Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Fish´n chips. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Fish´n chips

Fish´n chips

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med dejen, da den skal hvile.  Pisk alle ingredienserne sammen undtagen æggehviderne. Sæt dejen i køleskabet, imens du laver alt det andet.  Sauce tartar:Pisk mayo og yoghurt sammen med sennep. Hak både cornichoner og kapers. Jeg bruger kapers...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

Fish´n chips2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Judy M.

    Hej Vollmer
    Er det ligemeget hvilken øl der skal i? Jeg har et stort fiskestykke af en Lange liggende i fryseren. Kan jeg bruge den?
    Vh. Judy

    • Jesper Vollmer

      Hej Judy
      Ja du kan bruge den øl, du vil... Og Lange kan su sagtens bruge også.
      Jesper

  • Dorte S.

    Hej Jesper!
    Hvor mange personer er opskriften til?
    Venlig hilsen
    Dorte

  • Helle B.

    Kan man stege dem på panden.

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle
      Det bliver svært med den dej. Så skal der i hvert fald meget fedtstof på panden. Men tror det vil flyde ud for dig.
      Jesper

  • Birgit T.

    Uhmmm, sindssygt lækkert her på årets første dag, mums 😋 tartar sovsen var 👌

  • Charlotte N.

    Vi fulgte opskriften, men dejen faldt af fisken da vi skulle friturestege den. Har du bud på hvad der kan være gået galt. Det var en rigtig god torskefilet vi brugte. Jeg stoppede self med at ødelægge alt fisken, og stegte resten på panden. Vi fik fisk, men ikke som fish and chips. Kartoflerne i ovnen blev ret godt :-)

    • Jesper Vollmer

      Hej Charlotte
      Det lyder underligt. Det første der falder mig ind er, om fisken måske har været våd, da du dyppede den i dejen.
      Hvis det er optøet torsk, vil der helt sikkert være en våd overflade på den, når den er tøet op.
      Alternativt, hvis man vil være HELT sikker på, at dejen ikke render af, kan man vende fisken i mel, inden man vender den i dejen. Lidt ligesom en alm. panering.
      Håber det giver mening...
      Jesper

  • Hanne N.

    Hvilken olie bruger du til fisken

    • Jesper Vollmer

      Hej Hanne
      Undskyld det sene svar.
      Jeg burger vindruekerneolie.
      Jesper

  • Hanne N.

    Vil du foretrække vindruekærne olie frem for raps olie?

    • Jesper Vollmer

      Hvis det er den billige og smagsneutrale rapsolie kan du sagtens bruge den.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.