Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Arancini. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Arancini

Arancini

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

En lidt anderledes ret, hvor jeg beder dig om at lave rester på forhånd.  Det er nemlig et must, for at kunne lave denne opskrift. Du kan ikke bruge frisk risotto, men det skal være koldt og fast. Ellers kan du ikke rulle den til kugler.  Dvs. dagen...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

1

Kommentarer

  • Lene B.

    Jamen altså - vi har lige fået svampe risotto OG tomat risotto, med deraf følgende rester. Fantastisk timing ❣️Arancini fik min mand for 55 år siden på Sicilien. Han har talt om dem de sidste 30 år! Nu ved jeg hvorfor - uuuhhh - de smager godt. Og jeg har lavet mayonnaise for første gang i mit liv. Tak for en skøn oplevelse. Den vil vi spise flere af - Tak ❤️

    • Jesper Vollmer

      Taaak Lenę
      Bliver så glad over at høre det. Tænk at vi sammen kan skabe sådanne oplevelser i køkkenet...
      Jesper

  • Tak for lige at minde om denne skønne ret👌
    Jeg lavede dem med succes et par dage i forvejen og tøede dem op og smed dem 6 minutter i Airfryeren. Så blev de både sprøde og lækre. Bare hvis man ikke har tid til at lave dem på dagen, eller et par stykker i overskud til en anden dag.

    • Jesper Vollmer

      Hvor er det godt. Airfryeren kan altså også noget. Så sparer vi lidt på fedtet...

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.