Besøg hos Helsingør Røgeri

Besøg hos Helsingør Røgeri

Tag med Klub Vollmer på besøg hos Helsingør Røgeri - en oplevelse både i smag og duft.

På Helsingør Røgeri bliver der røget fisk, som man gjorde i gamle dage. Fokus er gode råvarer, respekt for naturen og for håndværket. 

Vi skal på rundvisning og se, smage, dufte samt høre om fisk, forberedelse og håndtering. Der er gang i røgovnen mens vi smager på såvel fisk og vin. 

I denne digitale tid hvor alt kan fjernstyres, bruger røgeriet det gamle håndværk til at skabe den unikke smag: I røgeriets 3 store ovne tændes op med brænde. Der er ingen knapper eller centralstyring, alt er manuelt og det kan både ses og smages. 

De fire aktører bag Helsingør Røgeri er fra både restaurations – og fiskehandlerbranchen. Alle med stort kendskab til byen, havnen og lokalområdet.

Jeg glæder mig til at se dig den 5/4-22 kl. 15.00 til ca. 17.00. 

Bedste hilsner Jesper

 

Vigtig info
- Arrangementet er for medlemmer af Klub Vollmer. 
- Medlemspris kr. 50,- + billetgebyr (værdi kr. 200,-).
- Iflg. reglerne for billetkøb er der ikke fortrydelsesret på billetter, og de kan dermed ikke refunderes.
- Klub Vollmer giver dog mulighed for, at billetter kan overdrages til en anden, hvis du bliver forhindret i at deltage i arrangementet.
- Hvis arrangementet må flyttes som følge af Covid-19, kan du enten få en ny billet til den nye dato eller få refunderet billetprisen minus billetgebyret.  
- Ved tilmelding og deltagelse i arrangementet accepterer du, at der kan blive taget fotos og video til brug af Klub Vollmer.

Dato

5. april 2022 kl. 15:00

Sted

Helsingør Røgeri, Nordhavnsvej 3, 3000 Helsingør

Eventet er afholdt.