Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Asparges og ramsløg.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 15-30 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Fantastisk dejlig sommerspise. Kan varmt anbefales ☀️🧑🍳
Hej Jesper,
Havde valgt at servere denne ret til forret til gæster i går. Smagte fint, men kunne godt have tænkt mig, at ramsløgsdressingen var lidt tykkere/mere cremet. Kunne man måske have opnået det ved at piske fløden let?
Hvorfor er det, at man skal varme olien op til 60 grader inden man blender ramsløgene i?
Hej Bente
Undskyld det meget sene svar. Havde lige misset dine spørgsmål.
Lige denne creme er ret tyndtflydende, da det hovedsageligt er kærnemælk. Jeg har ikke prøvet at piske fløde stiv inden, de blandes, men tror, jeg vil forsøge en gang. Måske det vil gøre den lidt tykkere. Men vi må eksperimenterer hver for sig ;)
Mht. dit spørgsmål, så skal du lige prøve at klikke dig frem til 3:00 minutter i filmen, så får du den helt tekniske forklaring på de 60°
Jesper
Hej Jesper
Hvilken anden ret er det du bruger cremen i
Hilsen Wanda
Den der hedder Brændt Ørred.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.