Chicken chowder

Tilberedningstid 30-60 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Chicken chowder

  • 100 gram chorizo eller bacon

  • 1 stsk. løg

  • 2 stk. gulerødder

  • 1 stk. bagekartoffel

  • 1 liter bouillon

  • 1 mængde kød fra 1/2 kylling

  • 1 håndfuld majs

  • 2 dl. piskefløde

  • 1 håndfuld hakket persille

Fremgangsmåde

Jeg havde tilfældigvis kødet fra en halv kylling i overskud. Og det er jo her, du kan gemme rester som dem i fryseren, og så tage dem frem til retter som den her...

Start med at skære din pølse eller din bacon i tern. Steg dem sprøde. 

Tag pølsen fra, og kom tern af gulerod, kartoffel og løg ned i samme fedtstof. Evt. med en klat smør hvis ikke der er fedtstof nok. 

Lad det få lidt farve, og kom så bouillonen på. Lad det simre i et kvarters tid, til grøntsagerne er møre.
Tag 1/4 fra, og blend den. Kom det tilbage i suppen, som nu gerne skulle være jævnet lidt.

I med både kylling, chorizo og majs sammen med fløden, og gør dig umage, når du smager til med salt og peber. 

Drys lidt persille på ved anretningen... 

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2019-04-26 kl. 12.28.10.png

Kommentarer

  • Sofie K.

    Hej Jesper
    Hvor er det skønt, at der også er opskrifter med i klubben, hvor jeg kan finde inspiration til også at få brug rester på en anden måde end jeg gør i forvejen. Denne opskrift og anderilette er klart med, næste gang jeg tænker fjerkræ ind i madplanen.
    Jeg er også ny i klubben og er vild med konceptet.
    Fremgangsmåderne er enkelt beskrevet og lige til at gå til. Sammen med videoguiden går det godt med at få omsat opskrift til færdigt resultat.
    Venligst, Sofie

  • Jesper Vollmer

    Tak for de søde ord Sofie ☺️
    Jeg bliver så glad, når det jeg har delt med jer også virker...
    jesper

  • Marianne B.

    Jeg har altid været vild med clamchowder, men kyllingechowder er bestemt lige så lækker. Nem at lave og meget smagfuld. Dejlig ret.

    • Jesper Vollmer

      Lækkert Marianne...
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.