Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Asiatiske kødboller.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Asiatiske kødboller
Tilberedningstid 30-60 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Birte H.
Bare sådan helt general, er der en grund til at du altid varmer panden op inden du putter olie på?
- Jesper Vollmer
Det er bare godt kokkeskik. Så står olien ikke og varmer langsomt op, men er klar med det samme, når panden er klar.
Det har jeg bare altid lært...
Jesper
- Martin M.
Den blev lige prøvet her til aften, og til stor begejstring fra både kone og børn. Især "glazen" og kødbollerne med forårsløg var et hit, da det smagte en smule anderledes end de kødboller vi normalt er vant til. Tidlig release af opskrifter passer os så fint :)
- Helle H.
Da jeg ikke kan tåle agurker, vil jeg høre, om du har et andet forslag som tilbehør end de knuste agurker?
- Jesper Vollmer
En skøn thai-salat med en masse sprøde ting vil være et hit.
Se evt. thaisalaten herinde...
Jesper - Helle H.
Tak for svar. Det skal prøves.
- Winnie P.
Super dejlig og nem opskrift.
- Maya H.
Nøj den skal jeg prøve at lave i morgen 😍😍 elsker udlansk mad.
- Stine v.
Smagte vildt godt! Vi brugte hakket kylling i stedet for gris, hvilket fungerede fint i den krydrede fars. Bliver til gæstemad denne weekend med en ekstra thai-salat til
- Anni W.
Kan man lave det et par timer i forvejen og så bare varme det op
- Susanne K.
Kan man forberede og varme op? Bh Susanne
- Jesper Vollmer
Ja det kan du sagtens…
Jesper
- Pedersen K.
Saucen er lidt for sød efter min mening, næste gang vil jeg halvere sukkermængden.
Vh. Karin.
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.