Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Banankage. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Banankage

Banankage

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Pisk æg, sukker og vanilje sammen med et piskeris.  Smelt smørret, og kom det i æggemassen.  Mos bananerne med en gaffel, hvis de er modne nok, eller gør som jeg, og pres demme gennem en moser.  Sigt alt det tørre i altså meltyperne og bagepulvere...

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Ingelise F.

    Har ikke bagt den endnu - Men hvis man bager til 2 personer i Actifry, der jo ikke er så rummelig som en ovn, er 180 grader varmluft så ikke i overkanten? Ved godt nok ikke om du har en sådan. 🤷🏼‍♀️ Og så er det jo ok. Selv er jeg ikke så erfaren ud i Actifry. ☺️ God dag. Hilsen fra Fyn

    • Jesper Vollmer

      Ja der må jeg være dig svar skyldigt ;) Har ikke så meget erfaring med at bage i en airfryer.

  • Lisbeth v.

    Kan man nøjes med at bruge alm. mel alene eller skal der durummel i?

  • Michala f.

    Hejsa, nu har jeg en del kollegaer, som har gluten allergi. Og banankage er altid populært. Kunne der fremskaffes en opskrift gluten-fri? dbh Michala

    • Anne-Mette J.

      Hej
      Du erstatter bare melet med glutenfri rød Finax. Melmængden er så lille, at det sagtens kan erstattes en til en.
      I min famile er der 3 med glutenallergi, så vi bager ofte banankage🤩.
      Venlige hilsner Anne-Mette

    • Jesper Vollmer

      Tak Anne-Mette 😄

  • Frederik D.

    Hej Jesper ser lækkert ud 😋🙌🏻 tænkte om man kan bruge hvid chokolade istedet for mørk

    • Jesper Vollmer

      Sagtens... det vil være lækkert.

    • Frederik D.

      Okay tak for svar

  • Morten S.

    Fantastisk kage,så lækker og luftig.

    • Jesper Vollmer

      Skønt at høre... 🍌

  • Marianne J.

    Hej Jesper,
    Jeg har bagt din banankage og har fulgt din opskrift. Men da den havde bagt i 30 min på 180 grader varmluft. Men den var stadig flydende. Jeg tog temperatur og kunne se den kun at den var 81 grader. Jeg gav den yderligere 10 min. Gav den yderligere 6 min. Og så opgav jeg og tog kagen ud. Den smager godt men synes den er mere ala ubagt i midten. Hvad kan jeg have gjort forkert?
    Jeg har at set din video igennem men der er ikke noget billede af kagen hvor du har skåret den ud.
    Hilsen Marianne

  • Lisbet C.

    Jeg har oplevet det samme som Marianne, men der er jo ikke så meget mel i, så måske vil den blive ret “fugtig”?

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.