Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Culotte.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Culotte
Tilberedningstid 1-2 timer
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Else F.
Tak, mange tak❤️. Sådan en opskrift har jeg ventet på siden chokolade souffle kagen😳. Endelig et lækkert måltid. Den metode vil jeg prøve. God sensommer. Vh Else F💕
- Connie M.
Hej Jesper
Jeg blev lækkersulten af din start ...hentede en is i fryserne :-)
Hvis man nu gerne vil have culotten knap så rød er det så ikke bare 10 min mere i ovnen ...eller er det bedre at sætte temperaturen lidt højere ??- Jesper Vollmer
Ja is-lysten bliver man…
Mht. culotten ville jeg give den 10 mere ja… ikke højere varme.
Jesper
- Jane H.
Tusind tak for lækker opskrift og i den grad fremragende undervisning. Alt ser legende let ud , når du laver mad og serverer lækkerierne. 🥳
- Torben B.
Hej. Jesper. Nogle fatastige dejlige opskrifter med mange krydderier og der til men i skriver aldrig hvilken RIB i ovnen det skal stå i. ?? Jeg har en. Miele ovn med 5 riber i indbygget termostat . TAK for nogle dejlige opskrifter. Hilsen. TORBEN.
- Jesper Vollmer
Hej Torben
Undskyld det sene svar.
Jeg smider culotten ind i midten af ovnen. Det kan du faktisk også ret nemt se i filmen, når jeg sætter den ind, og tager den ud ☺️
Jesper
- Lillian M.
Hej Jesper
Jeg har en lækker øko oksefilet på 1,5 kg som jeg vil lave efter samme opskrift, - er det mon de samme tider, eller skal den have lidt længere tid?- Jesper Vollmer
Hej Lillian
Det lyder rigtigt. Min culotte her vejede lidt over 2 kg.
Håber det bliver godt.
Jesper
- Annie A.
Hej Jesper
Tak for en dejlig opskrift og god undervisning.
Har lige et par spørgsmål.
Du brunede stegen på panden i lidt olie, inden den kom i ovnen. Hvilken slags olie bruger du hertil?
Og hvilken slags bouillon bruger du i kartoflerne?
Vh Annie- Jesper Vollmer
Jeg har altid stegt i vindruekerneolie. Du kan også sagtens bruge olivenolie.
Til kartoflerne bruger jeg en hønsebouillon i pulverform fra Oscar. Hvis ikke du har adgang til en lækker hjemmelavet hønsefond altså ☺️
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.