Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Bouillabaise.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 2+ timer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Vauw, hvor lækkert, det skal prøves ASAP 🙏🏻😋
Til den tilberedning af mayonnaise anvendes almindeligvis HELE æg. Jeg synes bedst om den uden hvider gerne kun med mellemstærk olivenolie til suppe. God ide med kartofler i aiolien, når der ikke serveres (safran-)kartofler til. Tak for endnu en skøn og inspirerende ret . Bedste hilsener Dorthe B.
Hej, jeg slutter mig til heppekoret og syntes det ser lækkert ud og skal prøves. Til mine kære fellow medlemmer vil jeg blot oplyse, at Jespers puremaskine hedder en puremølle og fåes i mange prisklasser. Min er bestilt så jeg håber at kunne forkæle familien næste weekend. Dejligt at se retter med fisk og skaldyr
Hej Jan,
Faldt lige over din kommentar. Tak for at dele med de andre medlemmer. Det er skønt at se, når i hjælper hinanden til at lave lækre retter 💪
Hej Jesper
Vi ville meget gerne have opskriften på en rokkevinge
Hej Benjamin,
Det bliver skrevet på opskriftslisten 💪
Mums! Jeg vil lave den til min fødselsdag snart. Kan det være i en alm stor sort gammeldags støbejernsgryde (du ved “den sorte gryde” typen) hvis det er til 10 personer? Og hvad skal vi have til forret så?
Hej Andrea,
De kommer jo i mange forskellige størrelser... hvor mange liter er den på?
8 liter…
Hej Andrea,
Jeg ville nok låne mormors suppegryde. 8 l. er lige småt nok til 10 pers. Der skal en del til i mængde, inden det skal sigtes...
Du skriver at de muslinger der ikke åbner sig skal kasseres, jeg har lært det en dem som ikke trækker sig sammen når man banker dem i bordet? Vil du forklare lidt nærmere 😊 bliver virkelig inspireret af din madklub, det er så dejligt.
Hej Helle
Du har helt ret. Men det handler om, før de bliver tilberedt.
Når de kommer i gryden, skal de åbne sig, når de dør. Ellers kan de være dårlige.
Giver det mening?
Jesper
Hej igen…
Haha jamen din tosse Jesper. Det er jo mig, der skriver forkert. Det var en tanketorsk 🙄
Tak fordi du fandt min fejl…
Jesper
Tak Jesper, det helt mening.😊
Undskyld men det er da klart at aiolien skiller.....
Olien skal tilsættes i en tynd stråle og lidt af gangen.
Ellers går det galt :-)
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.