Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Carbonara 2.0. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Carbonara 2.0

Carbonara 2.0

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Kom pastaen i kogende vand med nok salt, til at det smager af havvand.  Skær guanciale i skiver og så i strimler, og kom det på en kold pande, og tænd derefter for varmen på middel-lav varme. På den måde smelter alt fedtet langsomt, så det bliver...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Multihakker: Leder du efter kampagnen, hvor du modtager Blomsterbergs multihakker som velkomstgave, skal du tilmelde dig her.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Annie T.

    Hvordan får man pastavand før pastaen er kogt?😜

    • Jesper Vollmer

      Du løfter simpelthen vandet op med en øse. Fuldstændig ligesom jeg viser dig i videoen 😅

    • Pia M.

      Se denne video https://www.youtube.com/watch?v=D_2DBLAt57c

  • Hannah H.

    Husk også guanciale til pasta amatriciana👍. Og Jesper jeg viste dig jo for flere år siden, en opskrift fra min veninde i Rom, hvor hun lavede carbonara UDEN FLØDE😉

    • Jesper Vollmer

      Ja tak… 🙏🏼

  • Pia M.

    Din opskrift skal prøves, men den bedste Carbonara jeg indtil nu har smagt er den opskrift fra Jamie Oliver, som han lærte at lave i Italien (se linket til videoen på youtube). Han kommer et knust hvidløg på panden sammen med Guanciale. Og så knuser han peberkorn, sigter det og kommer kun det fine, sigtede peber på panden; det giver en god stærk smag. Uh, den ret smager bare himmelsk :-)
    https://www.youtube.com/watch?v=D_2DBLAt57c

    • Jesper Vollmer

      Tak for tippet... han kan bare noget helt specielt.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.