Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Chokolademousse. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Chokolademousse

Chokolademousse

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Krystalliseret chokolade:- Smelt chokoladen i et vandbad, uden at skålen rører ved vandet. Det er dampen, der skal varme skålen op. - Kog sukker og vand op til 136° og pisk det i chokoladen i en synd stråle gerne med en håndmixer. - Chokoladen vil nu...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • kirsten l.

    Det ser fantastisk ud - (og mega hyggelig optagelse) - det glæder jeg mig til at prøve. Tak for film, tips og hygge : ) Gad vide om man kan bruge elpisker, når man når til chokoladen, der skal tilsættes smør og derefter æg...

    • Jesper Vollmer

      Hej Kirsten
      Godt det vækker appetit.
      Nej du skal bare bruge et piskeris. Så har du bedre føling med det. Det skal ikke piskes men bare blandes.
      Jesper

  • Lis O.

    Hvor lang tid i forvejen kan man lave moussen?

    • Jesper Vollmer

      Sagtens et par dage før.
      Jesper

  • Vibeke D.

    Sikke en dejlig opskrift, der helt klart skal prøves . Men antallet af små glas du bruger - 6 stk - samt portionen i den større skål til ‘kugler’ - passer det med den i opskriften angivne mængde ? For du skriver jo det er til 4 personer ?

    • Jesper Vollmer

      Aaahh Sorry. Retter lige. For du får nemt til 8 i en opskrift.
      ☺️
      Jesper

  • Heidi T.

    Årh, lækkert. Skal prøves
    Kan moussen fryses ned, så det bliver en slags chokoladeis?
    Mvh Heidi

    • Jesper Vollmer

      Mousse kan sagtens fryses, men det gør det ikke til en lækker is ☺️
      Alle de mousserer du ser dem fryse ned i kasserne i Bagedysten, er jo for at kunne håndtere dem til lagene ii kagerne. Så de ligger bare og tør op i kagen, og får sin konsistens tilbage...
      Håber det giver mening.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.