Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Citron marengstærte.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Citron marengstærte
Tilberedningstid 2+ timer
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Kirsten Ø.
Hej. Kan jeg bage den dagen før den skal serveres.
- Jesper Vollmer
Sagtens...
Den står flot dagen efter. Hvis det var mig, ville jeg holde de tre ting hver for sig, indtil du skal bruge den. Kom citroncremen på og sprøjt marengsen op, lige inden gæsterne kommer. Så er den mest sprød...
Jesper
- Kirsten Ø.
Tusind tak for svaret, laver det hele klar i morgen og samler lørdag. God aften til jer 🌞
- Birthe C.
Kan man bruge lime i stedet for citron ?
- Jesper Vollmer
Ja…
- Ulla S.
Hej Jesper
Jeg er simpelthen nødt til og spørge til hvorfor de mål der er i opskriften er så mærkelige 0,67 stk æg osv 😅. Jeg synes det virker lidt besværligt.
God dag og glæder mig til og prøve tærten.
Kh Ulla- Jesper Vollmer
Det er fordi, “robotten” der omregner, når du retter til i antallet af personer, ikke kan regne det på anden måde.
Mht. æg runder du bare lidt op til nærmeste hele æg.
Jesper
- Ulla S.
Hej igen Jesper
Nu har jeg set din skønne video, og til citroncremen brugte du 1 æg og 4 blommer, du konstaterede at det var måske var for lille en portion og du ville rette opskriften til, men det tror jeg ikke du har nået. Jeg vil gerne være sikker på de rigtige mål inden jeg går igang, den ser så lækker ud og glæder mig vild til og smage. De bedste hilsner fra Ulla 😊👏- Jesper Vollmer
Det var fordi, det faktisk passede helt fint med mængden ☺️
Jesper - Ulla S.
Hej Jesper
Tusind tak for svar og fordi du har rettet opskriften til.
Jeg elsker og se dine videoer, det er så inspirerende og en kæmpe hjælp inden jeg går i gang med en ny opskrift… Tak…
De bedste hilsner fra Ulla
- Else C.
Hej Jesper
Hvordan passer mængden i et rundt 22 cm tærtefad?
Vh Else- Jesper Vollmer
Det vil passe fint Else...
Jesper
- Bjørn
Hej Jesper
Hvorfor skal man ikke bage marengsen ? Det gør man jo normalt når man bager kyskager🤔 - Mette W.
Hej Jesper. Mon man ville kunne bage tærtedejen i din form uden bagepapir? Jeg spørger fordi min faldt lidt ned i to af kanterne ved anden bagning (den uden bageærter) og jeg tænker om hullerne i formen ville kunne “holde fast” i dejen? Tak for endnu en god opskrift og at jeg endelig lærte at lave marengs som ikke “sveder” vand, når man har haft rester af tærten i køleskab. Dbh Mette
- Jesper Vollmer
Du kan sagtens bage den uden papir, men så skal der smøres godt.
Ofte er det hvis man arbejder for meget med dejen, eller hvis den ikke får lov til at hvile, at den trækker sig sammen under bagningen.
Blindbagningen skal gerne få den til at holde formen...
Jesper - Mette W.
Tak, jeg prøver igen! Tænker jeg skal prøve et par ting: (1) Længere tid på køl, (2) skære kanter af som du viser i video, (3) bage på rist - jeg brugte bageplade uden at have set detaljen i din film, og/eller (4) følge din opskrift - jeg brugte 1/3 grahamsmel og mindre smør som vi godt kan lide det
- Jesper Vollmer
Du behøver ikke bage på en rist.
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.