Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Chokolademousse. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Chokolademousse

Chokolademousse

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Krystalliseret chokolade:- Smelt chokoladen i et vandbad, uden at skålen rører ved vandet. Det er dampen, der skal varme skålen op. - Kog sukker og vand op til 136° og pisk det i chokoladen i en synd stråle gerne med en håndmixer. - Chokoladen vil nu...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

3

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • kirsten l.

    Det ser fantastisk ud - (og mega hyggelig optagelse) - det glæder jeg mig til at prøve. Tak for film, tips og hygge : ) Gad vide om man kan bruge elpisker, når man når til chokoladen, der skal tilsættes smør og derefter æg...

    • Jesper Vollmer

      Hej Kirsten
      Godt det vækker appetit.
      Nej du skal bare bruge et piskeris. Så har du bedre føling med det. Det skal ikke piskes men bare blandes.
      Jesper

  • Lis O.

    Hvor lang tid i forvejen kan man lave moussen?

    • Jesper Vollmer

      Sagtens et par dage før.
      Jesper

  • Vibeke D.

    Sikke en dejlig opskrift, der helt klart skal prøves . Men antallet af små glas du bruger - 6 stk - samt portionen i den større skål til ‘kugler’ - passer det med den i opskriften angivne mængde ? For du skriver jo det er til 4 personer ?

    • Jesper Vollmer

      Aaahh Sorry. Retter lige. For du får nemt til 8 i en opskrift.
      ☺️
      Jesper

  • Heidi T.

    Årh, lækkert. Skal prøves
    Kan moussen fryses ned, så det bliver en slags chokoladeis?
    Mvh Heidi

    • Jesper Vollmer

      Mousse kan sagtens fryses, men det gør det ikke til en lækker is ☺️
      Alle de mousserer du ser dem fryse ned i kasserne i Bagedysten, er jo for at kunne håndtere dem til lagene ii kagerne. Så de ligger bare og tør op i kagen, og får sin konsistens tilbage...
      Håber det giver mening.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.