Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Asian kylling.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Asian kylling
Tilberedningstid 15-30 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Birthe K.
Hej Jesper. Videoen kan ikke åbnes 😉
Hilsen Birthe- Jesper Vollmer
Hej Birthe
Den kører fint på de platforme, jeg har testet af.
Vil du prøve igen?
Jesper
- Else F.
Nej, en festlig video🤣, men hvor er retten dog grim😄😳. Elsker dit stunt med risene! Jeg tænker lidt på salmonella, når jeg ser, du slår æggene ud i den skål, de kommer fra, og ikke bliver særlig meget tilberede. (kan man være sikker på at s. er udryddet i vores æg?) Tak til dig og til Columbus for det skønne pingpong I har.
- Jesper Vollmer
Hej Else
Det har du faktisk ret i. Jeg ved, at salmonella er meget sjældent i dag, men derfor skal man da være omhyggelig stadig. Så jo det er faktisk en dårlig idé at piske dem ud i samme skål, da salmonella vil sidde yderst i skallen.
Tak for remindere.
Man kan lige skolde æggene, så er det fint nok, at gøre det på den her måde.
Jesper - Else F.
Tak for svar😄. Jeg kan næsten høre dig sige(hvad du ikke skrev!):”Eller måske, (hvis man ikke har en cooker i huset), tage en anden skål🙂”. Glæder mig til hver torsdag. Imponerende, at du kan blive ved med at finde på. Desværre så vi ikke din fødselsdagsvideo. Kan den findes?
- Mariann S.
Smagte dejligt, også uden mirin ( det havde supermarkedet ikke lige)
- Birthe K.
Hej igen Jesper. Kan stadig ikke åbne videoen . Det er simpelhen hele linien hvor man starter videoen der mangler (ved ikke hvad linien hedder men håber du forstår 😉). Har ikke haft dette problem med de andre retter. Har du et bud hvad der kan være galt?
Hilsen Birthe- Jesper Vollmer
Er du helt sikker på, at du er logget ind?
Jesper - Birthe K.
Ja det er jeg helt sikker på. Kan komme ind på alle de andre opskrifter uden problemer.
- Annelene C.
Hvad kan man bruge i stedet for mirin, eller kan det udelades.
- Jesper Vollmer
Du kan enten undlade det, som medlemmet ovenover skriver, eller du kan lave en 1:3 blanding af sukker og Sake. 1 del sukker til 3 dele Sake.
Men du skal nok få en god oplevelse uanset…
Jesper
- Alice V.
Har lige lavet denne skønne ret. Uhm, hvor smagte den godt.
Jeg vil gerne lave mad til 2 dage. Kan man nøjes med at tilberede alt det, der skal på panden, bortset fra æggemassen, og varme 1 portion forsigtigt op dagen efter og tilsætte æg?
Hilsen Alice- Jesper Vollmer
Ja det burde blive helt fint…
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.