Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Cous cous.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 15-30 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Hej Jesper.
Du steger i olivenolie. Jeg har læst mig til, at olivenolie ved høje temperaturer kan udvikle stoffer, der er farlige for vores helbred. Jeg er blevet anbefalet at benytte kokosolie med neutral smag, når jeg steger ved høje temperaturer.
Hvad er din holdning til det?
Venlig hilsen Birgitte.
Hej Birgitte
Det er rigtigt, og du ser mig også oftest stege i vindruekerneolie. Men lige i den her ret, er det smagen af olivenolien, jeg går efter.
Jesper
Hej Jesper
Har du mon en opskrift på det der piment-krydderi, der er i mange af dine retter?
Hilsner Susanne
Hej Susanne
Det er et krydderi fra et område i Frankrig, der hedder Espalette. Du kan købe det forskellige steder. Prøv at google Piment d ‘Espalette.
Jeg kan få mit i Meny i Nærum, tæt på hvor jeg bor.
Jesper
Uhm, jeg glæder mig! 😃
Tak for al den inspiration du gir, har lige et spørgsmål, hvor kan man købe de “sutteflasker” du bruger til forskellige olier, de ser ud til også at være økonomiske i brug.
Mvh kirsten
Hej Kirsten
jeg måtte eje dem selv og fandt dem hos Barlife.dk :)
Hej Kirsten
Hvor er det fint, at I herinde kan hjælpe hinanden, når jeg nu er for langsom til at svare pga. optagelser med Columbus
Jeg køber mine i Inco. Jeg ved godt, at ikke alle kan handle der, men de er altså til st få fat på andre steder.
Håber du finder dem.
Jesper
Får alle svarene at se på dagens spørgsmål?
Hej Anette
Jeg går stærkt ud fra, at alle kan se alle svar. Også dem til hinanden internt.
Lige i torsdags da jeg sendte ud til jer, ankom Columbus og vi skulle i optagelse. Dvs. jeg ikke kunne være på tasterne der.
Dagen efter havde jeg kokkeskole i huset på Bornholm så også der, fik computeren ro.
Jeg stræber efter at svare alle spørgsmålene hver dag, men en gang imellem kommer noget i vejen.
Her begynder at bære mange tusinde medlemmer i klubben, hvilket giver meget aktivitet i kommentarfeltet. Men jeg gør mig umage for at svare hurtigt...
Bedste hilsner
Jesper
Jeg ser ikke svar på alle spørgsmål.
Hej Bodil
Måske er det fordi, jeg ikke har fået svaret.
Ser du dem nu?
Jesper
Hej Jesper.
Jeg ser alle dine svar 😊
God inspiration.
Meeeeen, når du bruger specielle krydderier eller andre specialiteter, så skriv gerne hvad det er, evt hvor det kan købes, hvad det smager som og hvad det evt kan erstattes af.
Mvh gl
Hej Gunhild
Jeg bruger sjældent specielle krydderier lige pånær Piment d´Espalette
Det er meget forskelligt, hvor man kan få det, men min lokale Meny har det. Ellers plejer jeg at gøre mig umage for, at bruge ting fra supermarkedet, så alle kan få fingrene i alt...
Jesper
Hej Jesper.
Mig igen. Du svarer ikke på hvad man evt kan bruge i stedet. Vi har ikke Meny hvor jeg bor. Er det et blandings krydderi og i bekræftende fald hvilke kryderier.
Mvh gl
Hej igen
Det er ikke et blandingkrydderi nej. Det er en chili/paprika fra Frankrig. Den er ikke super stærk som alm. chili og ikke så sød som alm. paprika. Giver det mening?
Man kan købe det mange steder på nettet.
Hvis du googler Piment d´espalette så skal du bare se.
Bedste hilsner
Jesper
Jeg laver tit dild sovs til fiskeretter. Et torskehoved til at lave fond er altid godt men købt fiskefond også helt ok. Jeg laver normalt en helt almindelig opbagning men efter af have set dit couscous tænkte jeg at jeg bare kunne jævne sovsen med couscous, helt perfekt. Overskuddet i køleskabet og næste aften smurte jeg “sovsen” ud på et par bageplader på bagepapir og lavede sprødt i ovnen som snacks til fiskefrikadeller. 👍👍👍
Hej Jørgen
Shit det var da kreativt. Jeg får da helt lyst til selv at prøve det. Godt gået...
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.