Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Fisk i ovn. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Fisk i ovn

Fisk i ovn

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at skylle og rense dine grøntsager.  Skær tomaterne groft ud, og del porrerne i stykker af 5 cm. Halvér jordskokkerne, og skær sweet potatoes i fingertykke stykker.  Kom godt med olie, salt og peber ud over det hele.  Sæt det i ovnen ved...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

9

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Anne-Lise T.

    Ser meget spændende ud. Jeg er normalt meget dårlig til at lave spændende fiskeretter, så jeg glæder mig til at prøve denne. Tak Jesper

    • Jørgen K.

      Jeg har aldrig, som i aldrig lavet fisk….i dag lavede jeg torsk, fordi jeg ikke kunne få sandart…og det blev konge. Tak Jesper.
      Genialt koncept 👌 10 ud af 10

  • Irma B.

    Den prøver jeg i morgen.

    • Jesper Vollmer

      Hej Irma,
      Hvordan gik det? 😍

    • Irma B.

      Hej Jesper, den må vente til på lørdag vi fik en invitation☺☺

    • Irma B.

      Hej Jesper, den må vente til på lørdag vi fik en invitation☺☺

    • Irma B.

      Hej Jesper, den må vente til på lørdag vi fik en invitation☺☺

    • Jesper Vollmer

      😊😊😊

    • Irma B.

      Hej Jesper
      Så fik vi den prøvet, og den smagte fantastisk, dog er jeg ikke så meget for de søde kartofler,men ellers en fin ret og dejligt man kan se hvor meget der skal købes ind når man kun er 2 i familien😊😊

  • Helle B.

    Super lækkert, den skal vi have i aften, tak for dig!

  • Skjold C.

    Kommer på bordet snarest!

  • Anna M.

    Tak Jesper for en dejlig opskrift, det var virkelig en dejlig smagsoplevelse 👍

    • Jesper Vollmer

      🙏🙏🙏

  • Hanne B.

    Hej Jesper...
    Først et stort tillykke til Annette...
    Så nu til maden:-) fåes disse skønne bøftomater også i f.eks. Føtex eller Meny??
    Spændendende med en fiskeret, den skal prøves....
    Mvh Hanne

    • Jesper Vollmer

      Hej Hanne,
      Mange mange tak 😍
      Bøftomaterne har jeg købt i grønthandleren i Torvehallerne, men du kan også få dem i fx. Meny.

  • Lisbeth v.

    Den fiskeret fik vi i går. Jeg købte kulmule og det smagte pragtfuldt. At man ikke behøver at skrælle de søde kartofler og især jordskokkerne gjorde det så meget lettere.

    • Jesper Vollmer

      Hej Lisbeth,
      Lyder bare lækkert! 🙏

  • Bjarne R.

    Hej Jesper.
    Jeg har lavet din opskrift med Fjæsing....ååååååe det var godt.
    Takker for opskriften.
    Vh. Bjarne

    • Jesper Vollmer

      Hej Bjarne,
      Jeg takker for din kommentar 🙏

  • Dan M.

    Hej Hanne. Servicemeddelelse.
    Læser at du har efterspurgt bøftomater. Har netop købt dem i Superbrugsen til denne ret i aften.

    • Jesper Vollmer

      🙏 🙏 🙏

  • Joan S.

    Hej Jesper
    Hvor har du din bradepande fra ?
    Sådan har jeg jagtet længe,- uden held!!
    På forhånd tak.
    Hilsen Joan

  • Joan S.

    Hej Jesper
    Hvor har du din bradepande fra ?
    Sådan har jeg jagtet længe,- uden held!!
    På forhånd tak.
    Hilsen Joan

  • Joan S.

    Hej Jesper
    Hvor har du din bradepande fra ?
    Sådan har jeg jagtet længe,- uden held!!
    På forhånd tak.
    Hilsen Joan

    • Jesper Vollmer

      Hej Joan
      Den er fra Hay. Jeg tror desværre, den er udgået, men måske kan du være heldig at finde den et sted.
      Jesper

  • Dan M.

    Hej Jesper
    Så fik jeg prøvet din opskrift på 'rødder' og fisk. Jeg fulgte den slavisk, som jeg altid gør med opskrifter, for så efterfølgende at justere i forhold til hvad vi kan lide, hvis der er noget at justere. Her er ingen justering nødvendig😊
    Hvor er den enkel, hurtig, smagfuld og i øvrigt flot for øjnene, når man betragter fadet med alle disse dejlige farverige grøntsager med fisken liggende oven på👌
    Ud over at saften er smagfuld, så er det en lille genistreg med den nøddeagtige smør der lige knækker smagen yderligere i positiv retning. Super opskrift til at variere hverdagens madlavning - Tak👏👏👏

    • Jesper Vollmer

      For faen Dan hvor er det rar læsning. Jeg bliver helt glad ned i maven.
      Det er jo præcis den reaktion, jeg drømmer om, når jeg lægger nye opskrifter ud.
      Tak 🙏🏼

  • Jette A.

