Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Crepes Suzette.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 15-30 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Troede faktisk at det hed crepes suzette fordi saucen blev flamberet, og så blev pandekagerne vendt i saucen?
Ja det gør de faktisk også. Men det holdt jeg lidt igen med i denne omgang. Med sprutten er dog med…
😉
Hvorfor filmer I der og ikke på Bornholm ?
Det er Columbus nye studie i Nordhavn. Vi skulle lige prøve det af.
Vi skyder på Bhlm. igen d. 21.
Jesper
Sikke skøn video. Dejligt at det er så afslappet, det er bla det jeg elsker ved dine videos. Dejligt at I laver andre steder.
Blev forbavset over du ikke skal røre i isen, mens den er i fryseren.
Den dessert skal jeg lige teste med naboen på lørdag. UHMm ser så lækker ud og dejlige ingredienser.
Sødt sagt tak…
En parfait skal bare samles. Luften kommer i æggesnapsen og den piskede fløde.
Jesper
😋😋😋
😋😋😋
Kan pandekagerne fryses og varmes op igen :)
Ja det kan de sagtens. Men varm dem op under noget, så de ikke bliver tørre. Ligesom i filmen.
Jesper
Lækker opskrift på dejlige pandekager.
Har du ikke også en god opskrift på Rådhuspandekager?
mvh. Søren
Ikke endnu... men måske lidt længere henne.
Jesper
Kan der bruges Rom i stedet for Gran manier
Ja for faen... det vil være lækkert.
Grand manier er bare det klassiske valg.
Jesper
Kan jeg bruge noget andet mel, så pandekagerne bliver glutenfri. Jeg får en gæst, der ikke kan tåle hvedemel
Der dukker mange forslag op med Finax Glutenfrit melmix, når jeg søger. Kender du det?
Jesper
Næh men det vil jeg da prøve
Gør det, håber det virker :)
Jesper
Der findes ikke bedre dejskrabere end dem man kan købe hos TUPPERWARE,
Jeg har mange af dem.
Hilsen Leif
Det ser så lækkert ud ! Jeg må virkelig prøve brunet smør i dejen. Jeg er i tvivl om karamelsovsen…kan man opbevare den og genopvarme den? Bliver den ikke stiv ?
Jo den bliver stivere i kold tilstand. Men du kan sagtens lune den op igen.
Denne sauce er jo pænt til at blive serveret varm, så det vil gøre den flydende.
Du kan sagtens holde den tyndere, så den også er flydende i kold udgave. Det justere du med appelsinsaft eller vand.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.