Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Boeuf Bourguignon. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Start evt. med agurkesalaten. Skær agurkerne ud i passende skiver, og drys dem med saltet. Lad dem trække i 20 min. Kog vand, eddike og sukker op sammen med peberkornene og timian. Køl lagen lidt af. Skyl agurkerne, og kom dem på et glas eller i en...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Birgitte c.

    Mener du 500 g smør til 1 kg kartofler 😳

    • Jesper Vollmer

      Det er pommes mousseline !
      Er den for skræmmende, laver du bare kartoffelmosen fra Stroganoffen ;)

  • Jørgen K.

    Hej Jesper
    Min mand tåler ikke rødvin. Hvad bruger vi i stedet. Kun kalvefond?
    Mvh
    Bente K.

    • Jesper Vollmer

      Hej Bente
      Jeg ville smage til med lidt æbleeddike… det er en rar syre, når nu ikke du har vinen.
      Jesper

  • Lisa H.

    Glæder mig 👌
    Den gryde du bruger til ragoutten - hvad er det for et mærke og str ?- støbejern ?
    vh Lisa H

    • Jesper Vollmer

      Hej Lisa
      Den hører faktisk til en Weber grill, der hedder Summit.
      Kig under gryder til grill på nettet.
      Jesper

  • Lisa H.

    super - tak duer den til induktion?

    • Jesper Vollmer

      Har du set filmen, eller kigget på billederne her? 😝

    • Lisa H.

      👍😊

  • Sonja C.

    Hvad jeg godt kunne tænk mig var, at der under kategorifeltet var en søgemulighed på nogle af tilbehørs- grøntsagsretter, det er svært at huske, hvilken ret man har set grøntsagstilbehøret i, ellers er jeg meget glad for opskrifter /informationer /fif.

  • Leif P.

    Hvorfor bruger kokke vand til agurksalat, jeg har altid brugt lige dele vand og sukker, og det gør mine venner også. ?
    Hilsen LEIF

    • Jesper Vollmer

      Tænker du mener eddike ;)
      Det er så det ikke bliver så skarpt i smagen og knap så sødt...

  • Annette V.

    Hold da op…….wauwwwww hvor nemt og lækkert ! Det møreste kød…og smagen…..Total fan 🙏👍🍷

  • Sonja C.

    Jeg skrev til dig i går mht. søgning i din database, jeg havde åbenbart ikke lært at bruge den korrekt, det jeg efterspurgte, findes jo når man søger på "produkter", så kommer de relevante retter jo frem,

    • Jesper Vollmer

      Hej Sonja,
      Lige præcis 😉

  • Torben h.

    Hej vollmer
    En super ret og en skøn video og opskrift.
    Én ting, som jeg altid har tænkt på ku være skønt, var om man ikke ku lave en a la madplan, hvor mange af denne ret’s ingredienser, blev brugt i en af ugens andre retter, så vi undgår madspild og ikke mindst spare lidt på madbudgettet, fordi man ender op med at have råvare, som bliver for gamle i køleskabet…håber du forstår hvad jeg mener….og endnu engang, tak for en fantastisk hjemmeside, bygget op på den helt rigtige måde, så vi amatør kokke, forstår det du siger og ikke mindst kan følge med i tempo når du laver maden. Mange hilsner Torben madglad 😁😉

  • Irene H.

    Min gryde kan ikke komme i ovnen. Hvor længe skal jeg stege hvis det er på kogepladen?
    Eller man kan vel også lægge det i et ildfast fad?
    Glæder mig til at prøve opskriften.
    Helt sikker så god som alle dine andre opskrifter
    Hilsen fra Irene

    • Jesper Vollmer

      Du kan sagtens gøre det på komfuret på lavt simreblus i samme tid. Og ja et ildfast fad kan også bruges.

  • Jesper J.

