Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Creme caramel. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Creme caramel

Creme caramel

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Start med at gøre sukkeret til karamellen våd med lidt vand i en kasserolle.  Kog det, til vandet er fordampet, og sukkeret begynder at tage farve. Tag den af varmen, når du synes, karamellen er flot gylden.  Hæld den i 4 små ramakiner eller...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

1

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Wanda K.

    Sådan Jesper ælsker alt hva’ man kan lave til gæster dagen før 👍mere af det tak

    • Jesper Vollmer

      🙏🏼🙏🏼🙏🏼
      Tak Wanda !
      Jeg hører, hvad du siger.
      Jesper

  • Anne L.

    Hej Jesper. Dvs, de kan laves dagen i forvejen, på køl, og så bare vendes ud på tallerken 🧐 og tak for dejlig inspiration 🙏 Vh. Anne

    • Jesper Vollmer

      Det SKAL de faktisk allerhelst ja ☺️
      Jesper

  • Connie M.

    Lækkert lækkert dem laver jeg til næste familie middag ..dejligt med mad der kan forberedes dagen før !

  • Else F.

    Hvis man hælder æggemassen gennem en fintmasket si, forsvinder skummet og bliver liggende i sien. Det virker når jeg laver æggestand!

  • Lotte

    Ville gerne ha lidt mere iskold flydende karamel - mon man kan putte lidt vand i og lade det stivne lidt længere?

    • Jesper Vollmer

      Hej Lotte
      Jeg er ikke sikker på, hvad du mener med vand i og stille længere.
      Karamellen skal jo være helt størknet, når du hælder cremen i, ellers blander det sig jo.
      Jesper

  • Heidi T.

    Hej Jesper
    Hvorfor bruges kaffefløde og ikke rigtig fløde? Bliver det for fedt eller?
    Mvh Heidi

    • Jesper Vollmer

      Ja det synes jeg...
      Du kan også bruge 50/50 piskefløde og mælk
      Jesper

  • Heidi T.

    Hej Jesper
    Lavede denne dessert i fredags. Karamellen sad fast i ramekinen, manden synes det smagte af kold æggekage:-) Selv synes jeg den var tjaaaa ok, men ikke wauw:-)
    Hvad kan jeg have gjort forkert?
    Mvh Heidi

  • Connie M.

    Hej Jesper
    Jeg lavede desserten i weekenden ...den smagte dejligt.
    Jeg lavede til 4 personer og der var alt for meget karamel og lidt for meget creme ....du skriver små Ramakiner - mine ligner dine... der kan være ca 1 dl creme i hver.
    Efterfølgende havde jeg et problem med formene - der sad stadig karamel i bunden og det var meget svært at rengøre - jeg havde tænkt mig at lave desserten til 10 personer men bare tanken om den sværere rengøring af mine Ramakiner får mig næsten til at opgive.
    Hvad siger du ??

  • Connie M.

    Hallo Jesper ..hvad siger du :-)

    • Jesper Vollmer

      Hej Connie
      Undskyld det sene svar. Jeg ved ikke hvorfor, jeg ikke havde set din besked.
      Jeg er ked at af høre, at det ikke virkede for dig.
      Når jeg laver opskrifterne, så skriver jeg ned efter, præcis hvad jeg gør i filmene. Så det burde altså passe.
      Mht. karamellen så kan du se på det næstsidste billede herover, at der også sidder en del karamel tilbage i mine ramakiner. Det er meget normalt ved creme caramel. Jeg sætter bare mine i blød i varmt vand, og så opleves det nemt. Opvaskemaskinen tager det også snildt...
      Mængden her giver lige under 2 dl. pr. pers.
      Jesper

  • Connie M.

    Tak for svar.
    vh
    Connie M

  • Heidi T.

    Hej Jesper
    Jeg stillede et spørgsmål på denne opskrift for 4 måneder siden, da jeg havde forsøgt mig een gang, men har stadig ikke hørt fra dig
    Mvh Heidi T.

    • Jesper Vollmer

      Hej Heidi
      Det er da tosset. Det er jeg ked af... Jeg samler lige op her.
      Karamellen vil sætte sig lidt i bunden, men det kan du se i filmen, at den også gør for mig. Ellers skal du komme lidt mindre karamel i, så vil det meste opløse sig.
      Jeg er nok bare til ret meget karamel, så derfor frådser jeg lidt.
      Hvis du bruger en god kvalitet fløde, mælk og en god vaniljestang, smager det som himlen.
      Creme caramel er en af de absolut største franske klassikere, og det tænker jeg ikke, det ville være, hvis det bare smagte af kold æggekage 😄
      Dem du ser mig lave i filmen, smagte fuldstændig fantastisk... Så hvis du har gjort som mig, og fulgt opskriften minutiøst, og købt kvalitetsråvarer, kan det kun smage godt...
      God fornøjelse næste gang, du giver den et skud...
      Jesper

  • Else M.

    Hej Jesper.
    Har lavet dem to gange nu - begge gange føles æggemassen grynet.
    Hvad gør jeg forkert?
    Bruger vand fra cookeren når den skal i ovnen .
    Mvh
    Rie
    PS: Massen er siet

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.