Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Chili Con Carne. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Chili Con Carne

Chili Con Carne

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Denne gang laver jeg dobbelt portion. Altså til ca. 8 pers. Når jeg nu alligevel er igang.  Vi skal ha´ gang i alle de kraftige smage her... Og der skal bruges ting som: kaffe, chokolade og øl. Det er med til at give dybde og bitterhed.  Brun i din s...

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2018-09-29 kl. 13.48.14.png

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Gitte S.

    Det var et hit.......men næste gang skal jeg nok lige tjekke styrken på de indkøbte chili🥴🥵. Tilføjede dog lidt gulerødder - det kan vi nemlig godt lide. Tak for endnu en god opskrift.

    • Jesper Vollmer

      Hej Gitte
      Ja der kan være kæmpe forskel på chili i styrken. Sørg du bare Chili-Klaus om det ☺️
      Jesper

  • Birgitte T.

    Jeg troede jeg var ekspert på Chili con carne . . . Indtil denne opskrift kom forbi! Perfekt balance mellem ingredienserne.

  • Pia W.

    Hej Jesper
    Skal prøve denne overlækre chili 😃. Hvormange personer er opskriften til?
    Tænker at servere en grov kålsalat til.
    Mvh. Pia

  • Pia W.

    Har set nu at du skriver ca.8 personer. Glæder mig til at prøve opskriften 🤗
    Mvh. Pia

    • Peter F.

      Lyder godt... undskyld jeg aldrig fik svaret dig.
      Men husk den smager godt, så det er ikke sikkert, at antallet passer 😜
      Jesper

    • Pia W.

      Nemlig, jeg tænker også at lave x 3 mængde til 16 personer 😊

  • Nete A.

    Hej Jesper, har lavet en del chili con carn'er, denne er så absolute den bedste. Jeg ofrede en Mikkeller chocolate stout på retten, ved ikke hvordan den smager med alm. Øl men denne smagte fantastisk. 1000 Tak.

    • Jesper Vollmer

      Fedt Nete...
      Men ok det er måske lidt overkill med den dyre øl der. Det er bare humlen og bitterheden fra øllen, du gerne vil ha´ i din chili. Men tænker ikke, det har gjort den dårligere 😜
      Jesper

  • Christina A.

    Kære Jesper. Tak for mad, det smagte skisme godt! Bønnerne var en overvinding der hurtig blev gjort til skamme. Jeg havde et glas Ajvar relish i forvejen, så den fik 3-4 skeer i stedet for at købe rød peberfrugt!

    • Jesper Vollmer

      Fandme i orden Christina...
      Elsker når børn får udvidet horisonten.
      Jesper

    • Christina A.

      🤣😂 nej der står bønnerne. Det var sgu mig og manden der fik udvidet vores horisont👍

  • Mette D.

    Hej Jesper. Er ny i dette forum, så måske er det et selvfølgelig spørgsmål. Har 2 mindre børn. Kan jeg skifte frisk Chili ud med tørret for at den ikke bliver for stærk?
    Pft

    • Jesper Vollmer

      Hej Mette
      Tørret kan skam være mindst lige så stærk som friske, men du kan tilsætte lidt ad gangen af enten eller, og smage dig frem. Det ville jeg gøre...
      Jesper

  • Trine K.

    Hold nu bøtte en lækker opskrift!
    Jeg er ret ny herinde, det er den første opskrift jeg har prøvet, så nu glæder jeg mig endnu mere til at prøve flere opskrifter af :)
    Jeg smed 4-5 gulerødder i i store chunks, og gav den lige lidt friske koriander ovenpå den gavmilde klat creme fraiche.
    Tak for en perfekt opskrift (jeg var ret nervøs for kaffen, det behøvede jeg ikke at være) og de hyggelige, inspirerende og smukke videoer. Med dem er det ekstra sjovt at lave mad!

    • Jesper Vollmer

      SÅDAN Trine...
      Blir´sgu så glad, når jeg hører sådan noget !
      Keep it up !
      Jesper

  • Connie B.

    Her elsker vi Chili Con Carne. Især er det min mands livret.
    Efter en skøn og frisk dag, med børnebørn på kælkebakken, var det perfekt, at afslutte med Chili Con Carne efter din opskrift.
    Manden gav straks en 👍..SÅ er den god!

  • Connie B.

    Her elsker vi Chili Con Carne. Især er det min mands livret.
    Efter en skøn og frisk dag, med børnebørn på kælkebakken, var det perfekt, at afslutte med Chili Con Carne efter din opskrift. Jeg brugte skært kød istedet for oksefars. Det blev den bestemt ikke dårligere af.
    Manden gav straks en 👍..SÅ er den god!

    • Jesper Vollmer

      Wuhuuu Connie !
      Fantastisk...
      Jesper

  • Laila T.

    Tak for himmelsk opskrift. Skal helt sikkert laves igen.
    Hilsen fra Laila

  • Heidi D.

    har planer om at lave dette i weekenden, da jeg har en af mine drenge hjemme som jeg ved elsker chili con carne....
    jeg sad og kiggede ingredienser, og lægger mærke til der står 8 fed hvidløg det er i sig selv meget i mit hoved, men når jeg så samtidig ser billederne, så er det ikke et tradiotions hvidløg der der bliver hakket, det er jo disse "et" feds hvidløg som jeg også gerne bruger her hjemme, som om ikke bare svare til et fed.
    men nu er spørgsmålet skal der virkeligt hele 8 fed i?
    og hvis jeg bruger disse "et" fed hvidløg hvor mange skla jeg så bruge?

