Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Creme caramel. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Creme caramel

Creme caramel

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Start med at gøre sukkeret til karamellen våd med lidt vand i en kasserolle.  Kog det, til vandet er fordampet, og sukkeret begynder at tage farve. Tag den af varmen, når du synes, karamellen er flot gylden.  Hæld den i 4 små ramakiner eller...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Wanda K.

    Sådan Jesper ælsker alt hva’ man kan lave til gæster dagen før 👍mere af det tak

    • Jesper Vollmer

      🙏🏼🙏🏼🙏🏼
      Tak Wanda !
      Jeg hører, hvad du siger.
      Jesper

  • Anne L.

    Hej Jesper. Dvs, de kan laves dagen i forvejen, på køl, og så bare vendes ud på tallerken 🧐 og tak for dejlig inspiration 🙏 Vh. Anne

    • Jesper Vollmer

      Det SKAL de faktisk allerhelst ja ☺️
      Jesper

  • Connie M.

    Lækkert lækkert dem laver jeg til næste familie middag ..dejligt med mad der kan forberedes dagen før !

  • Else F.

    Hvis man hælder æggemassen gennem en fintmasket si, forsvinder skummet og bliver liggende i sien. Det virker når jeg laver æggestand!

  • Lotte

    Ville gerne ha lidt mere iskold flydende karamel - mon man kan putte lidt vand i og lade det stivne lidt længere?

    • Jesper Vollmer

      Hej Lotte
      Jeg er ikke sikker på, hvad du mener med vand i og stille længere.
      Karamellen skal jo være helt størknet, når du hælder cremen i, ellers blander det sig jo.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.