    Hej Jesper.
    Tak for en utrolig velsmagende fiskeret, vi spiste kulmule.
    Spændende grøntsagsblanding med overraskende god smag….og himmelsk smørsovs.
    Det skal vi have igen!
    Venlig hilsen
    Jette

    • Jesper Vollmer

      SÅDAN Jette
      Jeg elsker, at det faldt i god jord.
      Tak 🙏🏼

  • hanne b.

    Hej Jesper!
    Vil jeg kunne bruge skrubbefileter, jeg har en masse som min mand har fanget i Isefjorden😋

    • Jesper Vollmer

      Ja det kan du sagtens. De skal selvfølgelig bare ikke have ligeså lang tid, da de jo ikke er ligeså tykke.
      Men det vil smage smadder godt...

  • Lone

    Hej Jesper
    Tak for en enestående fantastisk ret. Vi elskede den.
    Jeg brugte de samme grønsager, som du foreslog og det gav en eminent nuanceret og meget lækker sammensætning. Den brunede smør gav det hele endnu mere smag, dybde og nuance.
    Den bliver helt sikkert serveret for gæster fremadrettet. Jeg er vild med den måde at lave total usnobbet og mega smagfuld mad på. Tak for opskriften.

  • Lone

    Hej igen
    Vi lavede det i går aftes som skrevet i tidligere kommentar.
    En af vores døtre kom lidt impulsivt til middag og vi havde grønsager nok og fisk i fryseren, så vi lavede retten igen her til aften. Denne gang blev hokkaido og broccoliasparges tilføjet og fisken var kulmule (i går torsk), stadig ligeså skøn en ret. Vi havde også frisk grønkål, så vi lavede grønkålschips og dryssede oven på. Det var SÅ godt. Grønkålsstangerne blev blandet sammen med de andre grønsager, det fungerede fint.

    • Jesper Vollmer

      Hej Lone
      Skønt at I og jeres datter kan lide den!
      Det er nemlig lige så fedt, med lækker usnobbet mad ;)
      Og variation er også godt! Så kan man lave den om og om igen, uden at blive træt af specifikke råvarer :)
      Lyder lækkert med Hokkaido og broccoliasparges!! :D
      Jesper

  • Svend E.

    Hej Jesper.
    Tak for de gode opskrifter, men et spørgsmål.
    Jeg har i dag lavet fisk i ovnen efter din opskrift, med kartofler og grønsager var ikke møre.
    Hvad er gået galt?
    Hilsen Svend Erik

    • Jesper Vollmer

      Hej Svend
      To ting kan være årsag. Enten er de skåret ud i for store stykker, eller også skal de have lidt længere tid i ovnen, før du kommer fisken på.
      Jeg kan jo godt lide, når der stadig er lidt "bid" i grøntsagerne, men de skal selvfølgelig ikke være rå. Det er en smagssag, hvor møre man kan lide det. Så giv dem lige så meget, som du bedst kan lide det.
      Jesper

  • Marianne T.

    Hej Jesper
    Lavede din ret “ fisk i ovn “ i fredags til gæster, og det er 3. Gang jeg laver den, og den er lige god hver gang. Det er første gang jeg har lavet den til gæster, og de roste den meget, dejligt….
    Så tak til dig :)
    Jeg brugte de samme grøntsager som du foreslår og kulmule, helt perfekt.
    Mvh Marianne

    • Jesper Vollmer

      Ej hvor dejligt at høre, Marianne!
      Der er intet som glade og tilfredse gæster ;)
      Glad for at du kan lide opskriften!
      Jesper

  • Lotte S.

    Jeg er TOTAL fan af denne opskrift..
    Brugt den flere gange og nem måde at lave fisk på, også når vi er mange.
    Den kan virkelig noget helt særligt og brunet smør har for mig fået en helt anden betydning..

    • Jesper Vollmer

      Hvor dejligt, Lotte!!
      Tak for den søde besked :)
      Brunet smør er gooodt ;)
      Jesper

  • Frederik D.

    Hej Jesper 🤗 hvis det nu var fisk uden skind på ville du så give den 10 min ved 100/150 grader eller er det bedst der er skind på 🤗

    • Jesper Vollmer

      Skindet holder bare lidt på saftigheden, og skåner overfladen.
      Bagetiden er den samme…
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.