Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Culotte. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Culotte

Culotte

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Stegen:- Fjern den underste sene på culotten. Snit tern i fedtet på toppen. - Brun culotten af på fedtsiden først og så på undersiden. Kom hvidløg og timian ved, og krydr godt med salt og peber. - Kom evt. stegen op på en lille rist over en bradepa...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Else F.

    Tak, mange tak❤️. Sådan en opskrift har jeg ventet på siden chokolade souffle kagen😳. Endelig et lækkert måltid. Den metode vil jeg prøve. God sensommer. Vh Else F💕

  • Connie M.

    Hej Jesper
    Jeg blev lækkersulten af din start ...hentede en is i fryserne :-)
    Hvis man nu gerne vil have culotten knap så rød er det så ikke bare 10 min mere i ovnen ...eller er det bedre at sætte temperaturen lidt højere ??

    • Jesper Vollmer

      Ja is-lysten bliver man…
      Mht. culotten ville jeg give den 10 mere ja… ikke højere varme.
      Jesper

  • Jane H.

    Tusind tak for lækker opskrift og i den grad fremragende undervisning. Alt ser legende let ud , når du laver mad og serverer lækkerierne. 🥳

  • Torben B.

    Hej. Jesper. Nogle fatastige dejlige opskrifter med mange krydderier og der til men i skriver aldrig hvilken RIB i ovnen det skal stå i. ?? Jeg har en. Miele ovn med 5 riber i indbygget termostat . TAK for nogle dejlige opskrifter. Hilsen. TORBEN.

    • Jesper Vollmer

      Hej Torben
      Undskyld det sene svar.
      Jeg smider culotten ind i midten af ovnen. Det kan du faktisk også ret nemt se i filmen, når jeg sætter den ind, og tager den ud ☺️
      Jesper

  • Lillian M.

    Hej Jesper
    Jeg har en lækker øko oksefilet på 1,5 kg som jeg vil lave efter samme opskrift, - er det mon de samme tider, eller skal den have lidt længere tid?

    • Jesper Vollmer

      Hej Lillian
      Det lyder rigtigt. Min culotte her vejede lidt over 2 kg.
      Håber det bliver godt.
      Jesper

  • Annie A.

    Hej Jesper
    Tak for en dejlig opskrift og god undervisning.
    Har lige et par spørgsmål.
    Du brunede stegen på panden i lidt olie, inden den kom i ovnen. Hvilken slags olie bruger du hertil?
    Og hvilken slags bouillon bruger du i kartoflerne?
    Vh Annie

    • Jesper Vollmer

      Jeg har altid stegt i vindruekerneolie. Du kan også sagtens bruge olivenolie.
      Til kartoflerne bruger jeg en hønsebouillon i pulverform fra Oscar. Hvis ikke du har adgang til en lækker hjemmelavet hønsefond altså ☺️
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.