Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Culotte. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Culotte

Culotte

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Stegen:- Fjern den underste sene på culotten. Snit tern i fedtet på toppen. - Brun culotten af på fedtsiden først og så på undersiden. Kom hvidløg og timian ved, og krydr godt med salt og peber. - Kom evt. stegen op på en lille rist over en bradepa...

Billeder fra opskriften

5

Kommentarer

  • Else F.

    Tak, mange tak❤️. Sådan en opskrift har jeg ventet på siden chokolade souffle kagen😳. Endelig et lækkert måltid. Den metode vil jeg prøve. God sensommer. Vh Else F💕

  • Connie M.

    Hej Jesper
    Jeg blev lækkersulten af din start ...hentede en is i fryserne :-)
    Hvis man nu gerne vil have culotten knap så rød er det så ikke bare 10 min mere i ovnen ...eller er det bedre at sætte temperaturen lidt højere ??

    • Jesper Vollmer

      Ja is-lysten bliver man…
      Mht. culotten ville jeg give den 10 mere ja… ikke højere varme.
      Jesper

  • Jane H.

    Tusind tak for lækker opskrift og i den grad fremragende undervisning. Alt ser legende let ud , når du laver mad og serverer lækkerierne. 🥳

  • Torben B.

    Hej. Jesper. Nogle fatastige dejlige opskrifter med mange krydderier og der til men i skriver aldrig hvilken RIB i ovnen det skal stå i. ?? Jeg har en. Miele ovn med 5 riber i indbygget termostat . TAK for nogle dejlige opskrifter. Hilsen. TORBEN.

    • Jesper Vollmer

      Hej Torben
      Undskyld det sene svar.
      Jeg smider culotten ind i midten af ovnen. Det kan du faktisk også ret nemt se i filmen, når jeg sætter den ind, og tager den ud ☺️
      Jesper

  • Lillian M.

    Hej Jesper
    Jeg har en lækker øko oksefilet på 1,5 kg som jeg vil lave efter samme opskrift, - er det mon de samme tider, eller skal den have lidt længere tid?

    • Jesper Vollmer

      Hej Lillian
      Det lyder rigtigt. Min culotte her vejede lidt over 2 kg.
      Håber det bliver godt.
      Jesper

  • Annie A.

    Hej Jesper
    Tak for en dejlig opskrift og god undervisning.
    Har lige et par spørgsmål.
    Du brunede stegen på panden i lidt olie, inden den kom i ovnen. Hvilken slags olie bruger du hertil?
    Og hvilken slags bouillon bruger du i kartoflerne?
    Vh Annie

    • Jesper Vollmer

      Jeg har altid stegt i vindruekerneolie. Du kan også sagtens bruge olivenolie.
      Til kartoflerne bruger jeg en hønsebouillon i pulverform fra Oscar. Hvis ikke du har adgang til en lækker hjemmelavet hønsefond altså ☺️
      Jesper

  • Marianne L.

    Hej Jesper
    Kan det fungere at stege culotten dagen før og så servere den kold.
    Mvh Marianne

  • Steen o.

    Hej Jesper
    Kan vi bede om et godt råd, vi skal have studentergilde på lørdag og er ca. 30 personer og vil for nemheds skyld stege stegene fredag på din måde og så bare lige grille/varme dem op på grillen lørdag aften inden vi skal spise, kan man det? har du et godt tip?
    Hilsen Steen og Lykke

    • Jesper Vollmer

      Hej Steen
      Undskyld det sene svar. Jeg kan se nu, at det har været lørdag 😄
      Hvordan gik det med stegene? Stegte I dem før eller på dagen? For mit svar ville have været, at jeg ikke ville prøve at varme dem op igen med frygt for, at det ville blive for tørt og gennemstegt.
      Spændt på, hvad I endte med at gøre...
      Jesper

    • Steen o.

      Hej Jesper
      Vi endte med at lave dem på dagen - dog blev det intervalstegt om formiddagen - og så lagt på grillen til "opvarmning" ved kl. 17:00 tiden - og de blev super gode!
      Så alt gik efter planen og vi havde en fantastisk studenter fest med 30 deltagere - til haveparty med drinks og grillmad! lidt en satsning i det danske sommer vejr. - men vi var heldige !
      De bedste sommer hilsner
      Lykke og Steen

  • Finn J.

    Hej Jesper. Jeg sidder på en campingplads i Kroatien, og det pis regner, så kan jeg jo lige så godt bruge tiden fornuftigt og se din fantastiske opskrifter på min i-pad ( jeg ser dem også selvom solen skinner 🌞). Til april næste år har vi sølvbryllup, og jeg vil lave al maden selv,men det må godt være forholdsvis nemt på selve dagen. Vi bliver ca 25 til en lille weekendfest på Endelave, hvor vi har lejet et kæmpe stort sommerhus med plads til alle. De boullion kartofler du her har lavet kande fryses ? Hvis ja, hvordan tilbereder jeg så dem når vi skal bruge dem. Eller har du måske et andet foreslag ?Jeg tror jeg vil gå med den ret jeg lige har set dig lave. Du kender smøren : total fed klub. 👍👍👍

    • Jesper Vollmer

      Hej Finn
      Hvor lyder det hyggeligt med en slags Klub Vollmerfest. Jeg er stolt over, at du kun laver mad herfra.
      Lige bouillonkartoflerne kan du sagtens fryse, og varme op igen. Men gør det, at du kun bage dem næsten færdige (så ca 30 min.), og så giver dem et ordentligt skud på dagen.
      Det lyder som om, I nok skal blive mætte med den menu 😄
      Alt til tarteletterne kan du jo lave i forvejen, men vent med at samle det til selve dagen. Altså hold sauce og fyld for sig, varm saucen op, og kone først tingene i derefter. Så bliver det mest friskt.
      Creme karamel er jo bare et perfekt valg til den dag. Skal jo bare vendes ud.
      Rigtig god fornøjelse...
      Jesper

  • Finn J.

    Hej igen. Et tillæg til det jeg lige har skrevet til dig. Menuen bliver : tarteletter, culotte og creme karamel, selvfølgelig alle opskrifter fra klubben. Jeg vil som før skrevet lave maden selv, men vil gerne lave så meget som muligt i forvejen. Jeg for sgu ikke lov til at stå i køkkenet hele dagen til vores sølvbryllups fest. Hvad kan jeg lave i forvejen? Har du et andet foreslag til en menu man kan lave meget af i forvejen, selvfølgelig opskrifter fra klubben. Ps, det regner ikke mere her i Kroatien. 😂😂😂🌞🌞🌞

  • Hanne J.

    Hej Jesper
    Jeg har fået en hel dyreryg som er frosset hvordan skal jeg stege den og hvilket tilbehør er godt til udover waldorfsalat, vi bliver 4 personer. Og en god nem dessert
    Kh Hanne J.

    • Jesper Vollmer

      Hej hanne
      Hvis du kigger under kategorien vildt herinde, kan du måske finde lidt inspiration...
      https://klubvollmer.dk/opskrifter/vildt
      Bedste hilsner
      Jesper

  • Hanne J.

    Hej Jesper
    Det prøver jeg du høre om det

  • Ragnhild M.

    Går ud fra at en kalveculotte kan laves på samme måde som okseculotten? Hvilken temperatur skal den have når den er færdigstegt.
    Kan jeg godt bruge frosne grønne bønner
    Kh Ragnhild

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.