Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver BBQ.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

BBQ
Tilberedningstid 2+ timer
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Jette A.
Hej Jesper.
Tusind tak for spændende og velsmagende opskrifter, er allerede fan af Bl.a. dit rugbrød.
Nu vil jeg gerne prøve denne BBQ ret med kylling, da jeg ikke spiser så meget ‘rødt kød’..
Spørgsmålet er: skal kyllinge stykkerne også braiseres i ovnen inden færdigtilberedningen i ovnen med BBQ saucen?
Venlig hilsen Jette- Jesper Vollmer
Hej Jette
Glad for at du kan li´ det.
Hvis det er kylling kommer det an på, om det er bryst eller lår. Lår skal braiseres inden ja, men ikke brystet.
Jesper
- Mogens H.
Hvor lang tid i ovnen hvor mange grader
- Jesper Vollmer
Hej Mogens
Undskylder det sene svar...
Jeg er ikke sikker på, hvad du mener. Jeg har skrevet antal grader og stegtid i opskriften herover.
Håber det virker for dig.
Jesper
- Marianne B.
Det er smums - prøver den samme bbq med andet kød. Lækkert med limesmagen.
- Nina S.
Hej Jesper. Hvor langt tid skal det braisere, hvis det er kyllingelår? Kyllingevinger? Tænker de ikke skal have 2 timer som svinekød?
- Sonja M.
Hvad er rack ribben.
En række eller???- Jesper Vollmer
Ja en hel side...
- Martin S.
Kære Jesper. Det ser vildt godt ud. De kartofler du har liggende i en skål ved siden af. Hvad har du gjort ved dem? Er det en opskrift som ligger herinde? De ser nemlig også vildt gode og interessante ud.
- Jesper Vollmer
Hej Martin
Undskyld det sene svar.
Jeg har vendt dem i olie, salt og peber, og givet dem i en 225° varm ovn, til de er mørkegyldne. Det tager ca. 30 min.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.