort skud på 180-200 grader i 3 min. Så er de lune og sprøde igen.

  • UllaMarie P.

    vendes i mel med salt & peber til så sart en filet vil være at foretrække, samt steges i LURPAK, det er ikke et surt opstød herfra men en valgmulighed.

    • Jesper Vollmer

      Hej UllaMarie
      Hver sin smag, det her er jo bare mit bud ;)
      Så længe man gør det så man kan lide maden, er det jo det vigtigste :)
      Jesper

  • Hellen G.

    Jeg er altid i tvivl, når der står , dobbelte fileter.
    Hvad præcis er det?

    • Jesper Vollmer

      Det er, når begge sider på hver side af rygbenet sidder sammen. Altså både den korte og den lange.
      Giver det mening? Så man ikke står med 4 små men 2 større fileter.
      Jesper

  • Hellen G.

    Jeps. Tak

  • Dorthe P.

    Endnu en skøn opskrift, jeg glæder mig til hver torsdag, har ikke fundet spor negativt endnu, men jeg har fået gode fif ,da jeg også har det problem med armen, kun den ene er brugelig, så tak herfra

    • Jesper Vollmer

      Hej Dorthe
      Glad for at du kan lide opskrifterne! :)
      Og godt du kan bruge fifsne, det skal ikke sætte en stopper for ens lyst og evne til at lave lækker mad :D
      Jesper

  • Lars H.

    Hold nu op, - lavede dem til Susanne som sen/tidlig frokost/aftensmad og er nu en meget populær mand. De sad lige i skabet. Vi sidder tilbage nu med en lang dejlig eftersmag af citrus som bare gav det hele den friskeste dejlige smag med peberrod, kapers og alt det andet.
    Superlækkert! ( snød med creme fraiche, 9% går an. )
    Hilsen Lars

    • Jesper Vollmer

      Hej Lars
      Skønt!! Intet som at sidde tilbage med en dejlig eftersmag efter vellykket måltid! ;)
      Er glad for at den var et hit derhjemme!
      Jesper

  • Shirley

    Lige maden til en stormfuld lørdag - mums der blev hygget og smovset :-)

    • Jesper Vollmer

      I den grad en genial storm ret!!
      Håber I kom godt (og mætte) igennem stormen ;)
      Jesper

  • Gunvor P.

    Kan man ikke stege fiskefileterne på panden! Bruger aldrig friture.
    Hilsen
    Gunvor

    • Jesper Vollmer

      Ja det kan du sagtens. Det siger jeg også i filmen. Det er kun for at få en helt ensartet stegning, jeg bruger frituren.
      Men prøv med 50/50 olie og smør. Det smager super godt.
      Jesper

  • Anders J.

    Første gang jeg har kastet mig ud i at lave remoulade selv - den smagte da VILDT godt !!
    ...og så var der endda til dagen efter.

  • Nete F.

    Jeg har en mand som ikke kan tåle friske æbler, desværre. Alle frugter med kerner er no go som friske. Hvad vil du foreslå som erstatning for æblet til at give det samme om muligt?
    Jeg glæder mig til at prøve at lave fiskefilet efter din opskrift. Den lyder super lækker. Jeg er nyt medlem og lærte allerede nogle gode fif ved at se din video. I det hele taget synes jeg, det var en særdeles god video. En nybegynder kan fremstille efter den. Den får mig til at overveje et længere medlemsskab i klubben.
    Nete

    • Jesper Vollmer

      Hej Nete
      Lige i denne opskrift ville bladsellerien måske give meget god mening.
      Hvor er du sød, med dine roser. Jeg bliver så glad for det, når jeg hører hvor glad du er.
      Jesper

  • Mette F.

    Kan man tilberede og friture fiskefileter om morgenen og så på køl.
    Og så til aften lige inden servering, give dem et skud ved 180-200 ved 3 min, som du skriver længere oppe.

  • Pia S.

    Uhmmm mega lækkert Hvor køber jeg et glas groft pickles henne?

    • Jesper Vollmer

      Det er den fra supermarkedet. Fås mange gange både findelt og grov som jeg bedst kan lide.
      Køber min i Meny

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.