Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Asparges med pocheret æg.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Asparges med pocheret æg
Tilberedningstid 15-30 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Annette M.
Hej Jesper,
Hvad hedder det røde krydderi du pynter med ?
Hilsen
Annette- Jesper Vollmer
Hej Annette
Det er skam ikke kun pynt, det er høj smag.
Det hedder Piment d´espalette !
Jesper
- Betina B.
Hej Jesper
Er chilikrydderiet meget stærkt? Jeg er nemlig ikke så vild med chili i maden, da jeg tit syntes det kan “overdøve” en ret🙃🙂Men FLOT ser det ud🙂
Hilsen Betina- Jesper Vollmer
Hej Betina
Nej lige den her er overhovedet ikke overdøvende.
Prøv den...
Jesper
- Bindiya N.
Hej Jesper
Jeg er nyankommet i klubben - tak for dine gode fif og dine stille og rolige måde at forklare tingene på - mit spørgsmål er hvor høj varme har du på blusset når du laver de pocherede æg ?
Vh Bindi- Jesper Vollmer
Hej Bindiye
Tak for roserne... de luner.
Vandet skal endelig ikke bulderkoge, men det må heller ikke være for stille. Du skal ramme en temperatur, hvor du kan se små bobler på bunden. Lige der er det perfekt. Så løfter hviden sig fint op nemlig.
Tror faktisk også, jeg siger det i filmen ☺️
Men gå efter de små minibobler.
Jesper
- Bindiya N.
Tak for svar Jesper - det blev lækkert 😉
Vh Bindi - Rita K.
Hvad er det for en rød peberblanding, du bruger👏
- Jesper Vollmer
Det er ikke en blanding men et reelt krydderi i form af en lokal fransk chili.
https://www.millmortar.com/shop/piment-despelette-50-g/
Jesper
- merete m.
Lavede retten i går, den smagte fantastisk, og for første gang lykkedes mine pocherede æg til næsten perfektion. Lærte det på famile kokkeskole hos dig, og har forsøgt flere gange uden held, men NU lykkedes det. Så hyggeligt at have dig med i køkkenet. Merete Soland Jensen
- Lis D.
Hej Jesper
Jeg er helt ny i klubben, trængte til inspiration og hjælp, da jeg ikke er en mester i et køkken, men vil rigtig gerne.
Første ret pocherede æg, som lykkedes via din super video.
Glæder mig til at “være på holdet”😉
Hilsen Lis- Jesper Vollmer
Hej Lis
Hvor er det skønt at høre ! Elsker at det virker for dig.
Fortæl mig gerne, når du lærer nye retter herinde...
Jesper ☺️
- Søren S.
Hej Jesper
Du nævner i videoen at du tager estragon ud af køleskabet i sidste øjeblik da det ellers nemt bliver slattent. Ofte skyller jeg krydderurter lige inden jeg skal bruge dem, men så bliver de også ofte lidt slatne. Hvad gør du generelt mht. at skylle krydderurter - skyller du dem når du køber dem/tager dem ind fra haven, så de når at tørre inden du skal bruge dem, eller skyller du dem lige inden brug eller skyller du dem ikke?
Mvh
Søren- Jesper Vollmer
Hej Søren
Jeg skyller dem helst i god tid, så de netop ikke er våde, når jeg skal bruge dem. Der er ikke noget værre, end at skulle hakke våd persille ;)
Men de spæde i potter fra supermarkedet skyller jeg sjældent. De er så fine, som de er...
Giver det mening?
Jesper
- Morten K.
Hvordan “fjerner” man smagen af eddike fra ægget?
- Jesper Vollmer
Hej Morten
Det har jeg aldrig selv oplevet. Hvor meget eddike har du brugt?
- Morten K.
0,5 dl. Som der står i opskriften.
- Jesper Vollmer
Hej Morten,
Bruger du lagereddike? I så fald kan du prøve med æblecider eddike og se om det fjerner smagen... bruger du nok vand, så opløsningsforholdet er tyndt nok? 😊
- Morten K.
Prøver med æblecider.
Har brugt lagereddike
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.