Besøg hos Stauning Whiskey

Besøg hos Stauning Whiskey

“Nogle gange opstår de bedste ting af det bare intet. Som en lille landsby langt ude på heden.”

Tag med på besøg hus Stauning Whiskey i Skjern. Vi kommer helt tæt på alle trin i produktionen - fra korn til flaske - og får hele historien om Stauning Whisky. Vi skal også smage på 3 forskellige whisky fra destilleriet, imens vi oplever lyden, duften og smagen af et dansk whiskydestilleri.

Grundlæggerne af Stauning Whisky havde ikke meget at gøre godt med, da de startede op i 2005. Mindst af alt nogen som helst viden om hvordan man brygger whisky. Men de havde en fælles passion, nysgerrighed og lyst til at eksperimentere og skabe.

Og visionen var klar: En 100% dansk terroir-whisky der kunne måle sig med de fineste i verden. På deres helt egen måde med lokalt dyrket rug og byg, gulvmaltning og små flammeopvarmede pot stills. Det var – og er den dag i dag – hemmeligheden bag deres terroir-whiskys distinkte og særegne karakter.

Selvom produktionskapaciteten er tidoblet igennem tiden, er Stauning stadig et lille destilleri. De laver stadig whisky på deres egen måde med små post stills, gulvmaltning og åben ild. Ikke fordi Stauningerne er stædige, men fordi de ved, at det er den eneste måde at få den perfekte vestkystwhisky på.

Vi ses i Skjern den 10/2-22 kl. 14.00 til ca. 16.00. 

Bedste hilsner Jesper

Vigtig info

- Arrangementet er for medlemmer af Klub Vollmer. 
- Medlemspris kr. 50,- + billetgebyr (værdi kr. 170,-).
- Iflg. reglerne for billetkøb er der ikke fortrydelsesret på billetter, og de kan dermed ikke refunderes.
- Klub Vollmer giver dog mulighed for, at billetter kan overdrages til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage i arrangementet.
- Hvis arrangementet må flyttes som følge af Covid-19, kan du enten få en ny billet til den nye dato eller få refunderet billetprisen minus billetgebyret.
- Ved tilmelding og deltagelse i arrangementet accepterer du, at der kan blive taget fotos og video til brug af Klub Vollmer.

 

Dato

10. februar 2022 kl. 14:00

Sted

Stauning Whiskey, Stauningvej 38, 6900 Skjern

Eventet er afholdt.