Ceviche

Tilberedningstid 15-30 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Ceviche

  • 200 gram hvid fisk (her havtaske)

  • 2 hele passionsfrugter

  • 1 hel lime

  • 1 hel mango

  • 3 stilke af persille

  • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde

Her er en meget frisk fiskeret... den sydamerikanske ceviche. 

Rå men tilberedt af syren fra både lime og passion. 

Skær fisken ud i små tern i en størrelse som er rar at spise. 

Skær mangoen i tern uden skræl, og vend dem i en skål med fisken. Pres limesaften over, og del de to passionsfrugter, og kom kerner og saft med i. Krydr med salt. 

Snit persillestilkene i fine små stykker, og vend det med i. 

Server cevichen med lidt ekstra lime... 

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Kirsten M.

    Hej Jesper
    Skal fisken have været frossen som til sushi? Har det lidt stramt med rå fisk, når man ikke ved hvor frisk den er🤔 men det lyder meget lækkert, og ser lækkert ud.
    Mvh
    Kirsten

  • Kirsten M.

    Hej igen - undskyld jeg skulle bare høre videoen først😉🤭

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.