Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Choux au craquelin. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Choux au craquelin

Choux au craquelin

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Dejen: Start med dejen ved at koge mælk, vand og smør op. I med melet, og bag det igennem, mens du rører godt rundt, og presser alle melklumperne ud.  Kom dejen op i en røremaskine, eller brug bare en ske herfra. Kom et æg i ad gangen, og rør det god...

Billeder fra opskriften

45

Kommentarer

  • Grete F.

    Hej
    De opbevaringsbokse du bruger til fryseren, er det nogen man kan købe hos jer eller kan I sige hvor de kan købes?
    hilsner
    Grete

    • Jesper Vollmer

      Dem har jeg købt i Inco i København...
      Jesper

  • Else F.

    Det er en super ide at fryse kagerne. Jeg erfarer dog, at når de er “stivstenfrosne” så skal de have 40 min i min ovn, måske den første halve time ved 180 gr, og 10 min ved 150 gr. De blev liiidt faster bunden. Med det tip vil vi få SÅ megen glæde af!💕

  • Jens B.

    Kan cremen laves dagen før ?

    • Jesper Vollmer

      Ja sagtens...

  • Jens B.

    TIP….hvis du følger opskriften slavisk, men undlader honningen og efter æggene er rørt i, tilsætter 100 g smagfuld revet ost som mature cheddar, comté eller gruyere, så får du lækre Gougéres..(luftige osteboller der smager skønt serveret lune til et glas vin)
    Riv lidt fint revet parmesan over bollerne inden de skal i oven ved de nævnte 180 grd i 30 min. Dét vil du ikke fortryde👍

    • Jesper Vollmer

      Tro mig Jens... i ALLE mine år på Søllerød Kro kørte vi Gougéres til snacks... ja det er pis´ lækkert.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.