Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Asian kylling. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Asian kylling

Asian kylling

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Det første du gør er, at marinere kyllingen i soya, mirin og sukker. Lad det stå på bordet, mens resten gøres klar.  Sæt risene over og koge i 10 min. og lad dem trække i 10 min. Lav alt det efterfølgende imens.  Løget snittets, og så sætter du...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

1

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Birthe K.

    Hej Jesper. Videoen kan ikke åbnes 😉
    Hilsen Birthe

    • Jesper Vollmer

      Hej Birthe
      Den kører fint på de platforme, jeg har testet af.
      Vil du prøve igen?
      Jesper

  • Else F.

    Nej, en festlig video🤣, men hvor er retten dog grim😄😳. Elsker dit stunt med risene! Jeg tænker lidt på salmonella, når jeg ser, du slår æggene ud i den skål, de kommer fra, og ikke bliver særlig meget tilberede. (kan man være sikker på at s. er udryddet i vores æg?) Tak til dig og til Columbus for det skønne pingpong I har.

    • Jesper Vollmer

      Hej Else
      Det har du faktisk ret i. Jeg ved, at salmonella er meget sjældent i dag, men derfor skal man da være omhyggelig stadig. Så jo det er faktisk en dårlig idé at piske dem ud i samme skål, da salmonella vil sidde yderst i skallen.
      Tak for remindere.
      Man kan lige skolde æggene, så er det fint nok, at gøre det på den her måde.
      Jesper

    • Else F.

      Tak for svar😄. Jeg kan næsten høre dig sige(hvad du ikke skrev!):”Eller måske, (hvis man ikke har en cooker i huset), tage en anden skål🙂”. Glæder mig til hver torsdag. Imponerende, at du kan blive ved med at finde på. Desværre så vi ikke din fødselsdagsvideo. Kan den findes?

  • Mariann S.

    Smagte dejligt, også uden mirin ( det havde supermarkedet ikke lige)

  • Birthe K.

    Hej igen Jesper. Kan stadig ikke åbne videoen . Det er simpelhen hele linien hvor man starter videoen der mangler (ved ikke hvad linien hedder men håber du forstår 😉). Har ikke haft dette problem med de andre retter. Har du et bud hvad der kan være galt?
    Hilsen Birthe

    • Jesper Vollmer

      Er du helt sikker på, at du er logget ind?
      Jesper

    • Birthe K.

      Ja det er jeg helt sikker på. Kan komme ind på alle de andre opskrifter uden problemer.

  • Annelene C.

    Hvad kan man bruge i stedet for mirin, eller kan det udelades.

    • Jesper Vollmer

      Du kan enten undlade det, som medlemmet ovenover skriver, eller du kan lave en 1:3 blanding af sukker og Sake. 1 del sukker til 3 dele Sake.
      Men du skal nok få en god oplevelse uanset…
      Jesper

  • Alice V.

    Har lige lavet denne skønne ret. Uhm, hvor smagte den godt.
    Jeg vil gerne lave mad til 2 dage. Kan man nøjes med at tilberede alt det, der skal på panden, bortset fra æggemassen, og varme 1 portion forsigtigt op dagen efter og tilsætte æg?
    Hilsen Alice

    • Jesper Vollmer

      Ja det burde blive helt fint…
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.