    • Jesper Vollmer

      Hej Heidi
      Undskyld det sene svar.
      Jeg kan godt forstå, du spørger.
      Jeg bruger meget sjældent traditionelle hvidløg. Det er kun på panden til bøffer eller lign. Det kunne også være til kalveskanken eller osso buco fra klubben.
      Men jeg skriver altid mængderne i opskrifterne, med almindelige hvidløg, da det oftest er det, folk har derhjemme.
      Jeg plejer at bruge omregningstallet 4 alm. fed svarer til ét solohvidløg.
      Gir´ det mening?
      Jesper

    • Heidi D.

      Hej igen
      ja det giver fint mening, måske jeg skal rette i min omregning, jeg plejer at regne dem for ca. 3 fed og så tager jeg et halvt når jeg skal bruge et fed for det andet er svært at dele.
      så 4 fed i en er meget lettere.
      Vi fik lavet chili con carnen, jeg købte alm. hvidløg for at være sikker, og så brugte vi resten af det i tortilla i går, et hit for mig, ikke helt for ungerne, de er ikke alle lige så glade for bønnerne ....griner

    • Jesper Vollmer

      Lyder godt...
      De unger der de skal bare lære at spise bønner... 😜
      Jesper

  • Britt C.

    Hvilken fedtprocent har oksekødet?

    • Jesper Vollmer

      Hej Britt,
      Beklager det sene svar..
      Jeg bruger en pænt høj fedtprocent - gerne 12% eller højere 😁

  • Carsten R.

    Hej Jesper
    Super lækker ret, som i den grad lækker !! :)
    Lige en lille ting angående Chili... det stærke i en chili sidder i frøstolen/kødet og IKKE i frøene :)
    Rigtig god sommer
    Mvh
    Carsten Røjgaard

  • Helle H.

    Hvis man ikke måler chokoladen i en "håndfuld" men i gram - hvor meget skal jeg da bruge?
    Bh. Helle

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle,
      Mine opskrifter i Klub Vollmer opfordrer ofte til en lidt laissez faire tilgang, når det kommer til perfekte mål og afvejninger. En håndfuld chokolade med lidt til eller fra, gør intet, men jeg vil sige, at det nok svarer til 50g.
      Håber opskriften falder i god jord. Velbekomme 😁

    • Helle H.

      Tak 😊 kom nok lidt rigeligt i 😇

  • Jette F.

    Vores nye livret😋😋😋😋

  • Gudrun H.

    Absolute den beste - tak 😊

  • Pia K.

    Hej Jesper.
    Absolut blevet min (vores) livret.
    Nu skal jeg fejre fødselsdag på søndag og skal servere den for første gang for familien, er spændt på hvad de siger...
    Men tror og håber den falder i "god jord".

    • Jesper Vollmer

      Hej Pia
      Det er også en hammergod ret, som altid er sikker!
      Er også sikker på at familien vil nyde den ;)
      Stort tillykke med fødselsdagen!
      Jesper

  • Ingrid B.

    Hej Jesper
    Kan jeg bruge 71% chokolade ?

    • Jesper Vollmer

      Ja det er så fint…

  • Ingrid B.

    He) Jesper
    Din Chilli con carne var en dejlig oplevelse. Din opskrift er til 4 personer men det blir virkelig en kæmpe portion. Jeg lagde mærke til at du har sagt/skrevet at når du laver den ret laver du en dobbelt portion. Er den opskrift egentlig ikke en dobbelt portion? Altså til mere end til 4?
    Og en anden ting…hvis man ikke vil spise ris til kan man vel jævne den lidt?? Jeg kan godt lide at den er tyk.

    • Jesper Vollmer

      Hej Ingrid
      Jeg har lige rettet det til 6 personer nu. Du har ret, det er en stor portion. Men det smager også godt dagen efter 😉
      Du kan sagtens jævne den lidt, men bønnerne burde også være med til at jævne saucen lidt.
      Jesper

  • Gitte J.

    Du gjorde det igen👍 den unge teenagere mente vi skulle have chili con carne, vi har anstrengt forhold til mange af de ting der skulle i, men fulgte opskriften og hold da op alle var vilde med det👍 et øjeblik kom vi tilbage til 2014 hvor vi i den canadiske vildmark lavede chili con carne over bål🤗 tusind tak for mad👍

    • Jesper Vollmer

      Åh hvor dejligt, Gitte!!!
      Altid fantastisk når visse smage, kan få minder frem! Lyder fantastisk med canadisk vildmark :)
      Jesper

  • Ingrid B.

    Hej Jesper
    Den lækre Chili con carne igen igen. Alle kan lide den så den står på gæstemad listen på lørdag. Bare et spørgsmål…..kan jeg bruge de små blommetomater i spand i stedet for cherrytomater?

    • Jesper Vollmer

      Hvor er det dejligt at høre… elsker alt ved det.
      Og ja selvfølgelig kan du bruge en spand tomater i stedet for cherrytomater. Du kan også bruge bøftomater 🍅🍅🍅
      Jesper

  • Ingrid B.

    Hej igen Jesper. Stor ros til dig for din opskrift på Chili con carne. Jeg serverede den for vores gæster lørdag aften, en moderat stærk af slagsen som passede gæsterne fint. Alle var vilde med den og en af dem sagde at det var den bedste chili con carne han nogensinde havde smagt. Så jeg var glad😊. Hilsen Ingrid

  • Tina R.

    Virkelig god opskrift 👍😊 Kan jeg fryse retten?
    Bedste hilsner
    Tina

    • Jesper Vollmer

      Ja det kan du sagtens... det gør jeg selv hver gang.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.