Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Cremet Risoni. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Cremet Risoni

Cremet Risoni

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Man siger, at nøgletallet for pasta er 100 g. pr. pers. Den her mætter meget, siger det bare...  Kog fløde, mælk og pasta sammen med lidt salt. Lad pastaen koge til al dente.  Mens den koger, ordner du dine svampe, og gør dem klar til den varme pa...

Billeder fra opskriften

2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Thomas W.

    Hej Vollmer 😊
    Man/jeg kan ikke se hvilke ingredienser/mængder der skal bruges.

  • Susanne N.

    Jeg prøver at gøre som i risotto. Er det helt afmarcheret?

    • Jesper Vollmer

      Hej Susanne
      Er ikke sikker på, hvad du mener...
      Jesper

    • Susanne N.

      Jeg forsøgte at koge pastaen op på samme måde som når jeg laver risotto, dog med al mælk og fløde fra start. Det fungerede fint og blev super lækkert

  • Eva A.

    Har prøvet at lave retten for noget tid siden. Virkelig lækkert og mættende😊. Nu vil gerne lave den igen. Men opskriften er væk….?

    • Jesper Vollmer

      Tak for tip... Nu er det fikset.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.