Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Cæsarsalat.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 15-30 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Mega lækker salat, som teenagesønnen gik i krig med. Han behøvede blot lidt assistance til mayonnaisen. Alle børn var vilde med salaten. Den skal vi snart lave igen.
Hvor lyder det godt Malene... Er det ikke skønt når ungerne hopper med i køkkenet?
Glad for at det smagte.
Jesper
Hvidløgsolien slår til igen. Super lækker salat.
Lasse (17 år) “det spiller bare det her salat..”
Mathias (10 år) “det skal vi have igen..”
Bo (56 år) “lækker kombination..”
Så jeg (57 år) er glad for positive tilbagemeldinger fra både plejebørn og manden - jeg er SÅ enig.
Lasse (17 år) “det spiller bare det her salat..”
Mathias (10 år) “det skal vi have igen..”
Bo (56 år) “lækker kombination..”
Så jeg (57 år) er glad for positive tilbagemeldinger fra både plejebørn og manden - jeg er SÅ enig.
Ups - måske en vil slettet dobb opslaget
For Søren Kirsten
Det er den bedste læsning - tak 🙏🏼
Jesper
Hej Jesper
Et lille spørgsmål fra et MEGET tilfreds nyt medlem.
Hvorfor dr det at du fjerner skallen fra tomaterne i Cæsarsalaten ?
Karsten
Fedt at høre Karsten... elsker tilfredse medlemmer !
Jeg fjerner skallen fordi, at ellers ville marinaden "bare" sidde udenpå tomaten og smage lidt. Ved at fjerne skindet, gør du selve tomatkødet til en lille smagssvamp. De suger simpelthen smagen ondt, og gør dem til små smagseksplotioner i hver bid.
Du skal prøve det. men pas på med hvidløgsolien. De kan virkelig suge ;)
Super - tak :-)
Rigtig god weekend
Kan man erstatte vindruekerne olien med noget andet? Jeg kan simpelthen ikke finde den i vores super brugs :-)
Hej Jeanette
Sad lige på mailen, derfor det hurtige svar ;)
Ja det kan du sagtens. bare den er smagsneutral. Solsikke, rasp... i den dur.
Jesper
Jeg fandt den lige efter jeg havde skrevet:-)
Tak for hurtigt svar, jeg fandt den på hylden lige efter jeg havde skrevet. Jeg oprettede mig igår her på siden og glæder mig til at komme igang med alle de gode opskrifter:-) god jul
Tak for hurtigt svar, jeg fandt den på hylden lige efter jeg havde skrevet. Jeg oprettede mig igår her på siden og glæder mig til at komme igang med alle de gode opskrifter:-) god jul
Det er lidt sjovt….jeg har smagt Cæsarsalat flere gange, er helt vild med det….men min mands kommentar var hver gang: “ikke til mig, det er sådan lidt damefrokost-agtigt”…. (Det er jo bare en salat) 😅
Da jeg så din video/opskrift, så tænkte jeg: nu skal det være…og wow…han blev da så begejstret… virkelig lækker ret... og nu spørger han, hvornår vi skal ha det igen….det skal vi på onsdag 🤗 Fantastisk opskrift, tak for den…!!!! 😁
Det er lidt sjovt….jeg har smagt Cæsarsalat flere gange, er helt vild med det….men min mands kommentar var hver gang: “ikke til mig, det er sådan lidt damefrokost-agtigt”…. (Det er jo bare en salat) 😅
Da jeg så din video/opskrift, så tænkte jeg: nu skal det være…og wow…han blev da så begejstret… virkelig lækker ret... og nu spørger han, hvornår vi skal ha det igen….det skal vi på onsdag 🤗 Fantastisk opskrift, tak for den…!!!! 😁
Haha, fantastisk Kate! :D
Er glad for at kunne implementere lidt grønt i mandens kost ;)
Tak for den søde besked! :)
Jesper
Øv, min Mayo lykkedes ikke selvom jeg havde æggene ude i et par timer. Kan de tåle at ligge ude fra om morgenen til man laver mayoen om aftenen?
Det burde ikke være noget problem. Der må bare ikke være alt for stor temperaturforskel på æggeblommerne og olien. Det er det eneste.
Du kan måske have kommet til at dosere olien for hurtigt, så den skilte.
Jesper
Det kan det muligvis godt, selvom jeg prøvede at hælde meget stille. Min kæreste prøvede senere på dagen og han kom al olien i og ventede et øjeblik med at blende fra bunden i små ryk, og så lykkedes det 👍🏻
Meget lækker salat.
Hej Jesper. Den smager jo simpelthen fantastisk, den har vi virkelig taget til os , tomaterne er vane dansende 👍👍👍( ligesom så mange andre af dine opskrifter ) mit spørgsmål til dig: hvor lang tid kan selve dressingen holde sig ? Mvh Finn
Hej Jesper
Jeg har haft to ungdomsveninder til frokost.
Først fik de bruschetta med bagte tomater, basilikum og ‘din’ hvidløgsolie (som er flyttet ind i mit køleskab for bestandig tror jeg)
Herefter din cæcarsalat!
Kæmpesucces!!! Tak
Jeg havde planer om at lave en cheese cake, men det blev til en fastelavnsbolle fra Føtex.
Det var bare dat. Hav det godt og hils familien
Kram fra Maja
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.