Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Avokadomad. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Avokadomad

Avokadomad

Tilberedningstid 0-15 minutter

Fremgangsmåde

Avocado med pocheret æg. Virkelig hurtig frokost... men fantastisk!  Start med at koge vand op med salt og eddike i. Lad det kun lige akkurat simre, så det ikke buldre i gryden. Åbn ægget forsigtigt ned i vandet, og lad det ligge i 3-4 min. Tjek det...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

IMG_2410.jpeg

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Birgitte H.

    Har lige lavet denne til frokost til familien - tænk at det kunne være så nemt. Tak fordi jeg nu får mod på mere madlavning 😊
    Smil Birgitte

  • Jesper Vollmer

    Herj Birgitte
    Hvor er det dejligt at høre.
    Det føles så godt at kunne inspirere lidt ;)
    Bedste hilsner
    Jesper

  • Vickie D.

    Hej Jesper.
    Tusind tak for en god klub. Jeg er uddannet kantineleder, så har haft maget mad og mange forskellige råvarer gennem hænderne i tidens løb. Dette er en fantastisk enkel, helt nede på jorden måde at anskueliggøre opskrifterne på. Jeg nyder både stemningen, musikken og interiør, såvel som forskelligheden af dine valg til retter der skal vises.
    Jeg har lige et spørgsmål... det chili krydderi du ofte anvender, hvad hedder det? Piemon.. noget? 😊😊
    Det skal jeg da vist have anskaffet.
    Tak igen for en god klub!
    Mange hilsner Vickie Dissing

  • Jesper Vollmer

    Hej Vickie
    Hvor er det dog sødt skrevet. Tak...
    Det røde "guld" jeg hele tiden bruger, hedder Pimet d´Espalette.
    Jeg er opdraget med det helt tilbage fra min tid hos Francis Cardeneau. Vi brugte det også meget på Søllerød Kro, så derfor er det naturligt for mig, altid at have det i mit køkken. Det er en fransk paprika/chili som ikke er specielt stærk, men den varmer lidt.
    ¨Mill & Mortar" er begyndt at forhandle det. Jeg plejer at købe det hos Kalu i Kødbyen eller i Inco, men nu har jeg også fundet det hos Meny.
    Så det er derude i handlen. Men google det, for at se, hvor du kan få det i nærheden af dig.
    Du kan ikke undvære det, når du først får det i dit køkken.
    Bedste hilsner
    Jesper

  • Ida A.

    Alt bliver sjovere med dine små twist. Tak 😄

  • Vickie D.

    Tusind tak! Fandt det hos Løgismose👍🏻😊Har bestilt to for en sikkerhedsskyld😅

  • Jesper Vollmer

    Perfekt... så ved jeg også det ☺️

  • Sofie K.

    Har lige pocheret æg for første gang i dag. Det gik bare lige efter dine instrukser fra videoen og uden problemer. Det smagte herligt.
    /Sofie

    • Jesper Vollmer

      For f..... Sofie hvor er det dog skønt at høre.
      Og ja, det er slet ikke så svært vel ? ☺️
      Jesper

    • Sofie K.

      For sgu, - det var nemt ;)

  • Annette V.

    Wow, jeg kan pochere æg, har ellers tidligere forsøgt mig med både hvirvel i vandet og fancy lille plastdims 😜 uden stor succes 😂 .
    Avocadomad er fantastisk morgenmad 😉👍🏼

    • Jesper Vollmer

      Skide godt Annette
      Ja vi gider ikke plastikdimser vel? 😜
      Tillykke med det...
      Jesper

  • Jytte B.

    Min bedste frokostmad. Har serveret den for mine veninder, som blev ellevilde.
    Tak for dig, det gør madlivet sjovere.

    • Jesper Vollmer

      Hej Jytte
      Hvor er det dog skøn læsning...
      Håber de får lov til at smage mange flere retter herindefra.
      Jesper

  • Lis J.

    Lækkert, - har nogen prøvet retten på ristet rugbrød?

    • Jesper Vollmer

      Hej Lis
      Jeg tolker dit spørgsmål, som om at du spørger ud i klubbens medlemmer, og hvor er jeg glad for det. gad nemlig godt, at I snakker med hinanden herinde også... Det sker allerede i flere af retterne, men blive endelig ved ;)
      Men for lige at svare på dit spørgsmål så ja... det er super lækkert på ristet rugbrød. Specielt en lidt rykker skive end normalt og gerne saftigt softkernerugbrød. ELLER selvfølgelig klubbens eget rugbrød. 😜
      Jesper

  • Britt C.

    Hvorfor laver man pocheret æg fremfor blødkogt æg? Bliver resultatet ikke det samme?

    • Jesper Vollmer

      Hej Britt
      Det pocherede æg er meget mere flydende og saftigt end et kogt æg. Hviden er jo kun liiiige størknet.
      Du kan jo sagtens spise et kogt til, men det pocherede er bare lidt mere lækkert 😜
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.