Ingredienser
Dejen giver 12 stk.
4,50 dl. vand
370 gram dadler, hakkede
1,50 tsk. natron
1 tsk. tørret ingefær
90 gram smør
250 gram sukker
3 stk. æg
185 gram hvedemel
1,50 tsk. bagepulver
Karamelsauce
150 gram smør
1 dl. lys sirup
230 gram brun farin
1 dl. piskefløde
Fremgangsmåde
Giver 12 stk.
Kog vand og dadler op, og kom natron og ingefær i, og lad det trække i 10 min.
I med sukker og smør. Pisk æggene i et ad gangen.
Sigt mel og bagepulver i, og bag dem i smurte muffinforme i 21 min. ved 180 grader.
Alt til karamelsaucen koges sammen.
Anret den lune kage med den lune sauce ud over.
Kom evt. en kugle frisk sorbet til. Det giver en god ballance til alt det søde og fede.