Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Cognacspære.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Cognacspære
Tilberedningstid 1-2 timer
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Inger M.
Hej jeg kan ikke tåle chokoladesovs. Kan du foreslå noget andet som vil være ligeså godt sammen med disse Cognacpærer.
Med venlig hilsen Inger- Jesper Vollmer
Jeg tænker, at en karamelsauce vil være dejlig til også...
- Heidi T.
Hej Jesper
Årh….den skal helt sikkert prøves:-)
Hvor lang tid kan pærerne og chokoladesovsen holde sig på køl?
Mvh Heidi- Jesper Vollmer
Flere måneder hvis de er hamitisk lukkede i sylteglassene. Efter åbning en to ugers tid på køl.
Et par uger på chokoladesaucen også... Men tror, det smager for godt til at stå så længe 😄
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.