Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Club Sandwich. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Club Sandwich

Club Sandwich

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Sæt kyllingelårene over i kogende vand med salt og laurbær. Lad dem simre i 45 min. til 1 time. Tag dem op af suppen, og lad dem køle lidt af, inden du plukker kødet af benene. Lav små tern af løg og æbler, og steg dem af i lidt olie, til det får lid...

Billeder fra opskriften

Club6

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Kate H.

    Det ser da bare så lækkert ud. Synes det er så sjovt at følge dig, når du lige tryller lidt go mad frem... Alle de pudsige udtryk og ideer er bare så fint.
    PS jeg er lidt glad for, at jeres drenge er så store, at de kan sige fra mht madpakken 😂🇩🇰
    Tak for lækker Clubsandwich, den skal prøves i weekenden 🙏

  • Helene H.

    Det ser vildt lækkert ud, og må absolut prøves 😊👍🏻
    Hvad hedder det røde krydderi du drysser over til sidst?

    • Jesper Vollmer

      Hej Helene,
      Det er et krydderi, som jeg tit anvender i mine retter: Piment d'esplette. Det er en chilipaprika som er lidt stærk, men samtidig meget elegant og har en letrøget smag, som er super til at fremhæve de andre smage i din ret.
      Link: https://loegismose.dk/piment-despelette-krydderi--45g/p/60488

    • Helene H.

      Fantastisk, tak.

  • Tina C.

    Mums, den skal prøves😊

  • Diana B.

    Hej.
    Tak for en god madklub og en brilliant idé med kokkeskole på video!
    Maden ser dejlig ud; hvad er det røde krydderi, der drysses med bl. a. til sidst? Jeg har ikke helt kunnet høre, hvad det hedder.

    • Vibeke S.

      Jesper har lagt et link, 2 spørgsmål højere oppe <3

  • Kirsten H.

    Uhm 😁 lækkert 🥪

  • Helle N.

    jeg tænker på hvor længe kan dressingen holde på køl? den sandwich ser bare så LÆKKER ud, at den allerede er skrevet på min mad plan 2 gange næste uge. :) :) Helle

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle,
      Det er også bare en lækker sandwich. Dejligt den er røget på madplanen hele 2 gange.
      Angående dressingen, vil jeg sige omkring de 2-3 dage....men så længe den smager fint, skal den da bare spises! 😄

  • Inger M.

    Hej Jesper
    Jeg kan ikke tåle karry, kan man bruge noget andet evt sennep eller har du et andet forslag. Chili dur heller ikke.
    Kh Inger

    • Jesper Vollmer

      Hej Inger,
      Du kan lave dit eget blandingskrydderi... noget gurkemeje, spidskommen, stødt korianderpulver og så lidt muskat eller kardemomme til at smage efter.
      Det bliver også super lækkert! 😋

  • Jonna v.

    Hej, jeg har ved fejl købt kalkunlår 😕 ville høre om fremgangsmåden er den samme ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Jonna,
      Fremgangsmåden er den samme. Lad mig høre hvordan det går! 😁

  • Tine F.

    Vi har lige fået disse til aftensmad - super lækre. Det var en succes hos familien 😋😃
    Smil fra Tine

    • Jesper Vollmer

      Hej Tine,
      Glad for det var en succes! Vi er også vilde med det herhjemme 😜

  • Signe

    Hej Jesper
    Måske er det bare mig, men burde der også stå brød på ingredienslisten?
    Jeg glæder mig til at prøve opskriften :-)
    vh Signe

    • Jesper Vollmer

      Hej Signe,
      Der står ikke brød på ingredienslisten. Er lidt i tvivl om din kommentar 😁
      Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes !

    • Signe

      Det jeg mente var; da jeg skrev ned fra ingredienslisten til min indkøbsseddel, sådan lidt slået hjernen fra. Vågnede min hjerne dog lidt op, og mente jeg skulle tilføje brød til mine indkøb, selvom det ikke var nævnt på ingredienslisten :-).
      Det smagte vildt skønt, dem jeg skal helt klar lave igen. MUMS.
      -Det er så hyggeligt at se filmene, imens jeg laver maden, både fordi der kommer gode tips undervejs fx har jeg opdaget at "lidt" salt er meget mere end jeg troede :-).
      Det giver også madglæde, jeg har måske ikke helt lyst til at lave mad lige når jeg skal igang, men som en anden træner motivere du mig, med din glæde ved at lave god mad, det smitter. Og det er hyggeligt. TAK. vh Signe

    • Jesper Vollmer

      Hej Signe,
      Ahhh det giver bedre mening 😂
      Jeg er glad for at høre, at de faldt i god jord!
      Og TAK for ros - det varmer og motiverer os til at lave de bedst mulige videoer til jer. Hvis du er vild med at have en form for kokketræner, tilbyder vi både diverse events og kokkeskole! Så kan vi lave mad sammen in real life....

  • Magnus

    Hej Jesper.
    Jeg var en af dem der ønsket om du ville lave Club Sandwich og nu har jeg lavet den nam nam siger jeg. Jeg skrev om du kunne lave en dressing der smagte af karry og det har du gjort jeg har aldrig smagt så god en Club Sandwich, så ja du gør det igen og igen tak for en god klub

    • Jesper Vollmer

      Hej Magnus,
      Den kommentar gjorde da bare lige min torsdag endnu bedre!
      Mange tak. Er glad for du var tilfreds med resultatet og tak fordi du er aktivt med i klubben🙏🏼

  • Joan P.

    Nøj for en lækkerbisken 😄 lavede denne til aftensmad, den bedste Club sandwich i hele Sønderborg … hold da op det var lækkert - og let 😄
    Tak for mad Jesper, 👏🏻👏🏻👏🏻
    Hilsen Joan

    • Jesper Vollmer

      Ej, hvor dejligt at høre, Joan!
      Kan være jeg skal åbne en sandwich biks i Sønderborg, lyder som om der ville være kunnet i det ;)
      Hav en rigtig dejlig dag, og tak for det søde skriv!
      Jesper

  • Birthe C.

    Så lækkert, serverede retten for mine søskende og de sagde, at Club sandwich var meget lækre end dem , de kunne bestille på café 🤩
    Har lige købt piment d' esplette i Magasin mad.

    • Jesper Vollmer

      Sååådan…
      Hvor er det dejligt at høre. Men SELVFØLGELIG smager den bedre en andres 😉
      Dejligt med piment’en ikk’?
      Man kan ikke undvære det, når man først har smagt det.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.