Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Escabeche. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Escabeche

Escabeche

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at snitte grøntsagerne i små stykker.  Sautér løg og hvidløg af i lidt olie sammen med korianderfrø og piment. Tilsæt limeskal og hvidvinen samt olie og eddike. Lad det koge op, og sluk så for varmen.  Steg alle grøntsagerne af i lidt olive...

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • Connie M.

    Hej Jesper
    Ser lækkert ud, det skal bestemt prøves, dejligt den bliver bedre af at stå og trække lidt :-) så den god til gæstemad.
    Det undrer mig lidt, at du ikke tilsmager grønsagsblandingen ..men du har måske lavet den så tit at du lige ved hvor meget den skal krydderes

    • Jesper Vollmer

      Hej Connie
      Jeg har helt sikkert smagt den til, men det er ikke sikkert, at vores klipper Adam har taget det med...
      Men ja meget af tilsmagningen ligger sikkert i fingrene med erfaringen...
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.