Ingredienser
- Chicken chowder 
- 100 gram chorizo eller bacon 
- 1 stsk. løg 
- 2 stk. gulerødder 
- 1 stk. bagekartoffel 
- 1 liter bouillon 
- 1 mængde kød fra 1/2 kylling 
- 1 håndfuld majs 
- 2 dl. piskefløde 
- 1 håndfuld hakket persille 
Fremgangsmåde
Jeg havde tilfældigvis kødet fra en halv kylling i overskud. Og det er jo her, du kan gemme rester som dem i fryseren, og så tage dem frem til retter som den her...
Start med at skære din pølse eller din bacon i tern. Steg dem sprøde.
Tag pølsen fra, og kom tern af gulerod, kartoffel og løg ned i samme fedtstof. Evt. med en klat smør hvis ikke der er fedtstof nok.
Lad det få lidt farve, og kom så bouillonen på. Lad det simre i et kvarters tid, til grøntsagerne er møre.
Tag 1/4 fra, og blend den. Kom det tilbage i suppen, som nu gerne skulle være jævnet lidt.
I med både kylling, chorizo og majs sammen med fløden, og gør dig umage, når du smager til med salt og peber.
Drys lidt persille på ved anretningen...