Sanketur Snekkersten 11. maj fra 16 til 18

Sanketur Snekkersten 11. maj fra 16 til 18

Vil du med ud i naturen med mig og de dygtige folk fra Sanketure?

En sen forårs sanketur hvor vi leder efter de friske skud af vild spiselig mad - det er her smagen er i top!

Det er ren gourmet vandring når vi starter forårets sanketur - det her er hvad de bestiller fra top restauranterne og du kan også finde dem.

Gastronomisk fokuseret sanketure efter de første spæde skud, blomster, blade der springer ud og knopper. Her er de eksplosive smage som naturen byder på. Der er fokus på variation og vild mad der har sine helt egne smage og nogle smage du genkender.

Vi mødes på parkeringspladsen ved siden af Beredskabskabsstyrelsens kursus center, adressen er Strandvejen 250, 3070 Snekkersten. 

Turen vil vare omkring 2 timer, vi vil gå på stranden, over strandengen og i skovbrynet. Vi forventer at gå under 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder. 

Det koster 280,- plus gebyr pr. pers. 

Jeg ville elske at sanke med dig... 

 

Vigtig info

- Arrangementet er for medlemmer af Klub Vollmer, men til denne event er du som medlem velkommen til at snuppe 2 billetter og tage en gæst med.

- Iflg. reglerne for billetkøb er der ikke fortrydelsesret på billetter, og de kan dermed ikke refunderes. 

- Klub Vollmer giver dog mulighed for, at billetter kan overdrages til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage i arrangementet.

- Ved tilmelding og deltagelse i arrangementet accepterer du, at der kan blive taget fotos og video til brug af Klub Vollmer.

Dato

11. maj 2023 kl. 16:00

Sted

Strandvejen 250, 3070 Snekkersten

Eventet er afholdt.