Ingredienser
Courgette caviar
4 stk. courgetter
4 fed hvidløg
1 ds. hakkede tomater
1 spsk. sukker
1 spsk. æbleeddike
1 hel citron, skallen
Ricottacreme
1 bøtte ricotta
1 hele citron, skal og saft
3 spsk. olivenolie
1 passende mængde salt og peber
4 skiver surdejsbrød og lidt purløg
Fremgangsmåde
Frem med din skarpeste kniv eller dit mandolinjern, for courgetterne skal i tynde skiver...
Steg dem af i godt med olivenolie sammen med lidt salt og peber. De må gerne få lidt farve.
På med de snittede hvidløg og citronskal og lad dem steg med kort.
I med de hakkede tomater, og kog det hele godt sammen. Smag til med salt, peber, sukker og eddike.
Ricottacreme:
Rør osten sammen med citronskal og saft, og smag til med salt, peber og olivenolie.
Grill dine brød med lidt olivenolie på.
Samling:
Fordel ostecremen på de grillede brød, og kom courgette-caviaren på også.
Hak evt. lidt purløg til toppen...