Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Asparges og appelsin. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Asparges og appelsin

Asparges og appelsin

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Start med crunchen, så er det af vejen.  Steg pankoen af i olien sammen med strimler af citronskallen og salt. Når det er sprødt, knasende og gyldent, tager du det fra varmen. Gem det til anretningen.  Skræl de hvide asparges, og damp dem under låg i...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Carsten R.

    Ja tak !! :)

  • Susanne S.

    Mums ja tak - glæder mig.

  • Søren D.

    Lækkert... den vil jeg lave snart. Elsker asparges

    • Jesper Vollmer

      Glæd dig… overvejer at lave den til mine gæster på Folkemødet.

  • Dorte D.

    Lavede den i aftes. Smagte virkelig godt.

  • Preben S.

    Rigtig lækkert.
    Men, jeg har det svært med, at der i opskrifter f.eks. står 1 håndfuld panko.
    En af mine gode venner, der er tømrer, har en næsten dobbelt så stor hånd som mig.😁
    Mit ønske er mere præcise mængde oplysninger.

    • Jesper Vollmer

      Du kan se mig stege panko af i filmen. Jeg hælder min “håndfuld” på, som jeg har vurderet, skal bruges til den mængde asparges.
      Som jeg også nævner, så lav rigeligt , så du har lidt knas til salater og lign. senere.
      Men præcist med noget som sprød panko er det ikke vigtigt, om det er 5-6 eller 9 spsk.
      Derfor bruger jeg udtryk som håndfuld, da det ikke er væsentligt, om du rammer den lige på grammet.
      Håber det giver mening.
      Jesper

  • Pia K.

    Hej Jesper
    Hvilken slags kød vil du servere sammen med. Kh. pia

    • Jesper Vollmer

      Den her ville være perfekt til fisk, men lyst kød som kylling eller gris går også.

  • Hanne B.

    Denne opskrift må prøves😋😋🥂

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.