Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Creme caramel.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Creme caramel
Tilberedningstid 2+ timer
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Wanda K.
Sådan Jesper ælsker alt hva’ man kan lave til gæster dagen før 👍mere af det tak
- Jesper Vollmer
🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Tak Wanda !
Jeg hører, hvad du siger.
Jesper
- Anne L.
Hej Jesper. Dvs, de kan laves dagen i forvejen, på køl, og så bare vendes ud på tallerken 🧐 og tak for dejlig inspiration 🙏 Vh. Anne
- Jesper Vollmer
Det SKAL de faktisk allerhelst ja ☺️
Jesper
- Connie M.
Lækkert lækkert dem laver jeg til næste familie middag ..dejligt med mad der kan forberedes dagen før !
- Else F.
Hvis man hælder æggemassen gennem en fintmasket si, forsvinder skummet og bliver liggende i sien. Det virker når jeg laver æggestand!
- Lotte
Ville gerne ha lidt mere iskold flydende karamel - mon man kan putte lidt vand i og lade det stivne lidt længere?
- Jesper Vollmer
Hej Lotte
Jeg er ikke sikker på, hvad du mener med vand i og stille længere.
Karamellen skal jo være helt størknet, når du hælder cremen i, ellers blander det sig jo.
Jesper
- Heidi T.
Hej Jesper
Hvorfor bruges kaffefløde og ikke rigtig fløde? Bliver det for fedt eller?
Mvh Heidi- Jesper Vollmer
Ja det synes jeg...
Du kan også bruge 50/50 piskefløde og mælk
Jesper
- Heidi T.
Hej Jesper
Lavede denne dessert i fredags. Karamellen sad fast i ramekinen, manden synes det smagte af kold æggekage:-) Selv synes jeg den var tjaaaa ok, men ikke wauw:-)
Hvad kan jeg have gjort forkert?
Mvh Heidi - Connie M.
Hej Jesper
Jeg lavede desserten i weekenden ...den smagte dejligt.
Jeg lavede til 4 personer og der var alt for meget karamel og lidt for meget creme ....du skriver små Ramakiner - mine ligner dine... der kan være ca 1 dl creme i hver.
Efterfølgende havde jeg et problem med formene - der sad stadig karamel i bunden og det var meget svært at rengøre - jeg havde tænkt mig at lave desserten til 10 personer men bare tanken om den sværere rengøring af mine Ramakiner får mig næsten til at opgive.
Hvad siger du ?? - Connie M.
Hallo Jesper ..hvad siger du :-)
- Jesper Vollmer
Hej Connie
Undskyld det sene svar. Jeg ved ikke hvorfor, jeg ikke havde set din besked.
Jeg er ked at af høre, at det ikke virkede for dig.
Når jeg laver opskrifterne, så skriver jeg ned efter, præcis hvad jeg gør i filmene. Så det burde altså passe.
Mht. karamellen så kan du se på det næstsidste billede herover, at der også sidder en del karamel tilbage i mine ramakiner. Det er meget normalt ved creme caramel. Jeg sætter bare mine i blød i varmt vand, og så opleves det nemt. Opvaskemaskinen tager det også snildt...
Mængden her giver lige under 2 dl. pr. pers.
Jesper
- Connie M.
Tak for svar.
vh
Connie M
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.