Nytårskur Kolding

Nytårskur Kolding

Arrangements info

Skyd 2023 i gang med Vollmers Nytårskur

Vi byder i samarbejde med Scandic, One Decision og Klub Vollmer på en fantastisk aften i virkelig godt selskab.

Måske trænger du til lidt gode tips og tricks til at få madbudgettet til at strække sig lidt ekstra, eller måske mangler der lidt ekstra huller i bæltet til at det er rart at have omkring maven – uanset hvad, så har vi sammensat en mega hyggelig aften, hvor Jeg byder dig velkommen og ikke mindst indenfor til 2 timers foredrag. Vi deler aftenen over i 2 – afbrudt af bobler og kage – alt imens du har mulighed for at sludre med Jesper og ikke mindst se et lille udpluk af nogle af de favoritter, som er at finde i Klub Vollmers sortiment. Jeg har selv været inde over de fleste produkter, da han om nogen ved, hvad der skal til i et køkken, for at det fungerer optimalt.

Kl. 19.00 – 20.00 Jesper Vollmer – Livet i Kongehuset
Kl. 20.00 – 20.20 Bobler & Kage – Mulighed for at kigge på Klubs Vollmer mv.
Kl. 20.20 – 21.15 Jeg lever - Tro, håb og hårdt arbejde
Kl. 21.15 – 21.30 Tak for i aften – Kogebogssignering / Selfie-time

LIVET I KONGEHUSET
Som køkkenchef igennem 10 år i det danske kongehus har Jesper Vollmer en indsigt i det royale liv, som kun er de færreste forundt.
Hør ham fortælle hvordan det var at skulle overtage et køkken med mange hundrede års traditioner. Hvilke arbejdsrutiner er der, og hvordan sætter man sit præg på et så traditionelt hus, der både er fuld af traditioner men samtidig er en moderne arbejdsplads.
Jesper havde en stilling, der i høj grad bar præg af “sådan har man altid har gjort”. Det fik han imidlertid prikket lidt til, og efter H.K.H. Prins Henriks død, fortæller Jesper nu om sine 10 år i kongehuset samt giver et mere nuanceret billede af hoffet – og mon ikke, at han også kommer omkring hvad der særligt kendetegner nytårskuren i Kongehuset.

JEG LEVER – TRO, HÅB OG HÅRDT ARBEJDE
Da et hovedspring gik galt, og ulykken skete, stod Jesper Vollmer helt ude på kanten af livet. Hans liv var ændret på et splitsekund. Kun skæbnen og en indædt tro på livet gjorde, at han ikke sidder i en rullestol den dag i dag.
Hvad sker der når ens livsgrundlag ændres på et øjeblik? Når alle ens prioriteter pludselig ændres, og man må begynde forfra med alt? Hvilke indre kræfter kan man mobilisere, og hvad betyder ting som familie, kærlighed, socialt samvær og penge?
Kun ca. 12 minutter efter ulykken tænkte Jesper, at det hele nok skulle gå. Dét i sig selv må siges at kræve et positivt sind og en optimisme uden lige. Netop det er en af grundende til, at Jesper er nået dertil, hvor han er, såvel fysisk og mentalt som forretningsmæssigt.
Jesper tager i det livsbekræftende og tankevækkende foredrag sit publikum med igennem tre faser: Før ulykken, genoptræningsforløbet og livet på den anden side.
Det er en inspirerende og positiv fortælling om, hvordan livet og fremtiden kan se mørk og dyster ud – og alligevel forvandle sig til en positiv fortælling i sidste ende.


Mulighed for middag inden foredraget:
Der vil desuden være mulighed for at du forud for foredraget kan nyde en lækker middag – kontakt venligst restauranten på moch@scandichotels.com eller på telefon 45 36155140.

Vi glæder os til at se dig

Dato

11. januar 2023 kl. 19:00

Sted

Scandic Kolding, Kolding

Eventet er afholdt.