Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Cognacspære. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Cognacspære

Cognacspære

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Der er jo stor forskel på størrelsen af de pærer, man kan købe. Gå efter de mindste.  Skræl pærerne, og skær kernehuset ud nedefra evt. med et parisiennejern eller en teske.  Kom sukkeret op i en kasserolle, og gør det vådt med vand. Sæt fuld drøn på...

Billeder fra opskriften

1

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Inger M.

    Hej jeg kan ikke tåle chokoladesovs. Kan du foreslå noget andet som vil være ligeså godt sammen med disse Cognacpærer.
    Med venlig hilsen Inger

    • Jesper Vollmer

      Jeg tænker, at en karamelsauce vil være dejlig til også...

  • Heidi T.

    Hej Jesper
    Årh….den skal helt sikkert prøves:-)
    Hvor lang tid kan pærerne og chokoladesovsen holde sig på køl?
    Mvh Heidi

    • Jesper Vollmer

      Flere måneder hvis de er hamitisk lukkede i sylteglassene. Efter åbning en to ugers tid på køl.
      Et par uger på chokoladesaucen også... Men tror, det smager for godt til at stå så længe 😄

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.