Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Bolognese. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bolognese

Bolognese

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Hvis du skal have masser af smag ind i kødsaucen, skal du gøre som her.  Brun kødet hårdt af på højeste varme i lidt olie, til det får masser af stegeskorpe. Steg det gerne lidt ad gangen, så det ikke ligger og koger på panden.  Kom det op i en...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Lisbeth E.

    Det ser vildt godt ud. Den opskrift skal jeg prøve. Når jeg har stegt kød og grøntsager i en pande og først bruger gryden derefter, plejer jeg at komme lidt rødvin på panden for at få alt smagen med over i gryden 😉 Jeg elsker, at se dine opskrifter. Næste uge skal jeg have lavet fiskefrikadellerne 😊

    • Jesper Vollmer

      Håber du vil prøve denne... Fortæl mig, om den er godkendt.
      Jesper

  • Ruth H.

    I forhold til sødme og syre, bruger du aldrig gastrik ?

    • Jesper Vollmer

      Jeg laver oftest gastric til saucer... Ikke til bolognese ☺️
      Jesper

  • Niels G.

    Hej
    Jeg troede en ragu skulle simre i mindst 3 timer?????

    • Jesper Vollmer

      Det kommer an på, hvad det er for kød. Hakket oksekød behøverikke simre i 3 timer... ☺️
      Jesper

  • Lisbeth E.

    Jeg vil gerne se din opskrift på millionbøf. Det er jo en dejlig ret. Men du kan sikkert give ekstra tips.

  • Connie B.

    Jeg har lavet retten her til aften ♥️ Uha uha, det bliver ikke sidste gang. Rigtig intens og meget smagfuld. Tak fordi jeg blev klogere på at lave en rigtig god bolognese 👍🏻
    Mvh Connie

  • Martin S.

    Ser lækkert ud. Egentligt utroligt, hvor meget vores opskrift ligner hinanden. Jeg har aldrig brugt courgetter, men det skal bruges næste gang. Det smager jo altid skønt. Til gengæld er jeg en af de mærkelige mennesker, som ikke kan fordrage svampe :D. Til gengæld vil jeg have bladselleri i, så det er nok den største forskel på vores. Desuden kan jeg godt lide at smide 5 spsk balsamico eddike i og reducerer det helt inden rødvinen. Sammen med rødvinen giver det en fantastisk dybde i smagen. Det kan jeg anbefale. Kan dog godt forstå at du får ros for den. Er sikker på at den smager fantastisk, som alt andet her i klubben :).

    • Jesper Vollmer

      Elsker roserne Martin... Tak for det. Godt jeg kan inspirere lidt !
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.