    Hej jesper. Det ser drøn lækkert ud.
    Hvordan finder man ud af, hvad slags fedtstof , man skal bruge i en ret.
    Vh
    Jesper

    • Jesper Vollmer

      Hej Jesper,
      Jeg vil altid stege i neutral olie, så du får en høj stegeskorpe og stegesmag. Undgå at bruge smør, for ellers branker det, fordi det ikke kan tåle høj varme 😊
      Håber det var nok svar

  • Ole S.

    Hej Jesper.
    Tak for dig.
    Det er farligt at se dine videoer. Jeg går altid ud og køber mig fattig på fedt grej.
    Har lavet din gullaschsuppe 4-5 gange.
    Den her bliver den næste favorit👍
    Hvor kommer sigten fra?
    Venlig hilsen
    Ole

    • Jesper Vollmer

      Hej Ole,
      Mange tak for ros. Jeg elsker også både gullashsuppen og denne ret - perfekt til vintermånederne 😍
      Vi kommer forhåbenligt snart til at sælge dem på shoppen, men denne sigte er købt på yeschef.dk og kaldes en japansk sigte.

  • Birgit F.

    Hej Jesper, vil afprøve din lækre opskrift på Boeuf Bourguignon i morgen. Min slagter foreslå, at tilberede/ viderestege retten i ovnen, men i stedet i en “Römertopf“. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve.
    Her har jeg brug for din hjælp. Er det en god ide? Og hvis ja, hvor høj skal temperaturen være og hvor lang tid skal retten så have?
    På forhånd tak også for dine mange lækre opskrifter. 😊

    • Jesper Vollmer

      Hej Birgit
      Det er en god idé. Det kan du sagtens.
      Det er fuldstændig samme temperatur og tilberedningstid.
      Jesper

  • Ander w.

    Hej Jesper.
    Når du bruger mandolin jernet, kunne du evt vise medlemmerne at man kan bruge en skærehandske og derefter en plastik handske.hvis der skulle være nogen der ku bruge et fif hvis de skulle være bange for at bruge mandolin jernet.
    På den måde kan man også bruge jernet til helt små radisser og asparges uden at være nervøs.. 😄

    • Jesper Vollmer

      Hej Ander,
      Det er godt du siger det, og tak fordi du lige deler fiffet med alle de andre medlemmer.
      En handske er altid super smart, så man beskytter sine hænder 🙏

  • Ann D.

    Hej Jesper
    Er der en årsag til, at du har hvidløg liggende på bordet, men ikke har brugt det ? 🙃

    • Jesper Vollmer

      Jeg bruger dem i filmen 19:35 inde. Men du har ret, de figurerede ikke i den skrevne opskrift. Det gør de nu...🤓

  • Kirsten J.

    Hej Jesper
    Måske har jeg misforstået eller lyttede forkert, men jeg syntes at du på filmen, siger at opskriften er til 6 personer, men jeg syntes også, at du brugt 1,5 kg kød….. men når jeg sætter 4 person på listen, står der også 1,5 kg kød 🤷‍♀️, så nu har jeg brug for hjælp 🙈, jeg er mega spændt på at prøve den på lørdag 👏
    Kh Kirsten Jochumsen

    • Jesper Vollmer

      Hej Kirsten
      Godt spottet. Jeg retter lige til i opskriften, for det er lidt meget kød til 4.
      Jesper

    • Kirsten J.

      Hej igen
      Nu har jeg lavet denne super ret, bare uden rødvin, kun kalve fond, men hold op hvor smagte det godt… super ret og meget godt modtaget af vores gæster 👍
      Tusinde tak 👏

    • Jesper Vollmer

      Det kan man bestemt også.
      Dejligt at den blev taget godt imod af gæsterne! :)
      Jesper

  • Lisa H.

    Hej Jesper
    Har lige sat din Bouef B i ovnen
    men er det 150 gr i varmluft i 3 timer eller skal den så ned på 140 hvis varmluft ?
    bh Lisa

    • Jesper Vollmer

      Hej Lisa
      Jeg bruger varmluft her...
      Jesper

    • Lisa H.

