Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Cacio e Pepe. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Cacio e Pepe

Cacio e Pepe

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Det er, hvad det er. Ost og peberpasta. Men derfor kan det jo godt smage godt.  Bland mel, vand, salt og olie. Ælt det sammen til en homogen kugle uden revner. Det kan sagtens være, at du lige skal justere med mere vand eller mel. Du kan sagtens...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

16

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Hellen G.

    Hej Jesper. Tror du jeg kan bruge glutenfri mel?
    Min datter har glutenallergi
    Mange hilsener
    Hellen Gram Andersson

  • Birgit p.

    Hvad skal man spise til?
    Det ser godt ud.
    Hilsen Birgit

    • Jesper Vollmer

      En dejlig grøn og sprød salat.
      Skal der være mere mættende ting, vil et stegt kyllingebryst eller lår være guf. En grillet chorizo ville heller ikke være af vejen. Kan man høre, jeg er sulten selv?☺️

  • Wanda K.

    Hej Jesper
    Din opskrift wok med kylling bruger du østers sauce
    Hva’ ka’ man bruge i stedet for , når jeg desværre ikke tåler skaldyr
    Mvh Wanda

    • Jesper Vollmer

      Aaaalt muligt. Jeg skriver jo netop, at man kan bruge præcis, det man har eller kan li’.
      Det er en tøm skabet for asiatiske saucer ret 😉

  • Ulla S.

    Jeg har det meget stramt med udseendet 😅, man kan vel bare lave dem 3-4 cm lange i stedet for. Mvh Ulla

    • Jesper Vollmer

      Nix Ulla
      Det er altså såd’n Pici ser ud 😉
      Men ok du Jan da godt prøve med mini-pici 😛

  • Joan S.

    Hej Jesper
    Vi har samme gasblus, men bruger det næsten ikke da flammen ofte går ud pga. vind.
    Og så har du - selvfølgelig :-) - det udstyr der løser problemet!
    Hvor får jeg fat i sådan en fætter og hva` hedder den???
    Lækker ret om end jeg ikke vil kaste mig ud i hj. pici........
    Hilsen Joan

    • Jesper Vollmer

      Hej Joan,
      Den er super smart! Jeg har indsat et link til dig med en masse forskellige 😊
      https://www.google.com/search?q=outdoor+cooker+shield&sxsrf=AOaemvJZAFWpd3CVix21dw0zzR_AIh6YbA:1634025195008&source=lnms&tbm=shop&sa=X&ved=2ahUKEwitobWassTzAhVqmYsKHaOiBdEQ_AUoAnoECAEQBA&biw=1436&bih=766&dpr=1

  • Kirsten M.

    mums en lækker hurtigret når men er alene hjemme, og alligevel er lidt lækkersulten
    Jeg stegte et par skiver god bacon og vendte i, det blev super lækkert.
    Først var jeg lidt skeptisk, det virkede lidt tungt men det blev bedre og bedre efterhånden som det havde ligget i den lækre pebrede sovs. Kan varmt anbefales. Jeg lavede en fjerdedel af opskriften, og det passede lige til mig.
    Tak for meget god inspiration Jesper.
    Mange hilsner
    Kirsten Frederiksen

    • Jesper Vollmer

      Hej Kirsten,
      Det er virkelig bare en lækker ret - og så hurtig og nem. God ide med lidt bacon - den salte smag passer også bare perfekt 😊

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.