Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ciabbotola. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Ciabbotola

Ciabbotola

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Skær løg og peberfrugter i grove tern. Steg dem af i en stor gryde i olivenolie i ca. 10 min. De skal bare sådan falde lidt sammen.  Skær pølserne over, og pres farsen ud af tarmen. Kom de grove stykker pølser op i gryden.  Skær courgetter og...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Carsten I.

    Kommer på bordet i aften...Er det almindelig grønkål eller palmekål du putter i?
    Evt. et alternativ til den bløde Pecorino, hvis ikke den lige er i mit Supermarked.
    Tomater og kål mangler i ingredienslisten:-)
    /Carsten

    • Jesper Vollmer

      Tak Carsten... Retter lige til.
      Osten kunne også være en Comté eller en Canthal.

    • Lisbeth L.

      Øhh er i gang med retten, men der står intet om hvornår kålen skal i 🤔

    • Carsten I.

      Nok ikke den pæneste ret jeg har lavet, men for dælen da det smagte godt.
      Blød Pecorino kunne jeg ikke finde, så det blev en Tomme de Savoie.
      Salsiccia med fennikel gav en god eftersmag af anis…og ja, nu er jeg også medlem af Piment d´espalette klubben😀

  • Wanda K.

    Hej Jesper
    Kan retten varmes op
    Evt fryses
    Mvh Wanda

    • Jesper Vollmer

      Hej Wanda,
      Det kan man godt. Bare vær opmærksom på at æggene kan miste noget af sin konsistens pga. de jo gør retten lidt mere våd 😁

  • Emma M.

    Ser rigtig godt ud og må prøves. Kan man erstatte pølsen med noget andet, når vi nu ikke er så vilde med dem…. eller er det synd for retten?

    • Jesper Vollmer

      Hej Emma,
      Det kan man godt - jeg har faktisk bare freestylet. Normalt er der ikke kød i, så det behøver man ikke. Man kan også bruge andre pølser, bacon osv.

  • Eva Ø.

    Virkelig en lækker ret😋 Tænkte at den ikke kunne have meget smag med alle de neutrale grøntsager, men retten var fuld af smag og rigtig lækker.

  • Eva Ø.

    Virkelig en lækker ret😋 Tænkte at den ikke kunne have meget smag med alle de neutrale grøntsager, men retten var fuld af smag og rigtig lækker.

  • Eva Ø.

    Virkelig en lækker ret😋 Tænkte at den ikke kunne have meget smag med alle de neutrale grøntsager, men retten var fuld af smag og rigtig lækker.

    • Jesper Vollmer

      Hej Eva,
      Ja det kan være lidt en smags 'snyderet' ;)
      Tak for ros. God torsdag! 🤩

  • Pernille S.

    På TV bruger du Piment d´espalette men det står ikke i denne opskrift. Kan jeg købe det hos Dalgaard i Hørsholm eller hvor?

    • Jesper Vollmer

      Hej igen
      Sjovt du spørger, men det kan du jo købe her i shoppen 😉
      https://shop.klubvollmer.dk/products/piment-d-espelette?_pos=1&_sid=1cdc171d8&_ss=r
      Så skal du ikke lede mere...
      Jesper

  • Pernille S.

    Den og foccacia må prøves i morgen. SÅ på jagt efter pølsen . Ser lækkert ud

  • Pernille S.

    Den og foccacia må prøves i morgen. SÅ på jagt efter pølsen . Ser lækkert ud

    • Jesper Vollmer

      Hej Pernille
      Det er jeg glad for.
      Jeg fandt mine pølser i min lokale Meny, men der er masser at finde på nettet. Bla. den her:
      https://www.steak-out.dk/duroc-bangers-salsiccia-pakke-m-4-styk-ialt-ca-500-gram?gclid=CjwKCAiA5t-OBhByEiwAhR-hm8j4-t1822cGbTtw9MVBwYat2MPrRuhj8FAs1nE1H5V-0H0pWRu46RoC-AQQAvD_BwE
      Jesper

  • Pernille S.

    Tak, fandt dem i Meny (Dalgaard) i Hørsholm. Som er min nær Menu. Det var LÆKKERT

  • Pernille S.

    Tak, fandt dem i Meny (Dalgaard) i Hørsholm. Som er min nær Menu. Det var LÆKKERT

    • Jesper Vollmer

      Sådan Pernille
      Men pas på… man bliver afhængig af dem 😉
      Jesper

  • Inger M.

    Hej Jesper for ca 2 år siden mistede jeg lysten til at lave mad, og det kunne smages, at det ikke var lavet med hjertet. Den 22 dec. meldte jeg mig ind i din madklub, jeg har siden lavet 10 forskellige retter , bagt boller og lavet citronfromage. Alt er velsmagende og godt, og hver dag glæder jeg mig til at komme i køkkenet, tak fordi du har givet mig glæden tilbage.

    • Jesper Vollmer

      Jamen Inger
      For faen altså hvor blir’ jeg glad helt ind i hjertet af din besked.
      Tænk at jeg kan give dig den glæde…
      Tak 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
      Jesper

  • Henna K.

    Hvornår skal grønkålen i? Den er ikke med i videoen?

    • Jesper Vollmer

      Hej Henna
      Den ryger i sammen med de sidste grøntsager kl. 18:36 i filmen. Der kan du se det.
      Jeg skriver det lige ind i opskriften, så andre ikke er i tvivl.
      Jesper

  • Tina o.

    Nu fik vi endelig prøvet vores første ret.
    Det smagte FANTASTISK👌🏻
    Havde gemt Focaciabrødet fra den anden dag! MUMS

    • Jesper Vollmer

      Årh hvor dejligt!!
      Så håber jeg at I har mod på alle de andre ;)
      God fornøjelse!
      Jesper

  • Birthe K.

    Det var rigtig lækkert med god smag, vi kunne ikke finde en blød pecorino Roma, skulle nok have taget den med hjem fra ROM 😊. Brugte en revet fast, det smagte også godt. 👍 Skal helt klart prøves igen.
    Kh. Birthe og Torben

  • Birthe K.

    Det var rigtig lækkert med god smag, vi kunne ikke finde en blød pecorino Roma, skulle nok have taget den med hjem fra ROM 😊. Brugte en revet fast, det smagte også godt. 👍 Skal helt klart prøves igen.
    Kh. Birthe og Torben

  • Birthe K.

    Det var rigtig lækkert med god smag, vi kunne ikke finde en blød pecorino Roma, skulle nok have taget den med hjem fra ROM 😊. Brugte en revet fast, det smagte også godt. 👍 Skal helt klart prøves igen.
    Kh. Birthe og Torben

    • Jesper Vollmer

      Hej Birthe
      Hvor dejligt at I kunne lide opskriften!
      Ærgerligt med osten, men altid en god idé at tage råvarer med hjem fra Rom ;)
      Jesper

  • Elly G.

    Nej hvor bliver man ærgerlig når alt er købt ind, bortset fra salsicca pølse. Har været i samtlige slagterbutikker-fødevarebutikker, men kunne ikke opdrive dem. Øv øv havde ikke forstillet mig det var så svært. Hvad kan der bruges i stedet for. M.v.h Elly

    • Jesper Vollmer

      Hej Elly
      Så ville jeg bruge lidt chorizo eller lignende. Gerne en rå og blød en af slagsen.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.