Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Carbonara. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Carbonara

Carbonara

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Hvis det første du gør er, at sætte pastaen over og koge, tænker jeg godt, du kan nå at lave resten imens.  Det tager dig ikke mere end 12 min. at:  Snitte din bacon i tern, hvis du har købt et større stykke, og gøre resten klar. Steg baconen sprød i...

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2018-08-16 kl. 17.00.16.png

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Per E.

    Hej Jesper! Som nyt medlem har jeg kun lige i dag prøvet din carbonara, den blev rigtig god, måske jeg fik liiidt for meget salt i pasta vandet... Hmmm. Nå, ville høre om du tænker det er okay at varme det op i morgen, da der faktisk blev mere en jeg regnede med 😉. Tak for god inspiration 👍
    Mvh. Per

    • Poul H.

      Så fik jeg lave min første ret fra villmer super lækket nem af følge opskriften dejlig jeg fik mig meldt ind

    • Poul H.

      Så fik jeg lavet mi første ret super nemt at følge opskriften og video det er dejligt jeg bliver medlem af vollmer

  • Jesper Vollmer

    Hej Per
    Ja jeg bruger meget salt... I know ;) Men det skal jo stadig smage godt, så der skal jo ikke FOR meget i.
    Men ja du kan sagtens varme det op igen. Husk at komme lidt ekstra væde ved inden dog. Ellers bliver det for tykt i konsistensen. Men husk ikke at koge det hårdt. Så koagulerer æggene...
    Jesper

  • Susanne B.

    Min søn er vild pasta cabonara, så jeg vil prøve denne opskrift. Men er dog lidt nervøs for det med æggene. Jeg bruger normalt pasteuriserede æg i retter, hvor æggene ikke bliver gennemvarmet. Bliver de det i denne ret?

    • Jesper Vollmer

      Hej Susanne
      Du kan roligt bruge alm. æg her. Æg koagulerer ved 84 grader. Det er der, de tykner. Dvs. legering ved hollandaise og legering af isbaser og creme brulee tykner cremerne her. Og salmonella dør ved 60 grader, så de er døde, når dine cremer tykner.
      Håber, det giver mening, og ikke mindst tryghed ;)
      Jesper

  • Charlotte E.

    Hej Jesper.
    Jeg har lige set din video, og vil høre, om Jeg kan bruge andet end almindelig fløde til retten?
    Mere så jeg måske kan lave en mere "light" udgave?
    Hilsen
    Charlotte

    • Peter F.

      Hej Charlotte
      Hmmm.. du kan jo sagtens erstatte fløden med et light produkt eller bare mælk. Så jævner den bare ikke lige så nemt, men jeg prøvede faktisk noget ret skønt selv forleden dag. Jeg blendede i dåse kikærter med lidt mælk og parmesanost. Så stedet for æg og fløde, blev det en alternativ Carbonara men mindst ligeså velsmagende... Prøv det ;)
      Jesper

  • Dorthe K.

    Hej
    Jeg skal lave denne ret nu men kan det passe at du bruger 500 g pasta ? Ser ikke ud som så stor portion på filmen?

    • Jesper Vollmer

      Hej Dorthe
      Undskyld det sene svar.
      Håber det virkede for dig med pastaen. Man regner med 100 g tørret pasta pr. pers. Måske har jeg brugt mindre i filmen. Til tider laver jeg lidt mindre portioner i filmene, men beskriver dem rigtigt proportioneret i opskrifterne. Ellers får Columbus og jeg virkelig meget mad 😜
      Håber det giver mening...
      Jesper

  • Joan I.

    Hej ....Jeg prøvede at lave din opskrift på Carbonara i dag.
    Jeg havde ellers min egen måde at lave det på, men MUMS jeg
    vil køre med din opskrift fremover .... Nemt og lækkert ...!
    Hilsen Joan

  • Christina G.