      Brugte også varmluft - den blev mega lækker 🙏

    • Lisa H.

      Og lige et andet spørgsmål
      Hvis jeg ikke lige kan finde oksetykkam - hvad andet slags udskæring vil du så anbefale ?

    • Jesper Vollmer

      Andre egnede stykker er:
      Inderlår, klump, tværreb, culotte og cuvette...
      Jesper

    • Lisa H.

      Tak og god weekend 😊

  • Bent R.

    Har i aftes serveret retten for ti personer. Hvilken succes, men jeg må også tilstå at jeg undervurderede Pommes mousselin og dens "mæthedsgrad". Tænkte at lave lidt mere, når det nu var mos, men resterne taget i betragtning må jeg give dig ret.
    Vore gæster beundrede i øvrigt mine anskaffelser fra din butik! Hjertelig hilsen fra Bent R.

    • Jesper Vollmer

      Hej Bent,
      Nej, det er bestemt ikke nogen let mos! Men gode rester at have stående ;)
      Glad for successen, og for rosen af redskaberne :)
      Jesper

  • Ann-Mari S.

    Din udgave går så lige hen og bliver min favorit efter jeg har set dig lave den og den kartoffelpure er da simpelthen to die for♥️

    • Jesper Vollmer

      Sikke et dejligt skriv, tak!!
      Så glad for at du kan lide opskriften :)
      Jesper

  • Jan O.

    Hej Jesper,
    Vi har prøvet retten og den er helt fantastisk. Kan man erstatte oksekød med nakkefilet fra svin og få (næsten) samme lækre resultat?
    Hilsen
    Jan

  • Jan O.

    Hej Jesper,
    Vi har prøvet retten og den er helt fantastisk. Kan man erstatte oksekød med nakkefilet fra svin og få (næsten) samme lækre resultat?
    Hilsen
    Jan

    • Jesper Vollmer

      Hej Jan
      Ja det kan du godt. Der er jo forskel på okse og svin, men selve udskæringen er ret identisk i forhold til struktur i kødet, så tilberedningen vil være den samme.
      Jesper

  • Lissi G.

    Fantastisk ret Jesper - kan jeg forberede dagen før - ha’ det hele brunet og opbevare det på køl- og så i ovnen næste dag??

    • Jesper Vollmer

      Hej Lissi
      Undskyld det sene svar.
      Ja det kan du sagtens. Den bliver måske endda endnu bedre af det 😉
      Jesper

  • Anette B.

    Hej Jesper.
    Fantastisk opskrift. Min lokale brugs havde ikke oksetykkam der var til at betale, så jeg valgte oksespidsbryst og gav det lige en ekstra time i ovnen. Resultatet var fremragende, men min mand spiste næsten alle gulerødderne (som han ellers ikke kan lide når de er kogte) så jeg vil anbefale 2-3 gulerødder pr. person. Mums med mums på. Vi fik så ikke den "fede" kartoffelmos til men en rodfrugtmos bestående af kartofler og persillerod og rigeligt smør og lidt mælk

    • Jesper Vollmer

      Hej Anette
      Tak for det søde skriv!
      Det er altid godt at lave lidt ekstra, hvis der skal være kamp om portionerne derhjemme ;)
      Er glad for at I kunne lide den, og lyder også dejligt med rodfrugtsmos :)
      Jesper

  • Else F.

    Som ny i klubben, surfer jeg glad og gerne rundt i dine fantastiske opskrifter. Denne skønne ret, har jeg lavet tit - efter Julia Child’s kogebog “French cooking”. Næste gang bliver den med et tvist fra din opskrift👍. Hvis du har lyst til at se en hyggelig film, så finde “Julie & Julia”. Tak for alle de gode råd, som du deler ud af. Vh Else F

    • Jesper Vollmer

      Selv tak, Else!
      Og tak for film anbefaling, den bliver skrevet på listen :D
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.