Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Asparges og ramsløg. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Asparges og ramsløg

Asparges og ramsløg

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Dette er en meget simpel ret. Så du er hurtig færdig ;)  Lav din ramsløgsolie, ved at varme olien op til 60° og blende den med ramsløgene i 5 min. Sigt den gennem et klæde eller lign.  Saml. din kærnemælk og fløde, og smag til med salt, peber, citron...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

12

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Tim R.

    Fantastisk dejlig sommerspise. Kan varmt anbefales ☀️🧑‍🍳

  • Bente K.

    Hej Jesper,
    Havde valgt at servere denne ret til forret til gæster i går. Smagte fint, men kunne godt have tænkt mig, at ramsløgsdressingen var lidt tykkere/mere cremet. Kunne man måske have opnået det ved at piske fløden let?
    Hvorfor er det, at man skal varme olien op til 60 grader inden man blender ramsløgene i?

    • Jesper Vollmer

      Hej Bente
      Undskyld det meget sene svar. Havde lige misset dine spørgsmål.
      Lige denne creme er ret tyndtflydende, da det hovedsageligt er kærnemælk. Jeg har ikke prøvet at piske fløde stiv inden, de blandes, men tror, jeg vil forsøge en gang. Måske det vil gøre den lidt tykkere. Men vi må eksperimenterer hver for sig ;)
      Mht. dit spørgsmål, så skal du lige prøve at klikke dig frem til 3:00 minutter i filmen, så får du den helt tekniske forklaring på de 60°
      Jesper

  • Wanda K.

    Hej Jesper
    Hvilken anden ret er det du bruger cremen i
    Hilsen Wanda

    • Jesper Vollmer

      Den der hedder Brændt Ørred.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.