Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Fisk i ovn.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Ser meget spændende ud. Jeg er normalt meget dårlig til at lave spændende fiskeretter, så jeg glæder mig til at prøve denne. Tak Jesper
Jeg har aldrig, som i aldrig lavet fisk….i dag lavede jeg torsk, fordi jeg ikke kunne få sandart…og det blev konge. Tak Jesper.
Genialt koncept 👌 10 ud af 10
Den prøver jeg i morgen.
Hej Irma,
Hvordan gik det? 😍
Hej Jesper, den må vente til på lørdag vi fik en invitation☺☺
Hej Jesper, den må vente til på lørdag vi fik en invitation☺☺
Hej Jesper, den må vente til på lørdag vi fik en invitation☺☺
😊😊😊
Hej Jesper
Så fik vi den prøvet, og den smagte fantastisk, dog er jeg ikke så meget for de søde kartofler,men ellers en fin ret og dejligt man kan se hvor meget der skal købes ind når man kun er 2 i familien😊😊
Super lækkert, den skal vi have i aften, tak for dig!
Kommer på bordet snarest!
Tak Jesper for en dejlig opskrift, det var virkelig en dejlig smagsoplevelse 👍
🙏🙏🙏
Hej Jesper...
Først et stort tillykke til Annette...
Så nu til maden:-) fåes disse skønne bøftomater også i f.eks. Føtex eller Meny??
Spændendende med en fiskeret, den skal prøves....
Mvh Hanne
Hej Hanne,
Mange mange tak 😍
Bøftomaterne har jeg købt i grønthandleren i Torvehallerne, men du kan også få dem i fx. Meny.
Den fiskeret fik vi i går. Jeg købte kulmule og det smagte pragtfuldt. At man ikke behøver at skrælle de søde kartofler og især jordskokkerne gjorde det så meget lettere.
Hej Lisbeth,
Lyder bare lækkert! 🙏
Hej Jesper.
Jeg har lavet din opskrift med Fjæsing....ååååååe det var godt.
Takker for opskriften.
Vh. Bjarne
Hej Bjarne,
Jeg takker for din kommentar 🙏
Hej Hanne. Servicemeddelelse.
Læser at du har efterspurgt bøftomater. Har netop købt dem i Superbrugsen til denne ret i aften.
🙏 🙏 🙏
Hej Jesper
Hvor har du din bradepande fra ?
Sådan har jeg jagtet længe,- uden held!!
På forhånd tak.
Hilsen Joan
Hej Jesper
Hvor har du din bradepande fra ?
Sådan har jeg jagtet længe,- uden held!!
På forhånd tak.
Hilsen Joan
Hej Jesper
Hvor har du din bradepande fra ?
Sådan har jeg jagtet længe,- uden held!!
På forhånd tak.
Hilsen Joan
Hej Joan
Den er fra Hay. Jeg tror desværre, den er udgået, men måske kan du være heldig at finde den et sted.
Jesper
Hej Jesper
Så fik jeg prøvet din opskrift på 'rødder' og fisk. Jeg fulgte den slavisk, som jeg altid gør med opskrifter, for så efterfølgende at justere i forhold til hvad vi kan lide, hvis der er noget at justere. Her er ingen justering nødvendig😊
Hvor er den enkel, hurtig, smagfuld og i øvrigt flot for øjnene, når man betragter fadet med alle disse dejlige farverige grøntsager med fisken liggende oven på👌
Ud over at saften er smagfuld, så er det en lille genistreg med den nøddeagtige smør der lige knækker smagen yderligere i positiv retning. Super opskrift til at variere hverdagens madlavning - Tak👏👏👏
For faen Dan hvor er det rar læsning. Jeg bliver helt glad ned i maven.
Det er jo præcis den reaktion, jeg drømmer om, når jeg lægger nye opskrifter ud.
Tak 🙏🏼
Hej Jesper.
Tak for en utrolig velsmagende fiskeret, vi spiste kulmule.
Spændende grøntsagsblanding med overraskende god smag….og himmelsk smørsovs.
Det skal vi have igen!
Venlig hilsen
Jette
SÅDAN Jette
Jeg elsker, at det faldt i god jord.
Tak 🙏🏼
Hej Jesper!
Vil jeg kunne bruge skrubbefileter, jeg har en masse som min mand har fanget i Isefjorden😋
Ja det kan du sagtens. De skal selvfølgelig bare ikke have ligeså lang tid, da de jo ikke er ligeså tykke.
Men det vil smage smadder godt...
Hej Jesper
Tak for en enestående fantastisk ret. Vi elskede den.
Jeg brugte de samme grønsager, som du foreslog og det gav en eminent nuanceret og meget lækker sammensætning. Den brunede smør gav det hele endnu mere smag, dybde og nuance.
Den bliver helt sikkert serveret for gæster fremadrettet. Jeg er vild med den måde at lave total usnobbet og mega smagfuld mad på. Tak for opskriften.
Hej igen
Vi lavede det i går aftes som skrevet i tidligere kommentar.
En af vores døtre kom lidt impulsivt til middag og vi havde grønsager nok og fisk i fryseren, så vi lavede retten igen her til aften. Denne gang blev hokkaido og broccoliasparges tilføjet og fisken var kulmule (i går torsk), stadig ligeså skøn en ret. Vi havde også frisk grønkål, så vi lavede grønkålschips og dryssede oven på. Det var SÅ godt. Grønkålsstangerne blev blandet sammen med de andre grønsager, det fungerede fint.
Hej Lone
Skønt at I og jeres datter kan lide den!
Det er nemlig lige så fedt, med lækker usnobbet mad ;)
Og variation er også godt! Så kan man lave den om og om igen, uden at blive træt af specifikke råvarer :)
Lyder lækkert med Hokkaido og broccoliasparges!! :D
Jesper
Hej Jesper.
Tak for de gode opskrifter, men et spørgsmål.
Jeg har i dag lavet fisk i ovnen efter din opskrift, med kartofler og grønsager var ikke møre.
Hvad er gået galt?
Hilsen Svend Erik
Hej Svend
To ting kan være årsag. Enten er de skåret ud i for store stykker, eller også skal de have lidt længere tid i ovnen, før du kommer fisken på.
Jeg kan jo godt lide, når der stadig er lidt "bid" i grøntsagerne, men de skal selvfølgelig ikke være rå. Det er en smagssag, hvor møre man kan lide det. Så giv dem lige så meget, som du bedst kan lide det.
Jesper
Hej Jesper
Lavede din ret “ fisk i ovn “ i fredags til gæster, og det er 3. Gang jeg laver den, og den er lige god hver gang. Det er første gang jeg har lavet den til gæster, og de roste den meget, dejligt….
Så tak til dig :)
Jeg brugte de samme grøntsager som du foreslår og kulmule, helt perfekt.
Mvh Marianne
Ej hvor dejligt at høre, Marianne!
Der er intet som glade og tilfredse gæster ;)
Glad for at du kan lide opskriften!
Jesper
Jeg er TOTAL fan af denne opskrift..
Brugt den flere gange og nem måde at lave fisk på, også når vi er mange.
Den kan virkelig noget helt særligt og brunet smør har for mig fået en helt anden betydning..
Hvor dejligt, Lotte!!
Tak for den søde besked :)
Brunet smør er gooodt ;)
Jesper
Hej Jesper 🤗 hvis det nu var fisk uden skind på ville du så give den 10 min ved 100/150 grader eller er det bedst der er skind på 🤗
Skindet holder bare lidt på saftigheden, og skåner overfladen.
Bagetiden er den samme…
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.