Ingredienser
Club sandwich
4 stk. hele kyllingelår
4 stk. laurbærblade
1 spsk. salt
1 passende mængde vand til det dækker
Dressingen
1 stk. løg
2 stk. æbler
2 spsk. karry
2,50 dl. mayonnaise
2,50 dl. creme fraiche 38%
Fyldet
1 håndfuld spæde salater
8 skiver bacon
4 spsk. semitørrede tomater
2 stk. avokado
1 stk. æble
1 dusk kørvel
1 håndfuld oliven
Fremgangsmåde
Sæt kyllingelårene over i kogende vand med salt og laurbær. Lad dem simre i 45 min. til 1 time. Tag dem op af suppen, og lad dem køle lidt af, inden du plukker kødet af benene.
Lav små tern af løg og æbler, og steg dem af i lidt olie, til det får lidt farve. Kom din karry i, og lad det riste lidt med et minuts tid. Køl det af.
Saml dressingen ved at blande mayo, creme fraiche med din karryblanding. Smag den til med salt og peber.
Steg dine baconskiver sprøde på panden.
Skær avokado og æblerne i skiver, og hold al fyldet klar til at samle dine sandwich...
Pluk kødet af benene, og vend det sammen med dressingen.
Anret din sandwich med salaten i bunden, og så ellers alle lagene af fyld ovenpå hindanden.