Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Espresso Martini Mousse. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Espresso Martini Mousse

Espresso Martini Mousse

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Start med at hakke chokoladen, kom kaffen i, og smelt den over et vandbad.  Lav en æggesnaps med æggeblommerne og flormelis. Vend kahlua og vodka i bagefter.  Pisk hviderne stive med saltet.  Pisk fløde til letpisket flødeskum.  Pisk æggesnapsen ud i...

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • kenn m.

    2 dobbelte espresso er lig med hvor mange cl.

    • Jesper Vollmer

      4

  • Wanda K.

    Kan det fryses

    • Jesper Vollmer

      Ja mousse ka’ sagtens fryses.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.