Ingredienser
Bønne carbonara
400 gram pasta
250 gram bacon
1 stk. løg
4 fed hvidløg
50 gram parmesan
2,50 dl. mælk
1 dåse hvide bønner
0,50 spsk. kværnet sort peber
0,50 stk. citron, saften
2 spsk. hakket persille
Fremgangsmåde
Du kan med fordel starte med at sætte pastaen over og koge i saltet vand.
Hvis ikke din bacon allerede er i tern eller grove stykker, så skær den ud. Steg den gylden i en gryde, og smid det snittede løg ned til den, og steg det lidt med.
I en blender kommer du hvidløg, mælk, bønner, parmesan og peber. Kør det homogent.
Når pastaen er færdig, smider den gennem en sigte, og derefter op til bacon og løg.
På med saucen, og kog det op, og smag det til med salt, peber og lidt citronsaft. Du kan nemt justere med lidt mere mælk, hvis den er for tyk. Er den for tynd, kan du bare koge den lidt ind.
Hak persillen, og drys den over tilsidst og evt. lidt mere parmesan på toppen.