Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Croustillant. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Croustillant

Croustillant

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at lave den grønne olie, ved at blende persillen med olien, der er varmet op til 60° først. Lad den blende 2-3 min. Sigt den gennem en fin sigte, og lad vandet bundfælde sig. Hæld vandet fra (se filmen).  Lav din urtemayo på æggeblommerne...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

15

Kommentarer

  • Tina M.

    Ser meget nemt og lækkert ud. Må prøves i det nye år. Godt nytår til dig og dine

  • Annette B.

    Spænende mad, men hakkende film

    • Jesper Vollmer

      Hej Annette
      Ja det skal du glæde dig til, men jeg er da ked af, at filmen hakker for dig. Det kan måske have noget med din forbindelse at gøre. Jeg har ikke hørt om andre med det problem. Har du prøvet at se den på en computer evt. ?
      Jesper

    • Annette B.

      Bruger altid min iPad, og det er første gang, at jeg har haft det problem. Det driller mig også hvis jeg spoler i filmen, for at komme frem eller tilbage.
      Prøver næste gang med min computer, men det er ikke den samme hyggelige oplevelse.
      Holder især meget af dine små ekstra tip. Her er jeg virkelig opmærksom.

    • Jesper Vollmer

      Men er det kun på den film?

  • Poul S.

    Kan man lave urtemayo på forhånd ? Hvor lang tid kan den holde sig ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Poul
      Det kan du sagtens. Du kan nemt have den i køleskabet i en lille uges tid.
      Jesper

  • Sonja C.

    Kan man lave rosmarinolie på samme måde, og hvis ja, hvor lang tid kan den opbevares i køleskab? For at få rosmarinsmag uden "nåle"

    • Jesper Vollmer

      Hej Sonja
      Hmmm... det har aldrig prøvet, men ja det tænker jeg. Er ikke sikker på, den bliver super flot grøn, men så kan du hjælpe den lidt med en håndfuld spinat. Det giver farve men ingen smag, og så smager rosmarinen igennem.
      Prøv det, og så fortæl mig gerne, hvordan det blev. Hvem ved, måske det skal med i en opskrift i klubben en dag 😉
      Jesper

    • Sonja C.

      Det skal afprøves, det er mere smagen end farven jeg går efter.
      Har olien begrænset holdbarhed, når den er blandet med krydderurter ??

    • Jesper Vollmer

      Jeg har haft grønne olier stående meget længe i køleskabet.

    • Sonja C.

      Har netop lavet rosmarinolie, flot grøn. For ikke at smide mosen ud, lavede jeg oliestegte æbler, for til sidst at komme "rosmarinmos" på, smagte dejligt, og kunne ikke smage mosen. Vil nu lave små poser til fryseren med mosen. Olien selvfølgelig i svaleskab.
      Tak for de mange ideer og fif.

    • Jesper Vollmer

      Lyder godt, god løsning!
      Selvtak :)
      Jesper

  • Trine A.

    Hej Jesper
    Hvad kan du anbefale hvis man nu ikke lige er til muslinger? Og evt med hvad til?

    • Jesper Vollmer

      Du kan lave dem, med alt der kan hakkes 😉
      Nej det er gas. Men næsten alt så... de er velegnet til fisk, skaldyr, svinekød, fjerkræ etc. Små farser af alt muligt, og så rullet ind og stegt. Det er jo "bare" små forårsruller.
      Hvis ikke du er til urtemayo som her, så prøv evt. sweet chilisauce til.
      Jesper

  • Søren D.

    Du nævner de kan frituresteges. Hvor mange grader?

    • Jesper Vollmer

      Jeg ville fritere dem ved 180° - 190°
      Så kort og varmt, så kammuslingerne ikke får for meget.
      Jesper

    • Søren D.

      Tak. Det vil jeg prøve

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.