Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Asparges med pocheret æg.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 15-30 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Hej Jesper,
Hvad hedder det røde krydderi du pynter med ?
Hilsen
Annette
Hej Annette
Det er skam ikke kun pynt, det er høj smag.
Det hedder Piment d´espalette !
Jesper
Hej Jesper
Er chilikrydderiet meget stærkt? Jeg er nemlig ikke så vild med chili i maden, da jeg tit syntes det kan “overdøve” en ret🙃🙂Men FLOT ser det ud🙂
Hilsen Betina
Hej Betina
Nej lige den her er overhovedet ikke overdøvende.
Prøv den...
Jesper
Hej Jesper
Jeg er nyankommet i klubben - tak for dine gode fif og dine stille og rolige måde at forklare tingene på - mit spørgsmål er hvor høj varme har du på blusset når du laver de pocherede æg ?
Vh Bindi
Hej Bindiye
Tak for roserne... de luner.
Vandet skal endelig ikke bulderkoge, men det må heller ikke være for stille. Du skal ramme en temperatur, hvor du kan se små bobler på bunden. Lige der er det perfekt. Så løfter hviden sig fint op nemlig.
Tror faktisk også, jeg siger det i filmen ☺️
Men gå efter de små minibobler.
Jesper
Tak for svar Jesper - det blev lækkert 😉
Vh Bindi
Hvad er det for en rød peberblanding, du bruger👏
Det er ikke en blanding men et reelt krydderi i form af en lokal fransk chili.
https://www.millmortar.com/shop/piment-despelette-50-g/
Jesper
Lavede retten i går, den smagte fantastisk, og for første gang lykkedes mine pocherede æg til næsten perfektion. Lærte det på famile kokkeskole hos dig, og har forsøgt flere gange uden held, men NU lykkedes det. Så hyggeligt at have dig med i køkkenet. Merete Soland Jensen
Hej Jesper
Jeg er helt ny i klubben, trængte til inspiration og hjælp, da jeg ikke er en mester i et køkken, men vil rigtig gerne.
Første ret pocherede æg, som lykkedes via din super video.
Glæder mig til at “være på holdet”😉
Hilsen Lis
Hej Lis
Hvor er det skønt at høre ! Elsker at det virker for dig.
Fortæl mig gerne, når du lærer nye retter herinde...
Jesper ☺️
Hej Jesper
Du nævner i videoen at du tager estragon ud af køleskabet i sidste øjeblik da det ellers nemt bliver slattent. Ofte skyller jeg krydderurter lige inden jeg skal bruge dem, men så bliver de også ofte lidt slatne. Hvad gør du generelt mht. at skylle krydderurter - skyller du dem når du køber dem/tager dem ind fra haven, så de når at tørre inden du skal bruge dem, eller skyller du dem lige inden brug eller skyller du dem ikke?
Mvh
Søren
Hej Søren
Jeg skyller dem helst i god tid, så de netop ikke er våde, når jeg skal bruge dem. Der er ikke noget værre, end at skulle hakke våd persille ;)
Men de spæde i potter fra supermarkedet skyller jeg sjældent. De er så fine, som de er...
Giver det mening?
Jesper
Hvordan “fjerner” man smagen af eddike fra ægget?
Hej Morten
Det har jeg aldrig selv oplevet. Hvor meget eddike har du brugt?
0,5 dl. Som der står i opskriften.
Hej Morten,
Bruger du lagereddike? I så fald kan du prøve med æblecider eddike og se om det fjerner smagen... bruger du nok vand, så opløsningsforholdet er tyndt nok? 😊
Prøver med æblecider.
Har brugt lagereddike
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.