Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Bolognese.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 1-2 timer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Det ser vildt godt ud. Den opskrift skal jeg prøve. Når jeg har stegt kød og grøntsager i en pande og først bruger gryden derefter, plejer jeg at komme lidt rødvin på panden for at få alt smagen med over i gryden 😉 Jeg elsker, at se dine opskrifter. Næste uge skal jeg have lavet fiskefrikadellerne 😊
Håber du vil prøve denne... Fortæl mig, om den er godkendt.
Jesper
I forhold til sødme og syre, bruger du aldrig gastrik ?
Jeg laver oftest gastric til saucer... Ikke til bolognese ☺️
Jesper
Hej
Jeg troede en ragu skulle simre i mindst 3 timer?????
Det kommer an på, hvad det er for kød. Hakket oksekød behøverikke simre i 3 timer... ☺️
Jesper
Jeg vil gerne se din opskrift på millionbøf. Det er jo en dejlig ret. Men du kan sikkert give ekstra tips.
Jeg har lavet retten her til aften ♥️ Uha uha, det bliver ikke sidste gang. Rigtig intens og meget smagfuld. Tak fordi jeg blev klogere på at lave en rigtig god bolognese 👍🏻
Mvh Connie
Ser lækkert ud. Egentligt utroligt, hvor meget vores opskrift ligner hinanden. Jeg har aldrig brugt courgetter, men det skal bruges næste gang. Det smager jo altid skønt. Til gengæld er jeg en af de mærkelige mennesker, som ikke kan fordrage svampe :D. Til gengæld vil jeg have bladselleri i, så det er nok den største forskel på vores. Desuden kan jeg godt lide at smide 5 spsk balsamico eddike i og reducerer det helt inden rødvinen. Sammen med rødvinen giver det en fantastisk dybde i smagen. Det kan jeg anbefale. Kan dog godt forstå at du får ros for den. Er sikker på at den smager fantastisk, som alt andet her i klubben :).
Elsker roserne Martin... Tak for det. Godt jeg kan inspirere lidt !
Jesper
Hej Jesper.
Sindssyg god bolognese! Tak for den :)
Jeg vil høre om du har prøvet at tilsætte balsamico eddike?
Jeg prøvede det lige og det var virkelig os godt! :)
Tak for at du har lavet siden! Jeg nyder at prøve alle dine opskrifter :)
Mvh
Jesper H Jensen
Hej Jesper
Du kan se i filmen og i opskriften, at jeg også bruger æbleeddike i min. Men ja balsamisk eddike kan også sagtens bruges…
Tak for roserne.
Jesper
Hej Jesper. Jeg har lige lavet en KÆMPE portion af din dejlige bolognese, og den smager jo simpelthen fantastisk . Nu vil jeg køre ned til min gamle mor på 83 år med gryden, og spise noget af bolognesen til aftensmad sammen med hende. Resten af den kæmpe portion kommer jeg i fryse poser så det passer i portions størrelsen til min mor, så har hun dejlig aftensmad i fryseren. Tak for en fantastisk klub. Ps har du en god opskrift på hjemmelavede grill pølser.
Ååååhhh Finn dog...
Hvor er det lækkert at høre. Jeg bliver så glad.
Jeg har ikke lige nogle pølseopskrift lige ved hånden, men det kunne da være sjovt at prøve at lave til klubben en dag...
Jesper
Fuldstændig vild med denne bolo - tak for denne opskrift - byttede champignon ud med bladselleri og det gik rigtig fint. Rigtig lækker kvalitets-hverdagsmad 😊
Tak pernille... Lav nu rigeligt, og gem til senere...
Det gør jeg !
Jesper
Det gjorde jeg også - og inviterede de udeboende børn til middag og leverede til mine forældre. Stor succes hos alle :-)
Det smager virkeligt godt 😋 jeg hældte hakkede tomater i med chili i det gjorde det bestemt ikke ringere 🤗👍🏻
Nu er jeg ret ny i klubben, men det er anden gang jeg laver denne ret 🤪
Et spørgsmål til dit “komfur” :
Er det emhætten der er integreret i komfuret - midt i ?
Hvis ja ☺️ hvorfor dækker du med spækbræt og bradepande ?
Måske også bare mig der ser forkert 😅
Men tak for fantastisk klub 👍 elsker dine videoer ❤️
Hej Bente
Godt spottet. Og ja det er integreret imellem mine to komfurer.
Grunden til, at jeg lægger mit skærebrær præcis der, er kun for din (og de andre medlemmers) skyld ;) Det er så det ser flot ud i billedet, og I kan se hvad jeg laver på skærebrættet. Hvis nu det lå ovre på bordet bag mig, som det plejer, skulle jeg jo rende frem og tilbage hele tiden, og stakkels Columbus så...
Det er altså ren æstetik og praktik ifh. kamera og vinkler.
Jesper
Ha ha 😅 ja jeg forstår, så må du jo bare lufte ud bagefter 🤣 men den emhætte er en god opfindelse, så man ikke “banger” hovedet ind i den hele tiden 🙈
Jeg bruger den altså flere gange i klubben. Du er nok bare ikke stødt på de retter endnu...
Ah men det smagte jo fantastisk 🤩 har ikke været god til at bruge rødvin i maden, men det tør jeg godt nu. Kogte ekstra spaghetti til, så næste dag blev resterne forvandles til pizza calzone med fyld af spaghetti og bolognese.
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.