Ingredienser
Dampet fisk og salsa verde
150 gram hvid fisk pr. pers.
1 bdt. persille
1 bdt. mynte
1 bdt. basilikum
1 håndfuld kapers
1 håndfuld cornichoner
2 spsk. dijonsennep
0,50 dl. æbleeddike
3 dl. olivenolie
3 fed hvidløg
2 stk. citroner
1 lille dåse ansjoser i olie
Fremgangsmåde
Pluk bladene af urterne.
Gem stilkene til bunden af din kasserolle.
Hak alle blade groft. Kom det hele i en skål sammen med de hakkede ansjoser, sennep, hvidløg, eddike, olivenolie, citronskal og saft.
Krydr fiskestykkerne med salt. Hvis der er skind på, så krydr ikke der. Kom fisken op på de sammenpressede urtestilke i kasserollen, og kom lidt vand i bunden. Låg på...
Damp nu fisken under låg i 7-10 min. afhængigt af størrelsen. Lamellerne skal gå forsigtigt fra hinanden, når du trykker på den. Er der skind på, fjernes det nu.
Løft Fisken op på en tallerken, og kom lidt af salsaen ved...