Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Blomkålssuppe.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 15-30 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Hej Jesper. Ofte har jeg kun zittauerløg og ingen skalotteløg - og det må jo ha en betydning, men hvilken? Og uanset hvad MÅ jeg lave denne suppe.
Hej Kirsten
Jeg tror det har noget med sødheden i løget at gøre
Lige præcis... skalotter er lidt sødere end zitauer, men bare brug alm. løg, det kan du sagtens...
Jeg er bare vokset op på skalotteløg i de restauranter, jeg har arbejdet i.
Jesper
Ja netop Susanne... Tak fordi du svarede Kirsten så hurtigt... 😜
Jesper
Tak til jer begge 👍
Hej Jesper
Kan man fryse suppen når der er fløde i
Tak igen for lækker opskrift
Ja det kan du... Du blender den evt. bare igen...
Jesper
Genial idé, Jesper at tage os med på besøg rundt omkring i Det Ganske Danske Land !!!! Det sætter da ellers lige lidt ekstra kolorit på madlavningoplevelsen ....selv om der bestemt ikke plejer at være kedeligt i dit selskab 👍☺️...hvor tager du os mon med hen næste gang. ?? 🙋😄. Dejlig dag til dig....
Tak Inger
Det er ikke alle, der som dig var imponeret. Visse medlemmer syntes, Kristian var lidt (meget) for meget. Jeg synes nu, det var ret underholdende... Som du siger: et krydderi på klubben.
Der skal nok komme flere gæster i butikken 😜
Jesper
Jooo - jeg er heller ikke - som sådan - fan af Kristian - ... Men jeg synes stadig din idé er genial. Jeg glæder mig til at se hvad du finder på næste gang. Det behøver jo ikke være det helt store udstyrsstykke
👍😃🙋♀️
Neeeejjjjjj hvor er jeg bare glad, endelig kunne jeg logge ind, og sikke en dejlig suppe, skal helt sikkert lave den, er spændt på de tørrede champignon, dem plejer jeg at bløde op. 🙂
Prøv nogle svampe med lidt kraftig smag. Kantareller - Karl Johan etc.
Jesper
Friske ærter er ikke lige nemt for mig at finde , kunne man bruge noget andet ?
Jer ser dem i alle supermarkeder for tiden...
Brug lidt af stokken fra blomkålen i stedet, hvis du ikke kan finde ærter.
Jesper
Hej Jesper, jeg lavede blomkålssuppe i går, og den blev desværre helt grynet, kan du måske fortælle mig hvorfor 🤔
Vh. Jonna.
Hmmm...
Kogte fløden med, eller blendede du den først som jeg gjorde, og så tilsatte fløden?
Hvis din blender ikke er super kraftig, og blomkålen måske har kogt lidt for kort tid, kan den være svær at blende helt ud. Men man vil jo gerne undgå den kogte smag af kålen. Det er lidt af en balance, jeg ved det godt.
Du så i filmen, hvordan jeg gjorde, og hvor fin min blev.
Håber det lykkes for dig igen.
Jesper
Vi lavede suppen i går og skal have den igen til aftensmad i dag. Smager fantastisk, vi brugte som så ofte før steg bacon i tern som topping. Det virker godt sammen.
Hans-Jørn
Jeg lavede blomkålssuppen - hold nu op, hvor blev den dejlig, selv om jeg her i vores lejede sommerhus ikke har en blender. Brugte håndmixeren. Resultatet blev helt ok hvad smagen angår. Tak for opskriften - og videoen. Hvor må det have været spændende for dig at være i Hornslets atelier. Glæder mig til at se, hvem du vil besøge næste gang.
Lavede suppen her til aften, brugte bitte små smalle strimler sprødt bacon i stedet for svampe, det var mums! ( efter rengøring da blenderen fik sprøjtet alt til...det blev for varmt under kluden jeg havde på, og så slap jeg) DONT DO THAT 😂😂
Ja bacon har ikke skadet nogen☺️
Ja kluden skal jo netop kunne liste lidt luft ud. Du må ikke holde for stramt😜
Jesper
Hej Jesper. Jeg kan ikke tåle piskefløde, kan jeg bruge madlavningsfløde i stedet for i dine retter? Er der nogle af dine retter der er fryse egnet? Hilsen Gitte
Det kan du sagtens...
Og ja rigtig mange er fryseegnet !
Jesper
Så står der blomkålssuppe på menuen. Har prøvesmagt 👍 - I mangel af tørrede svampe vil jeg lige vende udskårne grønne asparges i lidt smør på panden. De koldhævede boller skal nydes i morgen tidlig. Tak for inspiration kh.Birte 🙋
Så herligt når kunst mødes og sikken lækker blomkålssuppe, den skal da prøves, en noget mere spændende opskrift end den jeg før har brugt og lækkert med svampeblandingen. Fed ide med at kokkerere på et flygel og så Hornsleths herlige malerier😘♥️
Den blev alt for vandet suppen. Det bar godt nok et lille blomkål. Så det er nok årsagen. Hvad kan man gøre - hvis der overhovedet er noget at gøre - i den situation?
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.