    Hej Jesper
    Mums mums, den faldt bare i god jord hos alle i familien.
    Vil lige høre dig, hvad hedder det rivejern du bruger til at rive hvidløget på?
    Du bruger det også til citron har jeg set.
    Mvh Christina Gammelgaard

    • Jesper Vollmer

      Hej Christina
      Ja det bruger jeg både til hvidløg, citrus og ingefær bla.
      Det er fra Microplane. Jeg har en lækker udgave med valnøddehåndtag, men de laves også i plastik. Det er bare en anden pris...
      Jesper

  • Jacob N.

    Der skal da ikke fløde i en ægte Carbonara. Ligeså bruger man heller ikke bacon??

    • Jesper Vollmer

      Hej jacob
      Du har faktisk ret. Jeg har lige set et par sjove film med en Italiensk kok, der "sviner" Gordon Ramsay og Jamie Oliver til pga. deres carbonara. Man ser deres versioner, imens han kommenterer på deres arbejde.
      Så ja det er rigtigt, at en klassisk RIGTIG Italiens Carbonara har ikke fløde i, og man bruger pancetta.
      Det giver jeg mig jo bare mulighed for, at lave endnu en version senere... Tak for tippet ☺️
      Jesper (ham den dumme kok)

  • Rikke J.

    Hej Jesper
    Hvor er dine gryder og pander fra?
    Så din stegegryde var fra Weber?
    Mvh Rikke

    • Rikke J.

      Ps. Det ligner din Weber gryde er en
      Weber Original Gourmet BBQ System Stegegryde? Den ville jeg gerne have men ingen steder fremgår det at den duer til induktion... men du har den på komfur?

    • Jesper Vollmer

      Hej Rikke
      Ja det er den, og ja jeg bruger den på mit komfur. Det er jo jern og derfor magnetisk. Jeg har jo Gaggenau på Bornholm, men hjemme har jeg Miele. En gang imellem kan Miele komfuret godt drille lidt med støbejern, fordi det bliver for varmt (sjovt nok) men på Gaggenau er der aldrig problemer med det.
      Til dit spørgsmål om hvad jeg ellers bruger, kan jeg fortælle dig, at jeg har lidt blandet.
      Jeg har både stålgryder og teflongryder. Panderne er alt fra jernpander fra de Buyer, Teflonpander fra Scanpan og støbejern fra Skepshult.
      Giver det et ok billede?
      Jesper

    • Rikke J.

      Ja tusind tak for svar!

  • Hannah H.

    Hej Jesper, min romerske veninde, blander parmesan med æggeblommer og putter i den kogte pasta,mums! Jeg har billeder hvis du skulle være int.. mvh. Hannah

    • Jesper Vollmer

      Hej Hannah
      Jamen det vil jeg da vildt gerne se !
      Jesper

    • Hannah H.

      De er sendt til dig.
      Mvh. Hannah

  • Yvonne N.

    Hej
    Tak for lækre opskrifter.
    Hvor længe kan hvidløgsolien holde sig i på køl?

    • Jesper Vollmer

      Hej Yvonne
      Hmmm... jeg ville sige længe. Det er jo en form for konservering, at dække ting i olie. Men det skal virkelig være et hermetisk lukket glas/bøtte, for køleskabet og alt i det får hurtigt en hvidløgsduft.
      Hvis du bruger et fint rivejern som mig, ville jeg altså bare lave en lille frisk portion hver gang. Du behøver jo ikke rive mere end en lille smule. Sommetider kommer jeg mit i et æggebæge, så lidt laver jeg.
      Jesper

  • Christine B.

    Hej Jesper, jeg synes ikke det fremgår, hvornår du bruger hvidløget? Bh. Christine

    • Jesper Vollmer

      Tak Christine...
      ... nu gør der ☺️
      Jesper

  • Christina L.

    Super lækker Carbonara 😋
    Tror det er første gang det lykkes at lave en velsmagende Carbonara hvor det lykkes med ægget!

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.