Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Asiatiske kødboller.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Bare sådan helt general, er der en grund til at du altid varmer panden op inden du putter olie på?
Det er bare godt kokkeskik. Så står olien ikke og varmer langsomt op, men er klar med det samme, når panden er klar.
Det har jeg bare altid lært...
Jesper
Den blev lige prøvet her til aften, og til stor begejstring fra både kone og børn. Især "glazen" og kødbollerne med forårsløg var et hit, da det smagte en smule anderledes end de kødboller vi normalt er vant til. Tidlig release af opskrifter passer os så fint :)
Da jeg ikke kan tåle agurker, vil jeg høre, om du har et andet forslag som tilbehør end de knuste agurker?
En skøn thai-salat med en masse sprøde ting vil være et hit.
Se evt. thaisalaten herinde...
Jesper
Tak for svar. Det skal prøves.
Super dejlig og nem opskrift.
Nøj den skal jeg prøve at lave i morgen 😍😍 elsker udlansk mad.
Smagte vildt godt! Vi brugte hakket kylling i stedet for gris, hvilket fungerede fint i den krydrede fars. Bliver til gæstemad denne weekend med en ekstra thai-salat til
Kan man lave det et par timer i forvejen og så bare varme det op
Kan man forberede og varme op? Bh Susanne
Ja det kan du sagtens…
Jesper
Saucen er lidt for sød efter min mening, næste gang vil jeg halvere sukkermængden.
Vh. Karin.
I opskriften sår der sukker.
I videoen ligner det rørsukker
Du har ret Preben jeg bruger rørsukker, men nogengange bruger jeg alm. sukker. Det er ikke det store til forskel, da soyaen er så kraftig.
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.