Svampetur i Tykhøjet Krat

Svampetur i Tykhøjet Krat

Vi går på svampejagt sammen.

Danmarks skove er fyldte med spiselige svampe, og det er skønt at bruge naturens mange dejlige ingredienser. Nu har du som medlem af Klub Vollmer mulighed for at tage med på svampetur og lære om de forskellige svampe. 

På svampeturen i Tykhøjet Krat, som ligger mellem Bredsten og Give, vil naturvejleder Finn Lillethorup fra Økolariet i Vejle tage os med på en tur gennem skoven, hvor vi kigger på de forskellige svampe. 

På turen vil der blive lagt særlig vægt på de spiselige svampe - men der vil også blive kigget lidt på de giftige. Som en del af arrangementet vil vi i fællesskab lave en lille udstilling af de indsamlede svampe, så man får en god mulighed for at lære dem at kende. 

Det er ambitionen med turen, at alle efterfølgende er trygge ved at gå på svampejagt på egen hånd. Det er en god ide at medbringe en luftig kurv eller lignende til svampene – gerne foret med et viskestykke eller to. Medbring også gerne en urtekniv og en bagepensel, som er de vigtigste stykker værktøj, når man vil samle spisesvampe.

Jeg glæder mig til at se dig torsdag den 13/10-22 kl. 15.00 til ca. 17.00. 

Bedste hilsner Jesper

 

Vigtig info
- Arrangementet er for medlemmer af Klub Vollmer, men som medlem er du velkommen til at snuppe 2 billetter og tage en gæst med.  
- Medlemspris kr. 50,- + billetgebyr.
- Iflg. reglerne for billetkøb er der ikke fortrydelsesret på billetter, og de kan dermed ikke refunderes. 
- Klub Vollmer giver dog mulighed for, at billetter kan overdrages til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage i arrangementet.
- Ved tilmelding og deltagelse i arrangementet accepterer du, at der kan blive taget fotos og video til brug af Klub Vollmer.

Dato

13. oktober 2022 kl. 15:00

Sted

Tykhøjet Krat, 7321 Gadbjerg

Eventet er afholdt.