Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Chokolademousse.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Chokolademousse
Tilberedningstid 15-30 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- kirsten l.
Det ser fantastisk ud - (og mega hyggelig optagelse) - det glæder jeg mig til at prøve. Tak for film, tips og hygge : ) Gad vide om man kan bruge elpisker, når man når til chokoladen, der skal tilsættes smør og derefter æg...
- Jesper Vollmer
Hej Kirsten
Godt det vækker appetit.
Nej du skal bare bruge et piskeris. Så har du bedre føling med det. Det skal ikke piskes men bare blandes.
Jesper
- Lis O.
Hvor lang tid i forvejen kan man lave moussen?
- Jesper Vollmer
Sagtens et par dage før.
Jesper
- Vibeke D.
Sikke en dejlig opskrift, der helt klart skal prøves . Men antallet af små glas du bruger - 6 stk - samt portionen i den større skål til ‘kugler’ - passer det med den i opskriften angivne mængde ? For du skriver jo det er til 4 personer ?
- Jesper Vollmer
Aaahh Sorry. Retter lige. For du får nemt til 8 i en opskrift.
☺️
Jesper
- Heidi T.
Årh, lækkert. Skal prøves
Kan moussen fryses ned, så det bliver en slags chokoladeis?
Mvh Heidi- Jesper Vollmer
Mousse kan sagtens fryses, men det gør det ikke til en lækker is ☺️
Alle de mousserer du ser dem fryse ned i kasserne i Bagedysten, er jo for at kunne håndtere dem til lagene ii kagerne. Så de ligger bare og tør op i kagen, og får sin konsistens tilbage...
Håber det giver mening.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.